TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

LUTY 2019

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
----- 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28

21 Luty 2019

00:15

Azjatycka kuchnia Armando

+Szczegóły
00:15, Czwartek 21 Luty 2019
Armando Reed pokaże Wam, jak nadać zachodniej kuchni nieco innego smaku. Armando odwiedzi zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania, ale z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie i improwizowanie. Dołącz do niego i dowiedz się, jakie smaki mogą sprawić, że zachodnie jedzenie nabiera zupełnie nowego wymiaru.
00:40

Azjatycka kuchnia Armando

+Szczegóły
00:40, Czwartek 21 Luty 2019
Armando Reed pokaże Wam, jak nadać zachodniej kuchni nieco innego smaku. Armando odwiedzi zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania, ale z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie i improwizowanie. Dołącz do niego i dowiedz się, jakie smaki mogą sprawić, że zachodnie jedzenie nabiera zupełnie nowego wymiaru.
01:10

Wyżerka na plaży 1

+Szczegóły
01:10, Czwartek 21 Luty 2019
Curtis Stone wybierze się w podróż z Californi na Florydę, w poszukiwaniu najlepszych potraw! W tym odcinku będzie miał okazję spróbować wyśmienitego tuńczyka i wyjątkowego kurczaka przyrządzanego na sposób karaibski
01:35

Wyżerka na plaży 1

+Szczegóły
01:35, Czwartek 21 Luty 2019
Curtis Stone wyrusza w kolejną podróż w poszukiwaniu wyjątkowych potraw! W ty odcinku będzie miał szansę spróbować chrupiących, pieczonych zielonych pomidorów z farszem z sera koziego oraz wyśmienite danie z ostryg.
02:05

Akcja: Restauracja! 13

+Szczegóły
02:05, Czwartek 21 Luty 2019
Trzy lata temu Sarah i Justin otworzyli Bistro SiP w Holly Springs w Karolinie Północnej, ale ich biznes już podupada. Chociaż Sara ma doświadczenie w zarządzaniu hotelem i restauracją, jej mąż, Justin, poniża cały personel i nie pozwala swojej żonie przejąć kontroli ani podejmować decyzji. Poza próbą naprawienia ich związku i wynegocjowania zdrowej równowagi kontroli, szef kuchni Robert Irvine i jego zespół muszą przeprowadzić pełną renowację jadalni i znaleźć sposób, aby maksymalnie mała kuchnia była tak wydajna, jak to tylko możliwe.
02:55

Posiekani 25

+Szczegóły
02:55, Czwartek 21 Luty 2019
Kucharze będą zdumieni, znajdując we wszystkich koszykach dziwaczne produkty spożywcze. Wśród nich znajdzie się nietypowa część ptaka, dziwnie pachnący owoc, brzydkie podroby i coś sfermentowanego.
03:45

Smakowite wypady Haylie 1

+Szczegóły
03:45, Czwartek 21 Luty 2019
Ten odcinek to Duff kontra… Duff! W żartobliwym kulinarnym przedsięwzięciu weźmie udział Haylie Duff i Duff Goldman. Oboje wezmą udział w jarmarku, gdzie chaos i kłopoty to stały punkt menu. Co z tego wyniknie?
04:15

Smakowite wypady Haylie 1

+Szczegóły
04:15, Czwartek 21 Luty 2019
Haylie Duff wyrusza do Nowego Jorku i pojawia się jako gość w programie Food Network „The Kitchen”. Będąc w mieście, Haylie spotyka się ze swoją przyjaciółką Eden Grinshpan, aby sprawdzić peruwiańską restaurację,. Następnie jedzie do Brooklynu. Tam odwiedza miejsce z pysznym koreańskim jedzeniem, gdzie szefem kuchni jest Deuki Hong. Następnego dnia Haylie zanim trafi na plan programu przygotowuje bagietkę z serem brie i czereśniami z zalewy.
04:35

Wojna na babeczki 8

+Szczegóły
04:35, Czwartek 21 Luty 2019
Najpyszniejszy pojedynek na antenie Food Network! Każdego tygodnia czworo najlepszych dekoratorów babeczek zmierzy się w 3- etapowych eliminacjach. Zmagania uczestników oceni surowe jury, które wyłoni wielkiego zwycięzcę! Zwycięzca zdobędzie wyjątkowo słodką nagrodę - 10 000 $.
05:25

Codzienne gotowanie z Sunny Anderson 4

+Szczegóły
05:25, Czwartek 21 Luty 2019
Sunny spotyka się ze swoim przyjacielem z dzieciństwa z Teksasu. Z okazji Dnia Matki wspólnie z przyjaciółmi Sunny przyrządzi meksykańskie naleśniki nadziewane mięsem i warzywami i sernik - to idealni kompani do przywoływania wspomnień z dawnych lat.
05:50

Rewolucja na talerzu

+Szczegóły
05:50, Czwartek 21 Luty 2019
Rosół Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? Oczywiście! TVN Style pokazuje jak!
06:10

Gwiazdy na tacy

+Szczegóły
06:10, Czwartek 21 Luty 2019
Program Gwiazdy na tacy to wizyty u gwiazd, ktore opowiadaja o tajemnicach swego dobrego wygladu i samopoczucia. Prowadzi Beata Sadowska.
06:40

Pyszne 25

+Szczegóły
06:40, Czwartek 21 Luty 2019
Masz niewiele czasu, prawie pustą lodówkę, a za chwilę wpadają z wizytą znajomi lub teściowa? Anna Starmach przybywa z pomocą. W 25 minut pokaże, jak przygotować niezwykłe dania i to za 25 złotych. Po prostu „Pyszne 25”. Anna Starmach lubi jeść i kocha gotować. W programie czeka ją nie lada wyzwanie. 25 minut i 25 złotych – tyle ma na wyczarowanie pysznego sezonowego dania. Musi starannie wybrać składniki, które nie przekroczą wyznaczonej sumy. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy. Pachnące zupy, świeże sałatki i kuszące desery. Szybko, tanio i smacznie! Prowadząca udowodni wszystkim niedowiarkom, że do wyczarowania cudów w kuchni nie jest potrzebny wypchany portfel i ogromna ilość czasu. Najważniejsze są dobre chęci i kulinarna fantazja. Smacznego.
07:10

Słodki biznes 9

+Szczegóły
07:10, Czwartek 21 Luty 2019
Buddy Valastro i ekipa z Carlo's Bakery tworzą niezwykłe torty, wszystkich kształtów i rozmiarów. Złożona z czterech sióstr, dwóch szwagrów, kuzynów oraz Mamy Mary, ekipa wie, że z rodziną pracuje się najlepiej. Każdy odcinek to nowe wyzwania i oryginalne pomysły. Zobacz, jak powstają torty które się poruszają, a nawet zieją ogniem.
07:40

Słodki biznes 9

+Szczegóły
07:40, Czwartek 21 Luty 2019
Buddy Valastro i ekipa z Carlo's Bakery tworzą niezwykłe torty, wszystkich kształtów i rozmiarów. Złożona z czterech sióstr, dwóch szwagrów, kuzynów oraz Mamy Mary, ekipa wie, że z rodziną pracuje się najlepiej. Każdy odcinek to nowe wyzwania i oryginalne pomysły. Zobacz, jak powstają torty które się poruszają, a nawet zieją ogniem.
08:10

Iron Chef: Ameryka 10

+Szczegóły
08:10, Czwartek 21 Luty 2019
Iron Chef Bobby Flay staje naprzeciwko kulinarnego rywala Joe Isidori, który jest szefem kuchni restauracji w Nowym Jorku. Sędziami są Joshua Applestone, Georgia Pellegrini i Glen Davis.
09:10

Tajemniczy klient 7

+Szczegóły
09:10, Czwartek 21 Luty 2019
Po odkryciu nieścisłości w zapasach kurczaka i wołowiny, współwłaściciele Shades Oceanfront Bistro proszą o pomoc Charlesa Stilesa. Tajemniczy Klienci odkryją, że jeden z pracowników prowadzi na boku własny biznes.
09:40

Obłędne ciasta 2

+Szczegóły
09:40, Czwartek 21 Luty 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
10:10

Obłędne ciasta 2

+Szczegóły
10:10, Czwartek 21 Luty 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
10:35

Konkurs w kuchni

+Szczegóły
10:35, Czwartek 21 Luty 2019
Trzech kucharzy-amatorów podejmuje się odtworzenia przepisu Benedetty Parodi. Żeby wytypować zwycięskie danie, trzeba będzie spróbować wszystkiego z zasłoniętymi oczami.
11:10

Konkurs w kuchni

+Szczegóły
11:10, Czwartek 21 Luty 2019
Trzech kucharzy-amatorów podejmuje się odtworzenia przepisu Benedetty Parodi. Żeby wytypować zwycięskie danie, trzeba będzie spróbować wszystkiego z zasłoniętymi oczami.
11:45

Człowiek kontra jedzenie 2

+Szczegóły
11:45, Czwartek 21 Luty 2019
Adam Richman odwiedza Tucson w stanie Arizona, by w El Guero Canelo spałaszować hot doga zawiniętego w bekon z masą typowych dla południowego zachodu dodatków.
12:15

Paul Hollywood i miejskie wypieki 2

+Szczegóły
12:15, Czwartek 21 Luty 2019
W tym odcinku Paul Hollywood odkryje, że jego podróż do Palermo będzie bogatym doświadczeniem Street Food, między innymi miejskie targi, bogato nawiązujące do kultury arabskiej znajdujące się w niezwykłej scenerii włoskiego miasta. Prowadzący będzie miał również szansę spróbowania wyjątkowej sycylijskiej wersji Pizzy.
13:15

Smakowite wypady Haylie 1

+Szczegóły
13:15, Czwartek 21 Luty 2019
Ten odcinek to Duff kontra… Duff! W żartobliwym kulinarnym przedsięwzięciu weźmie udział Haylie Duff i Duff Goldman. Oboje wezmą udział w jarmarku, gdzie chaos i kłopoty to stały punkt menu. Co z tego wyniknie?
13:45

Smakowite wypady Haylie 1

+Szczegóły
13:45, Czwartek 21 Luty 2019
Haylie Duff wyrusza do Nowego Jorku i pojawia się jako gość w programie Food Network „The Kitchen”. Będąc w mieście, Haylie spotyka się ze swoją przyjaciółką Eden Grinshpan, aby sprawdzić peruwiańską restaurację,. Następnie jedzie do Brooklynu. Tam odwiedza miejsce z pysznym koreańskim jedzeniem, gdzie szefem kuchni jest Deuki Hong. Następnego dnia Haylie zanim trafi na plan programu przygotowuje bagietkę z serem brie i czereśniami z zalewy.
14:15

Kto pokona Bobby’ego Flaya 16

+Szczegóły
14:15, Czwartek 21 Luty 2019
By pokonać Bobby'ego Flaya, najpierw musisz się do niego dostać! W tej serii dwójka utalentowanych szefów staje oko w oko, by zmierzyć się o szansę konkurowania z mistrzem kuchni, Bobbym. To uczestnik decyduje, jakie danie będą przyrządzać. Czy wykona je lepiej niż doświadczony kucharz?
14:45

Kto pokona Bobby’ego Flaya 16

+Szczegóły
14:45, Czwartek 21 Luty 2019
By pokonać Bobby'ego Flaya, najpierw musisz się do niego dostać! W tej serii dwójka utalentowanych szefów staje oko w oko, by zmierzyć się o szansę konkurowania z mistrzem kuchni, Bobbym. To uczestnik decyduje, jakie danie będą przyrządzać. Czy wykona je lepiej niż doświadczony kucharz?
15:15

Akcja: Restauracja! 13

+Szczegóły
15:15, Czwartek 21 Luty 2019
Do Roberta Irvine’a zgłasza się Jamie, przyjaciel Crystal i prosi go o pomoc. Crystal, właścicielka restauracji i przyjaciółka Jamiego, zupełnie nie radzi sobie z prowadzeniem restauracji. Nie ma czym płacić za rachunki, a o pomoc w restauracji musi prosić znajomych. Robert odkrywa, że restauracja Crystal nie grzeszy czystością, obsługa pracuje wolno, a serwowane napoje są niesmaczne. Ekspert musi znaleźć sposób na rozwiązanie problemów i pomoc Crystal wyjść z jej biznesem na prostą.
16:15

Kuchenne rewolucje 4

+Szczegóły
16:15, Czwartek 21 Luty 2019
Restauracja Steak House Rodeo (Kwidzyn). Restauracja Steak House Rodeo, mieści się w centrum Kwidzyna. Niestety ukryta między budynkami jest niewidoczna dla spacerujących deptakiem. Dodatkowy brak jakichkolwiek banerów i reklam przyczynia się do tego, że mało kto wie, że w tym miejscu można coś zjeść. Nie jest to problemem dla jednego z właścicieli Roberta. Według niego restauracja jest już znana i widoczna, a jedzenie przepyszne. Drugim właścicielem lokalu jest Natalia. Niestety jej i Roberta głównym zajęciem jest praca poza restauracją. Rodeo to dla nich zajęcie dodatkowe, na które nie mają zbyt wiele czasu. Dlatego nieformalnie trzecim właścicielem jest Andżelika, żona właściciela. Ona jednak również do restauracja przyjeżdża dopiero po pracy, czyli w godzinach późno popołudniowych. A kto zarządza restauracją w porze obiadowej? Pracownicy. Nie ma klientów, więc i tak nie mają nic innego do roboty. Brak managera, wysokie ceny, niewykwalifikowany personel i plagiat. To tylko nieliczne problemy, z którymi tym razem zmierzy się Magda Gessler. A to wszystko w pięknej scenerii zamków krzyżackich.
17:15

Londyńska rewolucja Magdy Gessler

+Szczegóły
17:15, Czwartek 21 Luty 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
18:15

Przepis na sukces 2

+Szczegóły
18:15, Czwartek 21 Luty 2019
Oscypek ze szparagami? Kaszanka z sosem z foie gras? Krem z bryndzy z pierogiem? Gdzie tak karmią? Tylko w Góralskiej Tradycji, do której Katarzyna Meller zajeżdża zakopiańskim powozem.
18:45

Makłowicz w drodze

+Szczegóły
18:45, Czwartek 21 Luty 2019
„Makłowicz w drodze” to kolejna odsłona autorskiego, kulinarno-podróżniczego programu Roberta Makłowicza, który jako pierwszy w dziejach telewizji polskiej dwadzieścia lat temu zaproponował widzom zwiedzanie świata poprzez pryzmat kulinariów. Nowy cykl ma przede wszystkim ukazywać związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych regionów, odkrywać lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadzać je w kontekście historii małych ojczyzn.
19:15

Makłowicz w drodze 2

+Szczegóły
19:15, Czwartek 21 Luty 2019
Nazwa Koh Kong ma trzy znaczenia: to nadmorska prowincja przy granicy z Tajlandią, główne miasto tej prowincji oraz most, łączący nadgraniczny kambodżański półwysep z resztą kraju. Robert Makłowicz zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: niemal osobiście odbiera je z kutra rybackiego i degustuje w portowej jadłodajni. Osobiście też gotuje tajską z pochodzenia zupę Tom Yum Kung z krewetkami. Crab House to restauracja wśród lasów namorzynowych po drugiej stronie mostu, której menu łatwo przewidzieć. Robert zamawia tam kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. Wodospad Tatai w dżungli Gór Kardamonowych, w której ukrywali się Czerwoni Khmerzy po upadku ich zbrodniczego reżimu, nastraja Roberta do ważnych podsumowań historycznych. Cały czas czuwa nad nim Czarny Budda ze wspaniałej „oskarowej” świątyni w Pak Klang.
19:45

Kuchenne rewolucje 4

+Szczegóły
19:45, Czwartek 21 Luty 2019
Restauracja Panorama (Nowogród). Nowogród i okolice to kraina miodem i piwem płynące. To stąd pochodzi miód kurpiowski znany od setek lat. A okoliczne browary produkują słynne piwa miodowe. To tutaj znajduje się restauracja Panorama, usytuowana na z skarpie z przepięknym widokiem na lasy i Narew. Jeśli ktoś zabłądzi w te strony na pewno zakocha się w tym miejscu i wróci tu ponownie. Ale żeby tu wrócić, najpierw musi tu dotrzeć. A to niestety nie lada wyczyn. Lokal mieści się na tyłach starej spółdzielni, która jest odstraszająca ruiną. Mało również kto wie, że w tym miejscu można dobrze zjeść na codziennie, a nie tylko podczas imprez zamkniętych. Ale Panoramie nie tylko brakuje promocji. Brakuje jednego zarządzającego. Bo w tym lokalu właścicieli jest trzech. Mama Anna i dwóch synów Przemek i Bartek. Każdy ma swoje zadania i na pozór wszystko gra, a jednak klientów brak. Tym razem Magda Gessler będzie miała utrudnione zadanie. Bo jak tu się skupić na rewolucji w tak pięknych okolicznościach przyrody?
20:45

Wielki casting Food Network

+Szczegóły
20:45, Czwartek 21 Luty 2019
FOOD NETWORK wybiera prowadzącego do polskiej edycji programu „Człowiek kontra jedzenie”. 21. śmiałków zmierzyło się z niezwykłymi wyzwaniami jedzeniowymi na ringu w Hali Gwardii – ich wyczyny oceniało jury z Darią Ładochą na czele, a całość prowadził Tomasz Jakubiak. Hardcorowe potrawy, nienasyceni uczestnicy i dużo humoru – taki będzie ten program.
21:45

Wielka okazja 1

+Szczegóły
21:45, Czwartek 21 Luty 2019
Jedyną rzeczą, którą Nguyen Tran kocha bardziej od dobrego jedzenia, jest poszukiwanie pysznego jedzenia w dobrej cenie. Nguyen podróżuje po US, w celu odnalezienia imponujących okazji na dobre jedzenie w dobrej cenie - od lokalnych knajp do eleganckich restauracji.
22:15

Wielka okazja 1

+Szczegóły
22:15, Czwartek 21 Luty 2019
Jedyną rzeczą, którą Nguyen Tran kocha bardziej od dobrego jedzenia, jest poszukiwanie pysznego jedzenia w dobrej cenie. Nguyen podróżuje po US, w celu odnalezienia imponujących okazji na dobre jedzenie w dobrej cenie - od lokalnych knajp do eleganckich restauracji.
22:45

Londyńska rewolucja Magdy Gessler

+Szczegóły
22:45, Czwartek 21 Luty 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
23:45

Człowiek kontra naród smakoszy 1

+Szczegóły
23:45, Czwartek 21 Luty 2019
Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta, w którym zielone chilli dodaje się do każdej potrawy. Najpierw Adam odwiedzi Frontier Restaurant, lokal od 40 lat serwujący najlepsze w mieście cheeseburgery z zielonym chilli.