TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

Food Network SA

Program TV

DZIŚ

MARZEC 2015

NdPnWtŚrCzPtSo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

5 Marzec 2015

07:40

Wielka uczta z Mattem i Lisą

+Szczegóły
07:40, Czwartek 5 Marzec 2015
Caribbean cook and broadcaster, Andi Oliver, joins John Whaite and Andy Bates in the kitchen for a celebration of the sun-drenched flavours of the Caribbean.
08:05

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
08:05, Czwartek 5 Marzec 2015
Scrumptious cooking series with Ina Garten. Ina takes basic pasta recipes and turns them into truly delicious dishes that are perfect for a quick fix. Food that all the family can enjoy.
08:30

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
08:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Scrumptious cooking series with Ina Garten. Ina demonstrates that the proof is in the pudding by putting together some great desserts that are a perfect way to end any meal.
09:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
09:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
09:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
09:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
10:00

Smaki czasu z Karolem Okrasą

+Szczegóły
10:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Kulinarna podróż do świata wspomnień oraz ulubionych smaków z dzieciństwa. Przywołujemy potrawy, które pojawiły się w najważniejszych chwilach życia gwiazd zaproszonych do naszej kuchni.
10:30

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
10:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
11:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
11:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Anna's relatives are coming over and she's preparing a harvest supper. She begins with a unique dish of salmon with a horseradish panko crust served with a lemon and dill butter sauce.
11:30

Luke Nguyen w Wietnamie

+Szczegóły
11:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Chef Luke Nguyen, takes a culinary journey through northern Vietnam. Luke visits Quy Nhon on the central coast, and cooks vegetarian fried rice with a Monk, makes tofu and learns how to make noodles.
12:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
12:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Guy goes coast to coast for decadent dishes. In Brooklyn, there's a Southern-inspired spot serving fried chicken and waffles, a spicy pulled pork sandwich, and a daily doughnut to die for.
12:30

Wielka uczta z Mattem i Lisą

+Szczegóły
12:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Caribbean cook and broadcaster, Andi Oliver, joins John Whaite and Andy Bates in the kitchen for a celebration of the sun-drenched flavours of the Caribbean.
13:00

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
13:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Scrumptious cooking series with Ina Garten. Ina takes basic pasta recipes and turns them into truly delicious dishes that are perfect for a quick fix. Food that all the family can enjoy.
13:30

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
13:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Scrumptious cooking series with Ina Garten. Ina demonstrates that the proof is in the pudding by putting together some great desserts that are a perfect way to end any meal.
14:00

Wielkie żarcie u Guya

+Szczegóły
14:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Guy Fieri is chilling in his kitchen with a special guest - Chilli from TLC! They're making bouillabaisse with seared halibut, clams, mussels, and shrimp.
14:30

Kuchnia koreańska dla każdego

+Szczegóły
14:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Executive chef Judy Joo guides through the new fusion food trends in Korea's capital Seoul from fried chicken to Korean Mexican tacos and cocktails.
15:00

Luke Nguyen w Wietnamie

+Szczegóły
15:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Chef Luke Nguyen, takes a culinary journey through northern Vietnam. Luke visits Quy Nhon on the central coast, and cooks vegetarian fried rice with a Monk, makes tofu and learns how to make noodles.
15:30

Reza, książę tajskich przypraw

+Szczegóły
15:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Reza goes to a village to meet a family who are still making tofu by hand. The tofu is pure and tastes lovely, unlike the processed tofu we are used to here.
16:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
16:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
16:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
16:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
17:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
17:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Anna's throwing together a spontaneous dinner party with French flare. With little notice she prepares an entrée of turkey escalope with citrus haricots vert and crème fraiche mashed potatoes.
17:30

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
17:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
18:00

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
18:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
18:30

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
18:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Anna's throwing together a spontaneous dinner party with French flare. With little notice she prepares an entrée of turkey escalope with citrus haricots vert and crème fraiche mashed potatoes.
19:00

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
19:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Scrumptious cooking series with Ina Garten. Ina takes basic pasta recipes and turns them into truly delicious dishes that are perfect for a quick fix. Food that all the family can enjoy.
19:30

Smaki czasu z Karolem Okrasą

+Szczegóły
19:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Kulinarna podróż do świata wspomnień oraz ulubionych smaków z dzieciństwa. Przywołujemy potrawy, które pojawiły się w najważniejszych chwilach życia gwiazd zaproszonych do naszej kuchni.
20:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
20:00, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
20:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
20:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
21:00

Farma Kingów

+Szczegóły
21:00, Czwartek 5 Marzec 2015
The creation of an underground tree house means that the Kings can now farm year round.
22:00

Ching ratuje restauracje

+Szczegóły
22:00, Czwartek 5 Marzec 2015
After investing his own money into his struggling restaurant, owner Joe Troy is in dire straits. So Ching heads to New Jersey to give this confused fusion restaurant a serious overhaul.
22:30

Ching ratuje restauracje

+Szczegóły
22:30, Czwartek 5 Marzec 2015
Ching travels to the college town of Iowa City to help General Manager Wes Lewis save struggling restaurant Xie. With the future of the restaurant at stake, can Ching help Wes prove himself?
23:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
23:00, Czwartek 5 Marzec 2015
On this trip, Guy's checking out some unique combos. In Korea Town, Los Angeles, Guy visits a craft beer joint putting duck into their fries as well as in the French dip.
23:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
23:30, Czwartek 5 Marzec 2015
On this trip, Guy's visiting long-time carnivore-friendly haunts. In Toronto, Canada, there's a restored diner cooking up pork belly, a mac and cheese burger, and a Christmas burger.
24:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
00:00, Pi±tek 6 Marzec 2015
Anna's relatives are coming over and she's preparing a harvest supper. She begins with a unique dish of salmon with a horseradish panko crust served with a lemon and dill butter sauce.
24:30

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
00:30, Pi±tek 6 Marzec 2015
Anna's throwing together a spontaneous dinner party with French flare. With little notice she prepares an entrée of turkey escalope with citrus haricots vert and crème fraiche mashed potatoes.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group