TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

MARZEC 2017

NdPnWtŚrCzPtSo
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

30 Marzec 2017

00:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
00:00, Czwartek 30 Marzec 2017
W restauracji Ariana w Huntington w stanie Nowy Jork Willie Degel zastaje rodzinny interes, w którym jest za dużo rodziny, a za mało interesów. Syn właścicieli, Joey zgłosił się do Willie’eg, żeby pomógł uratować restaurację i przekonał ojca, że ostatnie opinie o lokalu są prawdziwe. Rozluźniona stosunek do klientów zniechęca gości i pogrąża restaurację Ariana.
01:01

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
01:01, Czwartek 30 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
01:30

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
01:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Gdy Doug, właściciel restauracji Pelons Tex-Mex w Austin w Teksasie, słyszy plotki, że jego personel zbiera środki w ramach nieoficjalnej akcji charytatywnej, kontaktuje się z Charlesem.
02:00

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
02:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Danny i Jonathan, właściciele Old School Bar and Grill w Teksasie, martwią się o spadek zysków podczas wieczorków poetyckich. Charles wyśle do nich Justina i Samanthę z misją wyjaśnienia tej sytuacji.
02:30

Na ratunek restauracjom 1

+Szczegóły
02:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Mick ma wielkie marzenia, lecz potrzebuje pomocy w ich realizacji. Program "Na ratunek restauracjom" wysyła najlepszego szefa kuchni, Andreę Nicholson i projektantkę Cheryl Torrenueva, aby odmienić podupadły lokal.
03:20

Posiekani: Kanada 10

+Szczegóły
03:20, Czwartek 30 Marzec 2017
It's a battle of the wings in round one as the chefs jockey for a spot at the fryer and one chef's chicken is well underdone.
04:10

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
04:10, Czwartek 30 Marzec 2017
W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przyrządzi babkę ziemniaczaną na żeberkach wieprzowych według przepisu podpatrzonego na Festiwalu Jadła Kresowego w Lubaczowie. Na deser będzie drożdżówka sypana.
04:35

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
04:35, Czwartek 30 Marzec 2017
W tym programie poznamy przepis na pikantne żeberka w sosie imbirowym. Na deser pani Ewa przygotuje sernik. Wedle oryginalnego przepisu w deserze powinien znaleźć się kremowy serek typu Philadelphia, bo na nim sernik udaje się najlepiej.
05:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
05:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Po ciężkim dniu przy hodowli bydła rodzina Drummondów odpoczywa przy teksańsko-meksykańskiej uczcie. Wstali przed wschodem słońca, są więc gotowi na solidną ucztę ze smakowitym kurczakiem i wołowymi fajitas.
05:25

Kobieta na Dzikim Zachodzie 11

+Szczegóły
05:25, Czwartek 30 Marzec 2017
Kobieta na Dzikim Zachodzie zmierzy się z przepisem na falafel z dipem z pasty sezamowej i chilli, podawany w chlebku pita. Przyrządzi też kurczaka z goframi, syropem klonowym i sosie burbońskim. Na deser zrobi tartę na spodzie ze sklepu.
06:00

Kuchnia 3

+Szczegóły
06:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Katie Lee przyrządza modną, chrupiącą przekąskę z najbardziej poszukiwanym na Food Network letnim składnikiem. Ekipa Kuchni planuje letnią wycieczkę z przekąskami do samochodu w stylu owocowych batoników Marceli.
07:00

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
07:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Odwiedźcie kuchnię Anny, która dzieli się wskazówkami na temat swoich ulubionych odmian jabłek. W jadłospisie Anny jabłka goszczą praktycznie przez cały rok, lecz rześka jesienna pogoda zainspiruje ją do opracowania wyjątkowych przepisów.
07:30

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
07:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
08:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
08:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Na ranczu wszystko kręci się wokół przepisów na desery, które Ree umieszcza na swoim blogu, przy okazji częstując rodzinę serią słodkich przysmaków.
08:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 11

+Szczegóły
08:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Kobieta na Dzikim Zachodzie zmierzy się z przepisem na falafel z dipem z pasty sezamowej i chilli, podawany w chlebku pita. Przyrządzi też kurczaka z goframi, syropem klonowym i sosie burbońskim. Na deser zrobi tartę na spodzie ze sklepu.
09:00

Ewa Gotuje 19

+Szczegóły
09:00, Czwartek 30 Marzec 2017
W tym odcinku Ewa Wachowicz zaprosi na zaskakującą zupę pomidorową z papryką, ogórkami kiszonymi i jabłkami. Zrobi też kluski leniwe z bułką tartą i masłem szałwiowym. Natomiast na deser będzie ciasto drożdżowe z kruszonką.
09:30

Ewa Gotuje 19

+Szczegóły
09:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Dziś Ewa Wachowicz gotuje kremową zupę z ziemniaków. Będą udka kurczaka w sosie piwnym, kasza jęczmienna i kapusta kiszona z buraczkami i pikantną papryczką, a na deser babka drożdżowa z kremem z serka mascarpone z polewą czekoladową.
10:00

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
10:00, Czwartek 30 Marzec 2017
W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka programu przyrządzi bakłażany, zapiekane z ostrym sosem pomidorowym i serem feta. Na deser będzie sernik na zimno – z masą na bazie jogurtu i galaretki.
10:30

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
10:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Ewa Wachowicz zaprasza na gulasz z indyczych wątróbek. Na deser upiecze placek królewski. Receptura na placek pochodzi ze starych, pożółkłych zeszytów, które przed laty zapełniała sprawdzonymi przepisami pod czujnym okiem mamy.
11:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Pierwszym przystankiem Adama w Nowym Orleanie jest bar kanapkowy o nazwie Parkway Bakery and Tavern. Ten nowoorleański lokal ukrywa poza oficjalnym menu potrawę, której Adam chce spróbować.
11:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Adam wybiera się do Filadelfii w poszukiwaniu potraw spoza menu i sekretnych restauracji w mieście bogatym w ślady amerykańskiej historii. Pierwszym celem podróży Adama jest modna restauracja PYT.
12:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
12:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Willie został wezwany, żeby pomóc restauracji Haven Grill w Port Washington w stanie Nowy Jork. Trudna sytuacja ekonomiczna sprawiła, że w ostatnim czasie ta rodzinna restauracja z tradycyjnie włoskiej restauracji zmieniała się w amerykańską, której menu trafi do szerszej rzeszy klientów. Jednak w obliczu ciągłych kłopotów, restaurację dopadł kryzys, który odbił się na małżeństwie właścicieli restauracji. Ich córka Stefania ma nadzieję, że Willie rozwiąże ich problemy i Haven Grill wróci do czasów świetności, zanim będzie za późno.
13:00

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
13:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Odwiedźcie kuchnię Anny, która dzieli się wskazówkami na temat swoich ulubionych odmian jabłek. W jadłospisie Anny jabłka goszczą praktycznie przez cały rok, lecz rześka jesienna pogoda zainspiruje ją do opracowania wyjątkowych przepisów.
13:30

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
13:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Weekendowy brunch oznacza, że Anna będzie miała czas, by przed przybyciem gości na spokojnie przygotować prosty posiłek. Wymyśla więc idealne pyszności na ucztę łączącą śniadanie i lunch.
14:00

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Luke zwiedza Northumberland, a następnie udaje się na południowy Zachód, by podziwiać architektoniczne cuda Manchesteru.
14:30

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Po odwiedzeniu Manchesteru Luke kończy swą podróż po Zjednoczonym Królestwie, wracając do Londynu, gdzie pozna sekrety wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji.
15:00

Szczypta smaku

+Szczegóły
15:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Rodzinny obiad wcale nie musi być udręką dla osoby, która go przygotowuje. Dziewczyny obalą mit, że to przede wszystkim tradycyjne stanie przy garach. Nie będzie nudnej, choć poczciwej pomidorówki i schabowego, za to Agata zachwyci Was pomysłem na zieloną zupę – idealną zwłaszcza wiosną, a Olga na przykładzie steków z rostbefu z aromatyczną marchewką, podpowie jak zaserwować danie by nie tylko smakowało, ale także ładnie prezentowało się na talerzu. Na koniec dziewczyny zaskoczą Was nietypową wersją dobrze znanej szarlotki – po poznaniu tego przepisu już nigdy nie zrobicie tradycyjnej wersji ciasta. Sprawdźcie sami!
15:30

Szczypta smaku

+Szczegóły
15:30, Czwartek 30 Marzec 2017
W tym odcinku Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w szaloną podróż i dziewczyny wspólnie oddadzą się „włoskiej robocie“. To będzie przeprawa przez cudowne smaki ze słonecznej Italii. Dowiecie się czym różni się zuppa pavese, czyli typowy włoski rosół, od tradycyjnego polskiego. Olga nauczy Was przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata przedstawi wspaniały mediolański przepis na potrawę jednogarnkową, czyli Ossobuco alla Milanese. Bon appetit!
16:00

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
16:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Tym razem Ewa Wachowicz zaprasza na kurczaka w sosie sherry z prażonymi migdałami. Przygotuje też ryż kokosowy z papryczką chili oraz brzoskwinie z patelni. Z kolei na deser upiecze ciasto francuskie z rosterem śliwkowym.
16:30

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
16:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Tym razem Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sztukę mięsa w sosie chrzanowym, podaną z ziemniaczanym puree i buraczkami na ciepło. Na deser będzie ambasador czekoladowy.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
17:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Po ciężkim dniu przy hodowli bydła rodzina Drummondów odpoczywa przy teksańsko-meksykańskiej uczcie. Wstali przed wschodem słońca, są więc gotowi na solidną ucztę ze smakowitym kurczakiem i wołowymi fajitas.
17:30

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
17:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
18:00

Kuchnia koreańska dla każdego

+Szczegóły
18:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Executive chef Judy Joo samples Korea's finest fish and seafood, from the biggest fish market in Seoul, Noranjin, to the remote clam tents near Busan.
18:30

Kuchnia koreańska dla każdego

+Szczegóły
18:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Executive chef Judy Joo shows us what Koreans love to eat during the heat of a Korean summer in the capital Seoul and on the beaches of Busan.
19:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
19:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Adam jest w rodzinnym mieście, gdzie odkryje ciekawe potrawy, których nie sposób znaleźć w menu. Na początek poszuka sekretnej restauracji ze stekami, serwującej intrygujący przysmak w postaci kotletów cielęcych.
19:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous.
20:00

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
20:00, Czwartek 30 Marzec 2017
W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przyrządzi babkę ziemniaczaną na żeberkach wieprzowych według przepisu podpatrzonego na Festiwalu Jadła Kresowego w Lubaczowie. Na deser będzie drożdżówka sypana.
20:30

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
20:30, Czwartek 30 Marzec 2017
W tym programie poznamy przepis na pikantne żeberka w sosie imbirowym. Na deser pani Ewa przygotuje sernik. Wedle oryginalnego przepisu w deserze powinien znaleźć się kremowy serek typu Philadelphia, bo na nim sernik udaje się najlepiej.
21:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
21:00, Czwartek 30 Marzec 2017
W restauracji Ariana w Huntington w stanie Nowy Jork Willie Degel zastaje rodzinny interes, w którym jest za dużo rodziny, a za mało interesów. Syn właścicieli, Joey zgłosił się do Willie’eg, żeby pomógł uratować restaurację i przekonał ojca, że ostatnie opinie o lokalu są prawdziwe. Rozluźniona stosunek do klientów zniechęca gości i pogrąża restaurację Ariana.
22:00

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
22:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Gdy Doug, właściciel restauracji Pelons Tex-Mex w Austin w Teksasie, słyszy plotki, że jego personel zbiera środki w ramach nieoficjalnej akcji charytatywnej, kontaktuje się z Charlesem.
22:30

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
22:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Danny i Jonathan, właściciele Old School Bar and Grill w Teksasie, martwią się o spadek zysków podczas wieczorków poetyckich. Charles wyśle do nich Justina i Samanthę z misją wyjaśnienia tej sytuacji.
23:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:00, Czwartek 30 Marzec 2017
Adam jest w rodzinnym mieście, gdzie odkryje ciekawe potrawy, których nie sposób znaleźć w menu. Na początek poszuka sekretnej restauracji ze stekami, serwującej intrygujący przysmak w postaci kotletów cielęcych.
23:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:30, Czwartek 30 Marzec 2017
Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group