TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

alt tag goes here

Program TV

DZIŚ

LIPIEC 2015

NdPnWtŚrCzPtSo
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

6 Lipiec 2015

00:00

Niezwykłe Torty Weselne

+Szczegóły
00:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
The Chicago girls whip up a picnic cake with a roasted-pig topper. Christopher Garren's Cakes make an elegant creation with inverted tiers and yellow calla lilies.
00:45

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
00:45, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
A seafood laden basket forces the chefs to shuck against time in the appetiser round. After that, things take flight when the quail hits the floor.
01:30

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
01:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
In this cavity-inducing episode of Chopped Canada, a different childhood sweet appears in each basket. Our four chefs must really dig deep as they look to marry candy and fish.
02:15

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
02:15, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
This trip, Guy's getting a taste of every meal from dawn to dusk. In Long Beach, California, is the gastro-pub marrying pork belly with octopus and serving up amazing short ribs.
02:40

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
02:40, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Guy's hitting the road for joints taking childhood favourites to a gourmet level. In Denver, there's an old-time bar making tater tots, pork rinds and a monster pastrami sandwich.
03:00

Niezwykłe Torty Weselne

+Szczegóły
03:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
The Chicago girls whip up a picnic cake with a roasted-pig topper. Christopher Garren's Cakes make an elegant creation with inverted tiers and yellow calla lilies.
04:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
04:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Join Anna Olson for more fresh and wholesome food.
04:30

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
04:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Apples are a year round staple for Anna but the crisp autumn weather inspires her to share some of her favourite apple creations, including an easy and delicious onion and apple tart.
05:00

Niezwykłe Torty Weselne

+Szczegóły
05:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Merci Beaucoup Cakes get an order for a uniquely 'LA' wedding cake. The cake must incorporate elements of the silent movie era for a pair of actors ready to tie the knot.
06:00

Kuchnia

+Szczegóły
06:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Sunny Anderson shares her recipe for creamy chicken succotash using frozen lima beans, before the chefs cook with pomegranates, ginger and butternut squash.
07:00

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
07:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ina is setting sail down the Hudson river to celebrate a friend's birthday. They're providing the boat and she's bringing fantastic portable food, like hot smoked salmon and fresh dill sauce.
07:30

Przy stole Siby

+Szczegóły
07:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Siba Mtongana epitomises the rich fusion culture of South African food today, giving the traditional recipes she grew up with a totally modern twist and an injection of international flavour.
08:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
08:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
08:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
08:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
09:00

Dziecięce mistrzostwa wypieków

+Szczegóły
09:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Duff Goldman i Valerie Bertinelli prowadzą ośmioro młodych, zdolnych specjalistów od wypieków przez kolejne wyzwania. Chcą znaleźć najbardziej twórczego kucharza.
10:00

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
10:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
The chefs battle over a mac and cheese loaf and one chef's appetiser is a cut above the rest. Popcorn spices things up in the entree round where the chefs struggle to marry some unusual ingredients.
11:00

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
11:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Four chefs find themselves in a pickle at the start of this episode. Competition heats up in the entree round as one chef gets the cold -pork- shoulder.
12:00

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
12:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Things really heat up as four chefs tug at our heartstrings in this emotional episode of Chopped Canada. In the appetiser round, the competition tries not to choke on processed cheese and baked beans.
13:00

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
13:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
A seafood laden basket forces the chefs to shuck against time in the appetiser round. After that, things take flight when the quail hits the floor.
14:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
14:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
14:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
14:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
15:00

Przy stole Siby

+Szczegóły
15:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Siba Mtongana epitomises the rich fusion culture of South African food today, giving the traditional recipes she grew up with a totally modern twist and an injection of international flavour.
15:30

Wielka uczta z Mattem i Lisą

+Szczegóły
15:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Theo Randall brings his passion for Italian cookery to The Big Eat kitchen today, where he and Ching will reignite that age-old debate about which came first - pasta or noodles.
16:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
16:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
With Anna, cooking French can be simple, gratifying and girlie, all at the same time. Herbes de Provence grilled chicken uses a touch of lavender making it gorgeously aromatic.
16:30

Bosonoga Contessa - powrót do klasyki

+Szczegóły
16:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ina's hosting a fundraiser at the barn for the East Hampton Historical Society and is sharing her blueprint for a foolproof cocktail party - this is entertaining made easy.
17:00

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
17:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
17:30

Okrasa łamie przepisy

+Szczegóły
17:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Karol Okrasa nadaje znanym daniom niepowtarzalny, pyszny smak.
18:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
18:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
18:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
18:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Ewa Wachowicz - piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrej kuchni - zaprasza do swojego domu, w którym przyrządzi dla nas wspaniałe potrawy.
19:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
19:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Patrick, owner of Buster's Beach House in Long Beach calls Charles to investigate rumours that his executive chef is showing preferential treatment amongst the waiting staff.
19:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
19:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
After losing several sushi models, Bruce, owner of Lotus on Flower, fears that one of his best customers is behaving inappropriately during the restaurant's 'naked sushi' dining experience.
20:00

Posiekani

+Szczegóły
20:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
The usual rounds are replaced today by breakfast, lunch and dinner. In round one, the chefs attempt to make a glorious morning meal from coffee cake and cream-filled chocolate eggs.
21:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
21:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
On this trip, Guy's finding authentic eats in unusual spots. In St Louis, there's a New Orleans roadhouse serving up rice and beans, cajun pot-stickers and pulled pork pasta.
21:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:30, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
When a restaurant owner suspects employees of not doing their jobs - whether it be stealing, lying, mistreating customers or generally doing lousy work - they call in the Mystery Diners.
22:00

Posiekani: Kanada

+Szczegóły
22:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
It's do(nut) or die as the chefs ramp up for the first round. Octopus challenges the chefs to come up with three very different entrees, but ultimately, it's all about the pastry.
23:00

Kuchnia

+Szczegóły
23:00, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
Sunny Anderson shares her recipe for creamy chicken succotash using frozen lima beans, before the chefs cook with pomegranates, ginger and butternut squash.
23:40

Tajemniczy klient

+Szczegóły
23:40, Poniedzia³ek 6 Lipiec 2015
When a restaurant owner suspects employees of not doing their jobs - whether it be stealing, lying, mistreating customers or generally doing lousy work - they call in the Mystery Diners.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group