TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

CZERWIEC 2019

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
------ 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

18 Czerwiec 2019

00:20

Człowiek, ogień i wyżerka 5

+Szczegóły
00:20, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W programie "Człowiek, ogień i wyżerka" poznacie pomysłowe pomysły Amerykanów na gotowanie z ogniem. Od małych ognisk do kreatywnych grillów - Roger Mooking odwiedzi domy kucharzy, piekarzy i szefów, którzy fascynują się ogniem i jedzeniem.
00:50

Osobisty szef kuchni 2

+Szczegóły
00:50, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Aktorka teatralna i przyjaciółka Neill'a, Yvonne Pedretti zaprasza go, aby pokazał swoje kucharskie umiejętności i przygotował dania dla je przyjaciół w pięknym apartamencie. Neill przyrządzi: pieczone przepiórki, ziemniaki oraz czerwoną kapustę, rybę z tortellini oraz czekoladowe makaroniki.
01:15

Farma Kingów 1

+Szczegóły
01:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Rodzina Kingów z Freedom Farms walczy z siłami naturami, a także ze sobą nawzajem, by zapewnić Pittsburghowi najświeższe produkty i mięso. Zobacz, jak najstarszy z braci, Joe, zarządza farmą, by upewnić się, że wszystko jest na swoim miejscu i we właściwym czasie. Jednak gdy pracujesz z rodziną zawsze pojawiają się trudności. Kingowie będą musieli szanować swoje opinie i pracować razem, by biznes działał bez zarzutu.
02:10

Akcja: Restauracja! 13

+Szczegóły
02:10, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Po otrzymaniu prośby o pomoc od pracownika szef kuchni Robert Irvine i jego zespół udają się do restauracji Italiano w Peppino w Oviedo na Florydzie. Właściciele Susan i Luigi kupili restaurację mając nadzieję, że ich syn, Nato, w końcu ją przejmie, ale czują, że nie mogą mu zaufać z powodu jego kiepskiej postawy. Mając zaledwie dwa dni i 10 000 $ Robert ma pełne ręce roboty, aktualizując menu, usługi i wystrój, a także zastanawiając się, czy Nato jest w stanie prowadzić firmę.
02:55

Posiekani 24

+Szczegóły
02:55, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Dziś kucharze biorą na warsztat znalezione w koszach burgery, precle i owocowe niespodzianki, przeznaczone na samochodowy piknik Posiekanych.
03:40

Szef kuchni poszukiwany 3

+Szczegóły
03:40, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Restauracja „Christy’s on Broadway” z Long Beach w Kalifornii, poszukuje szefa kuchni, który przywróci lata świetności tej restauracji. Czy właścicielka restauracji Christy Bono znajdzie odpowiednią osobę na to stanowisko?
04:25

Przyjęcia Patricii Heaton 2

+Szczegóły
04:25, Wtorek 18 Czerwiec 2019
U Patricii Heaton udany wieczór filmowy zaczyna się od świetnego menu - prostego i przepysznego. Komiczka Kathleen Madigan, aktor Jack McBrayer i aktorka Suzy Nakamura podzielą się swoimi wspomnieniami filmowymi, a Patricia zaproponuje im ulubione przekąski. Akt otwierający przedstawienie to płatki serowo-czosnkowe i wypasione miseczki z naczosów, następnie bar lodowy ze słodyczami. Zwieńczeniem będzie rum z wiśniową colą.
04:50

Przyjęcia Patricii Heaton 2

+Szczegóły
04:50, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Patricia Heaton rozpoczyna lato z domowym grillem w stylu amerykańskim. W menu są cheeseburgery z bekonem, pieczona słodka i pikantna fasolka po bretońsku z jabłkami i cebulą oraz lekkie i orzeźwiające shandy na dwa sposoby. A na koniec deser - brownie z masłem orzechowym i dżemem.
05:15

Dżungla od kuchni 1

+Szczegóły
05:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W pierwszym odcinku Anis Nabilah i Nigel Marven odwiedzą ośrodek rehabilitacji orangutanów i dowiedzą się, jak przemysł produkujący olej palmowy wpływa na życie tych zwierząt. W plenerowej kuchni Anis przygotuje ogony homarów w sosie kokosowym z młodym owocem chlebowca. Jak skończy się spotkanie Nigela z grzechotnikiem bananowym? Na zakończenie Ceviche z chipsami z batatów smażonymi w głębokim tłuszczu.
05:40

Doradca smaku 5

+Szczegóły
05:40, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Wszystkich amatorów dobrego jedzenia zapraszamy przed ekrany. "Doradca Smaku” sprawi, że przyrządzanie dań będzie jeszcze prostsze, przyjemniejsze i pełne inspirujących pomysłów. W kolejnej edycji programu nie zabraknie przepisów na rozmaite potrawy, które przyniosą nowe pomysły na codzienne posiłki i ciekawą kuchnię domową. Obok autorskich przepisów Andrzeja Polana pojawią się także pomysły zainspirowane przepisami użytkowników portalu "Doradca Smaku"! Oryginalne kombinacje smaków zaintrygują początkujących, ale także widzów bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.
06:00

Menu z pudełka

+Szczegóły
06:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Przepisami na dania z pudełka dzieli się ponownie Joseph Joseph Seeletso, absolwent prestiżowej Westminster Kingswat Collage w Londynie, który rozpieszczał podniebienia Billa Gatesa, Michaela Jacksona i króla Szwecji oraz Patryk, uczeń drugiej klasy, uczestnik programu Masterchef Junior.
06:30

Makłowicz w drodze 2

+Szczegóły
06:30, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Kambodża nie może zaoferować amatorom podróży wygodnych połączeń kolejowych ani sieci autostrad. Od czego jednak azjatycka pomysłowość? Robert Makłowicz pokonuje prawie 600 km trudnej drogi ze stolicy do miasta Ban Lung na wschodzie kraju… nocnym autobusem z kuszetkami! Na miejscu je śniadanie i zmienia środek lokomocji. Wsiada na skuter i rusza w nieznane. W przydrożnym sklepiku znajduje domowy pieprz i równie domową wódkę ryżową. Na historycznym szlaku Ho-Chi-Minha, w niegdysiejszej dżungli, którą zniszczył napalm, przypomina wydarzenia wojny wietnamskiej i ogląda plantację nerkowców. Kolejna przydrożna plantacja to drzewa kauczukowe; kilka kilometrów dalej „biedaszyby” kopalni cyrkonów i wioska bez prądu, z fast foodem sprzedawanym z barowego tuk-tuka. Przepis dnia w wykonaniu Roberta: sałatka z zielonego mango.
07:00

10 zadań specjalnych Michela Morana

+Szczegóły
07:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Orzeźwiający posiłek gdy za oknem skwar. Gdy nadchodzą gorące dni i duszne noce wiele dalibyśmy za chwilę rześkiej ochłody. Żar leje się z nieba, termometry szaleją, tropikalna aura trwa w najlepsze, a picie wody nie daje już ukojenia. Michel Moran przekonuje, że nawet w tak ekstremalnych warunkach warto zaszyć się w kuchni, by przygotować dania, które pomogą przetrwać upał. Świeże, soczyste warzywa w towarzystwie mocno schłodzonego nabiału i odświeżających ziół mogą zastąpić pożywny, ale lekki obiad. Mrożone owoce natomiast zamienią się w ciekawy i orzeźwiający deser dzięki prostym lecz zaskakującym dodatkom. Michel udowodni, że pyszny posiłek, idealny na upalny dzień, możemy zrobić szybko, sprawnie, bez użycia ciepła i z wielką przyjemnością. Propozycje na upały to Orzeźwiające Gazpacho, czyli letnia zupa, Mus Na Lato, czyli letnie danie główne i Domowy Sorbet, czyli mrożony deser.
07:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
07:30, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W Atlancie w stanie Georgia Adam odwiedza Chicken&Waffles, lokal założony przez muzyczne legendy - Rona Winansa i Gladys Knight w 1997 r. Następnie zajrzy do swojego ulubionego lokalu - The Vortex Bar and Grill.
08:00

Iron Chef: Ameryka 11

+Szczegóły
08:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Tym razem w Iron Chef: Ameryka przeciwnicy się znają. Pretendentka Celina Tio pragnie się odegrać na jurorze programu The Next Iron Chef, którego była uczestniczką.
09:00

Tajemniczy klient 10

+Szczegóły
09:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Dawny klient Jaimie prosi Charlesa o pomoc w ustaleniu, czy powinien inwestować w upadającą kalifornijską restaurację. Tajemniczy klienci - Kendall i Kiel odkryją, że obecny właściciel nie mówi całej prawdy o swoich problemach.
09:30

Przepis na sukces 3

+Szczegóły
09:30, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Katarzyna Meller odwiedza Starą Kuźnię na Mazurach - to miejsce, w którym można poczuć sielskość i prawdziwą atmosferę polskiej wsi. Serwowane porcje są słuszne, potrawy sycące, ale przede wszystkim czuć tu jakość produktów i długą tradycję rodzinną w przygotowywaniu mięs. Restauracja mieści się w pochodzącej z XIX wieku autentycznej kuźni, a jej szefową jest Patrycja, która przejęła biznes po swojej mamie.
10:00

Dziewczyny z wypiekami 2

+Szczegóły
10:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W tym odcinku Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów, blogerki prowadzącej stronę o włóczce. Na urodziny bloga przyjaciel Izy zamówił u Dziewczyn z Wypiekami tort inspirowany włóczkową pasją. Wypiek ma byc nie tylko piękny, ale też zdrowy, koniecznie bezglutenowy i pyszny. Dziewczyny przygotują więc biskzopt na mące kokosowej i kukurydzanej oraz zrobią lekki kokosowym krem z jagodami. A później oczarują nas swoi talentem tworząc ozdoby nawiazujące do charkateru imprezy i pasji bohaterki dnia.
10:30

Manufaktury smaku 1

+Szczegóły
10:30, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Weź szklankę mleka, ponieważ ten odcinek "Manufaktur smaku" będzie ostry! Prowadząca Aida Mollenkamp przejdzie przez skalę ostrości, pokazując pikantną stronę żubra i słodką stronę galaretki z jalapeno. Następnie w Denver odwiedzi producenta ostrego sosu pieprzowego, a w Los Angeles nauczy się robić pikantne meksykańskie czekoladki.
11:00

Bake Off Włochy

+Szczegóły
11:00, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W Willi Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika-amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta, a zwycięzca może być tylko jeden.
12:05

Mordercza kuchnia 11

+Szczegóły
12:05, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Szesnaście najsłynniejszych gwiazd żywności na świecie będzie bezlitośnie sabotować siebie nawzajem. Walka odbywa się w pięciu etapach pod czujnym okiem gospodarza, Altona Browna. Ostatecznie najbardziej przebiegły i wymyślny szef kuchni wychodzi z walki poobijany poobijany, ale zwycięski i dumny jak paw zgarnia nagrodę 75 000 dolarów. W konkursie startuje: Aarti Sequeira, Cat Cora, Richard Blais, Melissa D'Arabian, Eric Greenspan, Justin Warner, Kelsey Nixon, Josh Elkin, Rocco Dispirito, Duff Goldman, Fabio Viviani, Claire Robinson, Bobby Deen, Sherry Yard, Alex Guarnaschelli i Marcel Vigneron.
13:05

Ugotowani 8

+Szczegóły
13:05, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Trzecią uczestniczką programu MasterChef, która zaprezentuje swoje umiejętności w specjalnym odcinku Ugotowanych, będzie Diana Volokhova. Sama mówi o sobie, że jest amatorką zakochaną w gotowaniu. Urodziła się w Armenii, następnie mieszkała w Rosji, a do Polski przeprowadziła się dla swojego mężczyzny, którego poznała… na lotnisku w Hong Kongu. Obecnie pisze książkę, w której chce przybliżyć Polakom kuchnię Kaukazu. Jest osobą zdeterminowaną i pewną siebie, co zapewne pomogło jej dotrzeć do finału drugiej edycji Masterchefa. W trakcie kolacji u Diany przekonamy się kto lubi rozmawiać z kwiatami i jedzeniem, kto okaże się chodzącą encyklopedią historyczną, oraz komu trzeba będzie notorycznie włączać „pauzę”.
13:45

Ugotowani 8

+Szczegóły
13:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Ostatni wieczór z uczestnikami MesterChef spędzimy u Charles’a Daigneault – Kanadyjczyka, który wybrał Polskę na swoją drugą ojczyznę. Podjął tę decyzję ze względu na swoją przyszłą żonę, którą poznał podczas wycieczki na Dominikanę. W jego żyłach płynie krew indiańska, kanadyjska i francuska. Z zawodu Charles jest… operatorem wytwórni masy bitumicznej. W Kanadzie pracował przy kładzeniu asfaltu. Jest szczęśliwym tatą trójki dzieci. Obecnie zajmuje się prowadzeniem pokazów i warsztatów kulinarnych. Zdobył też doświadczenie jako prezenter telewizyjny w programie „Domówka”. W przyszłości marzy mu się otwarcie własnej restauracji. W MasterChefie to właśnie on usłyszał najwięcej słów uznania od samego mistrza – Marco Pierre White’a. Podczas spotkania u Charles’a dowiemy się kto po poprzednich kolacjach miał problemy żołądkowe, jak wielkiego ryzyka podejmie się Diana oraz czym jest raj dla Irokezów. A na koniec wieczoru przekonamy się który z uczestników zasłuży na miano najlepszego wśród Ugotowanych!
14:15

Farma Kingów 1

+Szczegóły
14:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Rodzina Kingów z Freedom Farms walczy z siłami naturami, a także ze sobą nawzajem, by zapewnić Pittsburghowi najświeższe produkty i mięso. Zobacz, jak najstarszy z braci, Joe, zarządza farmą, by upewnić się, że wszystko jest na swoim miejscu i we właściwym czasie. Jednak gdy pracujesz z rodziną zawsze pojawiają się trudności. Kingowie będą musieli szanować swoje opinie i pracować razem, by biznes działał bez zarzutu.
15:15

Tajemniczy klient 10

+Szczegóły
15:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Dawny klient Jaimie prosi Charlesa o pomoc w ustaleniu, czy powinien inwestować w upadającą kalifornijską restaurację. Tajemniczy klienci - Kendall i Kiel odkryją, że obecny właściciel nie mówi całej prawdy o swoich problemach.
15:45

Przepis na sukces 2

+Szczegóły
15:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Katarzyna Meller prosto z tramwaju wskakuje do wrocławskiej restauracji „Olszewskiego 128”. Za niebanalne smaki odpowiada tu młoda para: Kasia i Bogumił, którzy w wyrafinowany sposób karmią wrocławian. Czy żabnica, sos z mątwy i mrożony banan pozwolą im odnieść sukces?
16:15

Kuchenne rewolucje 3

+Szczegóły
16:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Restauracja Barcelona (Przemyśl). Przemyśl to miasto wielu kultur i wyznań. To również miasto dwóch Barcelonek. Jedna to popularna nazwa lokalnej drużyny piłkarskiej, druga to restauracja prowadzona przez byłego piłkarza, pana Rolanda. Niestety ta druga nie ma zbyt dobrej sławy. Klienci przychodzą tylko na promocyjne obiady za pół ceny. Pomysł właściciela, ale to bardziej bramka samobójcza niż świetne zagranie. Restauracja na nich nie zarabia, wręcz traci. A to nie jedyna wpadka szefa-amatora. Roland nie ufa swoim pracownikom. Wszędobylskie kamery, żelazny regulamin i dość srogie kary. To wszystko raczej nie wpływa na zgranie zespołu. Ta drużyna potrzebuje nowego trenera i to takiego z ekstraklasy. Barcelonka potrzebuje Magdy Gessler. Tym razem jednak taktyka będzie inna. Tajne spotkania, śliskie przejazdy, no i oczywiście wybór odpowiedniego kapitana. Czy po takim treningu Barcelonka w końcu wygra mecz, którego stawką jest sezon pełen zadowolonych gości?
17:15

Ugotowani 8

+Szczegóły
17:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
UGOTOWANI W POZNANIU Trzeci tydzień nowej edycji Ugotowanych spędzimy w stolicy Wielkopolski. Jako pierwsza, kolację w Poznaniu przygotuje Manuela Gołąb – kreatywna pracowniczka agencji social media. W czasie wolnym organizuje warsztaty kulinarne dla znajomych. Przeżyła przygodę z programem MasterChef, niestety poległa na pierogach. Gdy dopadają ją życiowe rozterki, powtarza sobie: „Wstań, popraw koronę i idź dalej!”. W trakcie spotkania u Manueli dowiemy się czy Budda miał wałeczki, czemu w jej łazience nie ma mydła oraz kto z uczestników wzoruje się na Kerry Bradshaw.
17:50

Z gruntu zdrowo

+Szczegóły
17:50, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Tadeusz Muller miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim nowym programie "Z GRUNTU ZDROWO" udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi.
18:20

Sztuka mięsa 2

+Szczegóły
18:20, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W drugiej serii programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak ponownie zaprezentuje widzom swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku w swojej kuchni przygotuje dwa dania, no i oczywiście wyruszy w Polskę. Tym razem odwiedzi miejsca, w których można zjeść dobre mięso – restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą nam sekrety swoich najlepszych dań i zarażą widzów pasją do gotowania.
18:50

Człowiek, ogień i wyżerka 5

+Szczegóły
18:50, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W programie "Człowiek, ogień i wyżerka" poznacie pomysłowe pomysły Amerykanów na gotowanie z ogniem. Od małych ognisk do kreatywnych grillów - Roger Mooking odwiedzi domy kucharzy, piekarzy i szefów, którzy fascynują się ogniem i jedzeniem.
19:15

Sexy kuchnia Magdy Gessler 2

+Szczegóły
19:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Cielęcina jest jednym z najdelikatniejszych mięs i wymaga szczególnego traktowania. Niestety w Polsce najczęściej przyrządza się ją niewłaściwie, zabijając jej wszystkie walory smakowe. Magda Gessler cielęciny użyje do wykonania solidnego zraza dla dwojga. W farszu znajdzie się słodko-słone połączenie: morele, gruszki, pikle z ogórków i musztarda. Żeby nie było zbyt banalnie, prowadząca zraz poda na musie śledziowym. Jego głównym, a co najważniejsze, wzmagającym pożądanie składnikiem będzie mlecz śledzia. Uwierzcie, ten produkt gwarantuje natychmiastowe działanie! Drugą propozycją w odcinku będą żeberka wieprzowe. Magda Gessler poda je po królewsku, bo ułoży z nich… koronę. Jednak najistotniejszy okaże się nie wygląd, a smak. Żeberka marynować należy przez 24 h. Głównymi składnikami marynaty będą rozgrzewające i rozpalające zmysły człowieka: czosnek, imbir, papryki chili oraz cebula. Korona z żeberek Magda poda w towarzystwie zapiekanych ziemniaków z tymiankiem. Kto wie, może ta kolacja skończy się romantycznym śniadaniem?
19:45

Kuchenne rewolucje 3

+Szczegóły
19:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Restauracja Barbarossa (Siedlce). Barbarossa od 10 lat gości na mapie restauracji w Siedlcach. Był to prezent od ojca dla córki Basi. Jednak młoda kobieta zanim go otrzymała musiała skończyć szkołę gastronomiczną, a później sama zapracować na spłatę kredytu. Udało się, Basia wszystko spłaciła, a nawet zaczęła nieźle zarabiać. Niestety coś zaczęło się walić, gdy Basia poszła na urlop macierzyński. Przez rok nikt nie czuwał nad interesem, przez rok nie znalazła się nikt zaufany, kto pod nieobecność właścicielki przejąłby jej obowiązki. Po powrocie stała się dobrą przyjaciółką załogi i nie potrafi nikomu zwrócić uwagi. Kucharki kiwają głowami na każdą jej prośbę, ale robią tylko to, co uważają za "megapotrzebne". W tej restauracji króluje system: wyjąć, podgrzać, udekorować i wydać. Właścicielka chce jednak czegoś więcej. W końcu jest zawziętą osobą i o porażce nawet nie chce myśleć. Dopiero Magda Gessler udowodni Basi, że daleko jej do obrotnej restauratorki, za którą wszyscy ją uważają. Ale swoją złą wiadomość znana restauratorka osłodzi różaną ... rewolucją.
20:45

Przyślij przepis

+Szczegóły
20:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Food Network oddaje antenę miłośnikom gotowania z całej Polski! Odwiedzimy prawdziwych pasjonatów i podpatrzymy, jaki jest ich sposób na udany obiad, rodzinną kolację czy imieniny u cioci. Poznamy się bliżej i będziemy biesiadować przy wspólnym stole!
21:15

Kuchnia dla odważnych

+Szczegóły
21:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Tym razem Walenty opuszcza na chwilę swojego foodtrucka, aby cofnąć się w czasie i spróbować nietypowych metod przyrządzania dań. Najpierw w Gorcach odwiedzi swoją znajomą Gosię, na której podwórku przyrządzi swojską kurę pieczoną w ziemi. Jak uda się wielogodzinne gotowanie w wykopanym przez Walentego własnoręcznie dole w ziemi?Po całym dniu skubania kury i gotowania Walenty zaprasza swoją rodzinę i przyjaciół na wycieczkę w góry. Zabierają ze sobą jedynie składniki potrzebne do przygotowania posiłku - warzywa, przyprawy, mięsa i ryby, a Walenty zaprezentuje im, jak przyrządzić posiłek metodą biwakową.
21:45

Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 4

+Szczegóły
21:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
W tej serii Anthony Bourdain zabierze widzów w 15 miejsc, które okażą się wielkim zaskoczeniem – nie tylko miłym, ale też nieprzyjemnym. Anthony odwiedzi Mozambik, który jest pięknym krajem z bolesną historią. W kuchni tego kraju łączą się smaki Afryki, Portugalii i Indii. Odwiedzi Chorwację, która za sprawą pięknej linii brzegowej, trufli, wina, sera oraz owoców morza przez niektórych uważana jest za nową Riwierę. Mimo wielu obaw w środku zimy Anthony jedzie Finlandii. Niewielka ilość światła słonecznego i zimno nie stanowią tu szczególnej atrakcji. Jak zawsze jego relacje z podróży pełne są ciekawych odkryć, dowcipu i chęci poznania kolejnych miejsc.
22:45

Pojedynek na grille 1

+Szczegóły
22:45, Wtorek 18 Czerwiec 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
23:15

Ugotowani 8

+Szczegóły
23:15, Wtorek 18 Czerwiec 2019
UGOTOWANI W POZNANIU Trzeci tydzień nowej edycji Ugotowanych spędzimy w stolicy Wielkopolski. Jako pierwsza, kolację w Poznaniu przygotuje Manuela Gołąb – kreatywna pracowniczka agencji social media. W czasie wolnym organizuje warsztaty kulinarne dla znajomych. Przeżyła przygodę z programem MasterChef, niestety poległa na pierogach. Gdy dopadają ją życiowe rozterki, powtarza sobie: „Wstań, popraw koronę i idź dalej!”. W trakcie spotkania u Manueli dowiemy się czy Budda miał wałeczki, czemu w jej łazience nie ma mydła oraz kto z uczestników wzoruje się na Kerry Bradshaw.
23:50

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:50, Wtorek 18 Czerwiec 2019
Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili.