TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

GRUDZIEŃ 2019

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

6 Grudzień 2019

00:45

Ugotowani 8

+Szczegóły
00:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Ostatnia, ale nie najmniej ważna kolacja odbędzie się w oryginalnym domu Piotra Najsztuba. W kuchni czuje się on jak ryba w wodzie i nawet krwawa kontuzja, której dozna podczas krojenia warzyw, nie wyprowadzi go z równowagi. Ramię w ramię z gospodarzem, gości przyjmować będą również dwa postawne psy. Jednak nie wszyscy będą tym faktem zachwyceni. Czy przerażoną Magdę uda się wyleczyć z „dogofobii”? Na dobry początek, na stół wjedzie „słodko-słono-gorzka koza”. Między posiłkami Magda zdradzi jak długo zna swojego męża, a Piotr Najsztub przyzna się ile trwał najdłuższy z jego związków. Po daniu głównym goście – ku uciesze gospodarza – zajmą się sobą. On tymczasem w spokoju będzie mógł przygotować autorski „bombowy banał”. Czy przypadnie do gustu jego rywalom? Podczas tego wieczoru dowiemy się również dlaczego zakochana kobieta zachowuje się jak wściekła wiewiórka i z jakiego powodu należy jeść barany. Pod koniec odcinka poznamy również zwycięzcę i dowiemy się na jaki cel zostaną przeznaczone pieniądze.
01:20

Kuchenna ruletka 1

+Szczegóły
01:20, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Prowadzona przez Bila Rancica "Kuchenna ruletka" podnosi poprzeczkę kulinarnych pojedynków, łącząc czterech utalentowanych szefów w grze, w której najważniejsze są umiejętności, szybkość oraz możliwość adaptacji. Z jednym okiem na zegarku, uczestnicy muszą pokonać swoich przeciwników, by wygrać 30 tysięcy dolarów!
02:20

Mordercza kuchnia 11

+Szczegóły
02:20, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Szesnaście najsłynniejszych gwiazd żywności na świecie będzie bezlitośnie sabotować siebie nawzajem. Walka odbywa się w pięciu etapach pod czujnym okiem gospodarza, Altona Browna. Ostatecznie najbardziej przebiegły i wymyślny szef kuchni wychodzi z walki poobijany poobijany, ale zwycięski i dumny jak paw zgarnia nagrodę 75 000 dolarów. W konkursie startuje: Aarti Sequeira, Cat Cora, Richard Blais, Melissa D'Arabian, Eric Greenspan, Justin Warner, Kelsey Nixon, Josh Elkin, Rocco Dispirito, Duff Goldman, Fabio Viviani, Claire Robinson, Bobby Deen, Sherry Yard, Alex Guarnaschelli i Marcel Vigneron.
03:20

Posiekani 39

+Szczegóły
03:20, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
"Posiekani" to konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Czterech prosperujących szefów kuchni rywalizują przed trójką ekspertów kulinarnych. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Jurorzy zadecydują, kto zdobędzie 10 tysięcy dolarów.
04:20

Szef kuchni poszukiwany 2

+Szczegóły
04:20, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Znajdująca się nad oceanem hawajska restauracja Ola poszukuje szefa kuchni. Anne Burrell zaprosiła czworo świetnych kucharzy, którzy będą konkurować o to stanowisko. W pierwszym zadaniu będą musieli się zmierzyć z prostym hawajskim daniem Loco Moco, a następnie przygotują oryginalną potrawę z trudnych lokalnych składników. Tylko dwóch z nich będzie miało szansę poprowadzić restaurację przez jeden wieczór. Ta rozgrywka zadecyduje, który z nich zostanie szefem kuchni na Hawajach.
05:20

Kobieta na Dzikim Zachodzie 17

+Szczegóły
05:20, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kobieta na Dzikim Zachodzie? Kiedyś mieszkała w mieście, a dzisiaj na ranczu. Ma przystojnego męża i gromadkę uroczych dzieci, 3000 dzikich mustangów, stado bydła i psa. Oto ona. Ten program to zaproszenie do tego, by zobaczyć, jak żyje Ree Drummond - blogerka i autorka bestsellerowej książki kucharskiej, która w tym programie dzieli się swoją pasją do domowego gotowania. Zajrzyjcie do jej niesamowitej kuchni.
06:10

Kulinarny rejs po Polsce

+Szczegóły
06:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Seler, stynki, masło i prośnianki będą bohaterami kolejnego odcinka „Kulinarnego rejsu po Polsce”. Mikołaj sprawdzi czy seler dodaje mężczyznom wigoru? Jak pachnie świeża stynka oraz jak się robi prawdziwe masło.
06:40

Teraz kuchnia

+Szczegóły
06:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
07:10

Wiem, co jem 6

+Szczegóły
07:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kolejny sezon „Wiem, co jem” to jeszcze bardziej dociekliwa Katarzyna Bosacka. Znowu pójdzie z widzami na zakupy i przyprawi o drżenie rąk niejednego nieuczciwego producenta żywności. Każdy konsument znajdzie w programie coś dla siebie. Mięsożercy dowiedzą się m.in. czy drób w Polsce jest zdrowy, czy raczej faszerowany antybiotykami i hormonami. Co kryje się w tanich pasztetach z puszki? Poszukamy też najlepszej na rynku kiełbasy i szynki oraz zastanowimy się, dlaczego w wędlinach jest tyle chemii. Kilka porad znajdą też miłośnicy nabiału. Kasia Bosacka sprawdzi, które mleko wybrać? Czy to od polskich krów jest czyste i przebadane i czy możemy je bezpiecznie pić? Kasia podpowie, jak wybrać dobry biały ser i przebada, ile prawdziwego twarogu znajduje się w smakowych smarowidłach do chleba. Czy serek dla dzieci rzeczywiście wzmocni kości, jak obiecują reklamy? Jarosze też się nie zawiodą – weźmiemy pod lupę ryby, żeby sprawdzić, czy te hodowlane w ogóle mają jeszcze jakieś wartości. Czy to prawda, że w ich mięsie są metale ciężkie? I co oprócz ryby znajdziemy w rybnej puszce czy paście? Kasia Bosacka weźmie pod lupę też jajka – czy warto kupować te ekologiczne? Czy faktycznie są lepsze od fermowych, czy to tylko kwestia naszego sumienia? Które jajka mają najmniej cholesterolu? Jak rozpoznać zepsute, jak ugotować je na miękko, i jak nie przypalić jajecznicy? „Wiem, co jem” podpowie także tym, którzy są wiecznie na diecie. Pochylimy się nad wyborem płatków śniadaniowych, zbadamy, ile mają cukru. Jak podrasować owsiankę, żeby było nie tylko zdrowo, ale i smacznie? Jak wybrać dobre musli? Czy zapomnieliśmy o kimś? Sprawdźcie! Prowadząca: Katarzyna Bosacka
07:40

Proste gotowanie z Kelsey 4

+Szczegóły
07:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kelsey Nixon pokaże widzom, jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady oraz proste techniki gotowania pomogą im zostać szefem we własnej kuchni.
08:10

Bosonoga Contessa - Powrót do klasyki 13

+Szczegóły
08:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Ina Garten jest gotowa na kolacje w dni powszednie! Ma tacosy z salsą z awokado, faszerowane polędwiczki, krewetki z czosnkiem i ziołami, zapiekankę z trzema serami oraz cytrynowe capellini do przygotowania w zaledwie pięć minut!
08:40

Kuchnia jak u mamy

+Szczegóły
08:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Benedetta Rossi zademonstruje Wam pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Lokalne produkty, zdrowe przysmaki, sycące obiady - to właśnie to, co lubi Benedetta.
09:10

Giada w domu 6Giada w domu

+Szczegóły
09:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Giada odwiedza jej córkę Jade, na dniach kariery w szkole. Z tej okazji przygotuje pyszne menu dla dzieci: Sushi, babeczki z masłem migdałowym i dżemem truskawkowym oraz ręcznie robione owocowe zawijasy.
09:40

Światowa kuchnia Ravinder

+Szczegóły
09:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Zdobywająca nagrody, brytyjska kucharka - Ravinder Bhogal - zabiera nas w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokaże nam, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu doda odrobinę siebie.
10:10

Włoska kuchnia Benedetty 1

+Szczegóły
10:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Dziś Benedetta przyrządzi dorsza w papryce. Następnie, z okazji sezonu na śliwki, upiecze pyszny crumble. Na koniec nietypowe sałatka z arbuza i stracciatelli – śmietany z mozzarellą.
10:40

Włoska kuchnia Benedetty 1

+Szczegóły
10:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Dziś w menu Benedetty cannelloni z patelni grillowej, flan z pomidorów, a na wielki finał indyk z różowym grejpfrutem oraz szafranem.
11:10

Zdrowo dla odmiany

+Szczegóły
11:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Jak skutecznie zlikwidować oponkę na brzuchu? Co zrobić, żeby pozbyć się worów pod oczami, czy też skończyć ze słodyczami? Jakie produkty wyrzucić raz na zawsze ze swojej diety? Anna Makowska, znana jako Doktor Ania w programie „Zdrowo dla odmiany” pomoże kobietom zawalczyć z ich słabościami i niezdrowymi nawykami! Prowadząca podpowie, jak świadomie robić zakupy, by wybrać pełnowartościowe produkty i nie poddać się marketingowym obietnicom producentów żywności. Doktor Ania wraz z bohaterką wybierze się do sklepu, doradzi jej jak zmienić jadłospis i porzucić stare nawyki. W programie wspierać ją będzie Justyna Mizera – dietetyk sportowy i autorka wielu książek. Pracowała już z mistrzami świata i olimpijczykami! Jakie rady będzie miała dla naszych bohaterów?
11:40

Makłowicz w drodze 4

+Szczegóły
11:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
W pierwszych trzech odcinkach programu zobaczymy przede wszystkim Lwów, co nie znaczy, że skupiamy się jedynie na atrakcjach niegdysiejszej stolicy Galicji. Poza wspaniałościami historycznymi i kulinarnymi, które to miasto oferuje, zobaczymy też między innymi Brody, niegdyś najważniejsze żydowskie miasto Galicji, miejsce narodzin pisarza Josepha Rotha. Odwiedzimy również słynne uzdrowisko Truskawiec oraz Podhorce i zahaczymy o kraniec Karpat Wschodnich u podnóży Borysławia, słynnego kiedyś z bogatych źródeł ropy naftowej. We wszystkich odcinkach towarzyszyć nam będzie wielka obfitość jedzenia - od tradycyjnej wschodniogalicyjskiej kuchni ukraińskiej, kuchni huculskiej i tej wzorowanej na niegdysiejszych polskich tradycjach tych ziem po kuchnie gruzińską, bałkańską i fusion. Następne cztery odcinki zrealizowane są w Kazachstanie. Oprócz wybudowanej od podstaw futurystycznej stolicy, której nazwa niedawno zmieniona została z Astany na Nursułtan, będziemy też w nowoczesnym mieście Ałmaty oraz tradycyjnym Szymkencie przy granicy z Uzbekistanem. Poza nowoczesnością (a w Kazachstanie jej nie brakuje, ropy i pieniędzy z jej wydobycia również) zobaczymy też życie koczowników w stepie, pędzących przed sobą stada koni, owiec i wielbłądów, postaramy się również nakreślić precyzyjną kulinarną panoramę tego wielkiego kraju.
12:10

Sexy kuchnia Magdy Gessler 5

+Szczegóły
12:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Jaki jest przepis na idealne danie? Zdaniem Magdy Gessler należy dorzucić do niego przede wszystkim szczyptę miłości! Ikona telewizji będzie rozpalać zmysły Polaków już po raz piąty! Jej potrawy, które po prostu zniewalają smakiem, są intrygującym połączeniem kolorów i kształtów. Jakie afrodyzjaki naprawdę działają? Co zrobić, aby zachwycić najbliższą osobę pyszną kolacją i zdobyć jej serce? Aromatyczne ceviche, czarny makaron z owocami morza czy lekka kubańska sałatka? „Sexy kuchnia Magdy Gessler” to prawdziwa rewolucja w kuchni wszystkich par!
12:40

Dziewczyny z wypiekami

+Szczegóły
12:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Agata i Małgosia dostają zamówienie na stworzenie tortu uświetniającego huczne otwarcie Szkoły Tańca. Właścicielka szkoły spodziewa się kilkuset gości, rodzin z dziećmi w różnym wieku. Jaki tort dziewczyny zaproponują małym tancerzom i tancerkom i czy ich słodka propozycja zachwyci właścicielkę szkoły? Nasze obdarzone niezwykłą wyobraźnią bohaterki z pewnością wymyślą niebanalną formę wypieku i ciekawe smaki. Dziewczyny podpowiedzą widzom jak przygotować niebiańsko czekoladowe brownie, malinowy krem diplomat czy delikatny krem śmietankowy.
13:10

Patenciary 2

+Szczegóły
13:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kolejny raz Daria Ładocha pokaże widzom proste i przydatne sztuczki, których warto używać w kuchni. Dzięki swoim patentom i sprytnym przepisom w 5 minut wyczaruje efektowne dania, które zrobią wrażenie na gościach i domownikach. W tym sezonie patenty m. in. na dania na wynos, obiady jednogarnkowe i aromatyczne zupy. Nie zabraknie też nowych pomysłowych przepisów na słodkości i przekąski. Także w tym sezonie Darii w kuchni pomogą energiczne córki – Lura i Mania.
13:40

Patenciary 2

+Szczegóły
13:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kolejny raz Daria Ładocha pokaże widzom proste i przydatne sztuczki, których warto używać w kuchni. Dzięki swoim patentom i sprytnym przepisom w 5 minut wyczaruje efektowne dania, które zrobią wrażenie na gościach i domownikach. W tym sezonie patenty m. in. na dania na wynos, obiady jednogarnkowe i aromatyczne zupy. Nie zabraknie też nowych pomysłowych przepisów na słodkości i przekąski. Także w tym sezonie Darii w kuchni pomogą energiczne córki – Lura i Mania.
14:10

Polska na patelni

+Szczegóły
14:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
W nowym programie Food Network zaglądamy do garnków i spiżarni miłośników gotowania z różnych regionów Polski. Odwiedzimy ludzi, którzy pielęgnują tradycje kulinarne i czerpią z tego dużo radości! Poznamy ich rodziny i tajemnice przepisów, z których korzystają od pokoleń. Pani Janinka z Podhala, zdradzi sposoby na wędzonego oscypka, a pan Zdzisław z nadwiślańskiej Brzykcy, ujawni recepturę swojej mamy na konfiturę z miodem. Na Górnym Śląsku na widzów będzie czekać rozśpiewana matka z córką, które opowiedzą o zwyczajach w familokach i doradzą jak nakarmić głodnego górnika. A w Górach Świętokrzyskich dowiemy się, jak upiec placki ziemniaczane na ognisku.
14:40

Przyślij przepis 2

+Szczegóły
14:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Widzowie pokochali bohaterów programu „Przyślij przepis”! Jesienią ponownie oddamy im naszą antenę! Przejedziemy cały kraj, by poznać prawdziwych pasjonatów gotowania i ich przepisy na popisowe dania. W nowych odcinkach z kamerą Food Network odwiedzimy m.in. dzielne strażaczki z Chrzanowa, członkinie Koła Gospodyń Miejskich oraz panią burmistrz z Hrubieszowa, która jest mamą trójki dzieci. Zapraszamy na biesiadę przy wspólnym stole. Będzie pysznie i wesoło!
15:10

Przyślij przepis

+Szczegóły
15:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Food Network oddaje antenę miłośnikom gotowania z całej Polski! Odwiedzimy prawdziwych pasjonatów i podpatrzymy, jaki jest ich sposób na udany obiad, rodzinną kolację czy imieniny u cioci. Poznamy się bliżej i będziemy biesiadować przy wspólnym stole!
15:40

Wiem, co jem i wiem, co kupuję 2

+Szczegóły
15:40, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Uwaga smakosze, wielbiciele dobrej kuchni i udanych zakupów, rusza kolejny sezon waszego ulubionego programu „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”. Katarzyna Bosacka tym razem policzy oka w rosole, doradzi, jak nie schrzanić białej kiełbasy i zapewni widzom szczyptę egzotyki. Pomarańcze, grejpfruty i banany. Czy wiecie, co jecie? Czy kasza jest dobra jak matka nasza, a soja to na pewno przyjaciółka twoja? Jak wybrać w sklepie niezłe ziółka? Co będzie zdrowsze, kefir czy maślanka? Dlaczego większość polędwic jest produkowanych ze schabu? Katarzynie Bosackiej nigdy nie zabraknie spożywczych inspiracji. A co z innymi produktami? Prowadząca sprawdzi, jak nie połamać sobie siekaczy na paście do zębów oraz jak nie naciąć się na noże kuchenne. I jeszcze coś o jeansach. To jak dopasować te idealne do figury i portfela, wie tylko Katarzyna Bosacka. Drżyjcie producenci, jednoczcie się konsumenci!
16:25

Wiem, co jem i wiem, co kupuję 2

+Szczegóły
16:25, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Uwaga smakosze, wielbiciele dobrej kuchni i udanych zakupów, rusza kolejny sezon waszego ulubionego programu „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”. Katarzyna Bosacka tym razem policzy oka w rosole, doradzi, jak nie schrzanić białej kiełbasy i zapewni widzom szczyptę egzotyki. Pomarańcze, grejpfruty i banany. Czy wiecie, co jecie? Czy kasza jest dobra jak matka nasza, a soja to na pewno przyjaciółka twoja? Jak wybrać w sklepie niezłe ziółka? Co będzie zdrowsze, kefir czy maślanka? Dlaczego większość polędwic jest produkowanych ze schabu? Katarzynie Bosackiej nigdy nie zabraknie spożywczych inspiracji. A co z innymi produktami? Prowadząca sprawdzi, jak nie połamać sobie siekaczy na paście do zębów oraz jak nie naciąć się na noże kuchenne. I jeszcze coś o jeansach. To jak dopasować te idealne do figury i portfela, wie tylko Katarzyna Bosacka. Drżyjcie producenci, jednoczcie się konsumenci!
17:10

Ugotowani 8

+Szczegóły
17:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Ostatnia, ale nie najmniej ważna kolacja odbędzie się w oryginalnym domu Piotra Najsztuba. W kuchni czuje się on jak ryba w wodzie i nawet krwawa kontuzja, której dozna podczas krojenia warzyw, nie wyprowadzi go z równowagi. Ramię w ramię z gospodarzem, gości przyjmować będą również dwa postawne psy. Jednak nie wszyscy będą tym faktem zachwyceni. Czy przerażoną Magdę uda się wyleczyć z „dogofobii”? Na dobry początek, na stół wjedzie „słodko-słono-gorzka koza”. Między posiłkami Magda zdradzi jak długo zna swojego męża, a Piotr Najsztub przyzna się ile trwał najdłuższy z jego związków. Po daniu głównym goście – ku uciesze gospodarza – zajmą się sobą. On tymczasem w spokoju będzie mógł przygotować autorski „bombowy banał”. Czy przypadnie do gustu jego rywalom? Podczas tego wieczoru dowiemy się również dlaczego zakochana kobieta zachowuje się jak wściekła wiewiórka i z jakiego powodu należy jeść barany. Pod koniec odcinka poznamy również zwycięzcę i dowiemy się na jaki cel zostaną przeznaczone pieniądze.
17:45

MasterChef Junior 4

+Szczegóły
17:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Gotowanie w prawdziwej restauracji to wyzwanie dla każdego miłośnika kuchni. W tym odcinku zobaczymy, jak kandydaci do tytułu MasterChefa Juniora poradzą sobie z przygotowaniem menu na uroczystą kolację dla zaproszonych gości. Uczestnicy zostaną podzieleni na dwie drużyny. Będą one rywalizować o głosy między innymi zawodników z 6. i 7. edycji „MasterChefa” oraz rugbistów z pobliskiego klubu. Każdy z zespołów będzie miał do przygotowania inny zestaw dań: przystawkę, danie główne i deser. Przegrana drużyna dostanie od jurorów szansę na wykazanie się wyczuciem smaku w teście „na ślepo”. Wsparciem służyć będzie Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji „MasterChefa”. W kuchni niespodziewanie pojawi się także Ewa Drzyzga, która będzie miała dla zawodników specjalną misję.
19:10

Jakubiak na szybko!

+Szczegóły
19:10, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
19:15

Patenciary 2

+Szczegóły
19:15, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kolejny raz Daria Ładocha pokaże widzom proste i przydatne sztuczki, których warto używać w kuchni. Dzięki swoim patentom i sprytnym przepisom w 5 minut wyczaruje efektowne dania, które zrobią wrażenie na gościach i domownikach. W tym sezonie patenty m. in. na dania na wynos, obiady jednogarnkowe i aromatyczne zupy. Nie zabraknie też nowych pomysłowych przepisów na słodkości i przekąski. Także w tym sezonie Darii w kuchni pomogą energiczne córki – Lura i Mania.
19:45

Patenciary 2

+Szczegóły
19:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Kolejny raz Daria Ładocha pokaże widzom proste i przydatne sztuczki, których warto używać w kuchni. Dzięki swoim patentom i sprytnym przepisom w 5 minut wyczaruje efektowne dania, które zrobią wrażenie na gościach i domownikach. W tym sezonie patenty m. in. na dania na wynos, obiady jednogarnkowe i aromatyczne zupy. Nie zabraknie też nowych pomysłowych przepisów na słodkości i przekąski. Także w tym sezonie Darii w kuchni pomogą energiczne córki – Lura i Mania.
20:15

Najpyszniejsze Święta Jamiego

+Szczegóły
20:15, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Jamie Oliver pokaże Wam, jak przepysznie obchodzić Boże Narodzenie. Udowodni, że tradycyjne, świąteczne dania nie muszą być nudne, ani mdłe. Zobacz, jak słynny kucharz przygotowuje się do świąt, wraz ze swoimi dwiema córeczkami.
21:15

Człowiek kontra jedzenie 2

+Szczegóły
21:15, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Adam jest w Las Vegas, którego oferta kulinarna nie ogranicza się wcale do rzęsiście oświetlonych restauracji przy bulwarze "The Strip". Na początek Adam odwiedzi Hash House A Go Go, gdzie śniadanie podaje się w potężnych porcjach.
21:45

Człowiek kontra jedzenie 2

+Szczegóły
21:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Adam powraca do Durham w Północnej Karolinie, by znów posmakować rywalizacji, najlepszych burgerów i potraw z grilla. Najpierw zajrzy do Backyard BBQ Pit, jedynego lokalu z otwartym grillem, serwującym niepowtarzalne żeberka i sosy.
22:15

Bitwa o jadło 1

+Szczegóły
22:15, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Camille Ford wyrusza do Filadelfii, by przekonać się o tym, kto serwuje najlepsze steki serowe.
22:43

Jakubiak na szybko!

+Szczegóły
22:43, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
22:45

Zamiana szefów kuchni

+Szczegóły
22:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
Czym różni się praca szefa kuchni w eleganckim bistro od tej w dużym zajeździe czy jadłodajni? Wystarczy umieć gotować a reszta sama się ułoży? W nowym programie rzuciliśmy wyzwanie dwóm szefom kuchni z różnych kulinarnych światów i zamieniliśmy ich miejscami na jeden dzień! Jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości? Czy zdołają podołać wszystkim wyzwaniom? Zapowiada się prawdziwe show! Już w pierwszym odcinku zobaczymy Andrzeja Polana – znanego szefa kuchni, który zamieni się miejscami z kucharzem z Zambrowa.
23:45

Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 4

+Szczegóły
23:45, Pi±tek 6 Grudzieñ 2019
W tej serii Anthony Bourdain zabierze widzów w 15 miejsc, które okażą się wielkim zaskoczeniem – nie tylko miłym, ale też nieprzyjemnym. Anthony odwiedzi Mozambik, który jest pięknym krajem z bolesną historią. W kuchni tego kraju łączą się smaki Afryki, Portugalii i Indii. Odwiedzi Chorwację, która za sprawą pięknej linii brzegowej, trufli, wina, sera oraz owoców morza przez niektórych uważana jest za nową Riwierę. Mimo wielu obaw w środku zimy Anthony jedzie Finlandii. Niewielka ilość światła słonecznego i zimno nie stanowią tu szczególnej atrakcji. Jak zawsze jego relacje z podróży pełne są ciekawych odkryć, dowcipu i chęci poznania kolejnych miejsc.