TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

MAJ 2017

NdPnWtŚrCzPtSo
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

26 Maj 2017

00:00

Zasadzka na restaurację

+Szczegóły
00:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Willie Degel jedzie do restauracji Willy Parker’s w Williston Park w stanie Nowy Jork i odkrywa, że największym jej problemem są właściciele restauracji, prywatnie bracia. Ich spory i kłótnie pogrążają firmę. Jeśli prowokacja Willie’ego nie rozwiąże problemów, nic nie zostanie ani z marzenia braci o sukcesie restauracji, ani z ich oszczędności.
01:01

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
01:01, Pi±tek 26 Maj 2017
Po pomoc do Willie’ego zgłosiła się Melissa O’Connell, żona, matka oraz właścicielka The Pepper Jack Grill w Staten Island w stanie Nowy Jork. Melissa traktuje swój personel jak rodzinę i jak w każdej rodzinie pełno tu dysfunkcji. Ich sprzeczki, picie alkoholu oraz nieprofesjonalne zachowanie odstraszają klientów i szkodzą restauracji. Mimo problemów Melissa nie chce zrezygnować z biznesu, bo obiecała to młodszej córce. Jednak jeśli Willie jej nie pomoże, być może Melissa będzie zmuszona zamknąć interes.
02:00

Na ostro! 1

+Szczegóły
02:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Chefs Aarón Sánchez and Roger Mooking hit Rocky's home turf looking for spicy food that packs a punch. Contenders include a spicy Philly Cheesesteak known at 'The Heater,' and killer Sicilian dishes in the famous Italian Market. The hot-and-spicy-heavyweight hails from Old City, as the boys challenge each other to finish off a rack of infamous Hellfire Ribs.
02:30

Na ostro! 1

+Szczegóły
02:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Chefs Aarón Sanchez and Roger Mooking seek out food that's hotter than a Hollywood disaster flick. From an East L.A. taco joint known for spicy tacos, to diablo burgers in Hollywood, the climax of their quest is the hottest sushi roll in town.
03:00

Na ratunek restauracjom 1

+Szczegóły
03:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Frank, rzeźnik w trzecim pokoleniu, otworzył knajpę jako biznes dla żony. Lokal specjalizujący się w zupach i kanapkach na wynos nie budzi jednak zainteresowania wielu przechodniów. Czy nasi eksperci wskażą właścicielom ciekawy kierunek?
03:50

Posiekani 20

+Szczegóły
03:50, Pi±tek 26 Maj 2017
Kucharze mają za zadanie w kreatywny sposób wykorzystać ramen do przyrządzenia przystawek. W rundzie z daniem głównym niespodzianka w postaci podrobów staje się obiektem żartów jurorów, a jednocześnie źródłem stresu dla zawodników!
04:40

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
04:40, Pi±tek 26 Maj 2017
Z okazji Dnia Matki Ewa Wachowicz podpowie, jak wyręczyć kulinarnie nasze drogie mamy. Na śniadanie – tost francuski, później błyskawiczna zupa-krem z porów, a na deser mus czekoladowy. Potrawy szybkie w realizacji, smaczne i efektowne.
05:05

Ewa Gotuje 18

+Szczegóły
05:05, Pi±tek 26 Maj 2017
W tym odcinku autorka programu podpowie, jak zrobić zupę z… „Jasia”. Na danie główne poda placuszki z indyka oraz surówkę z pora, a na deser kruche ciasto z masą śliwkową. Śliwki suszone w dymie będą też dodatkiem do zupy fasolowej.
05:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 8

+Szczegóły
05:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Czarna fasola jest głównym składnikiem dzisiejszego menu Ree Drummond. Doskonale komponuje się z guacamole z mango i pizzą taco, znajdzie się również w wegetariańskich burritos i szybkim burgerze z czarną fasolą.
06:00

Kuchnia 6

+Szczegóły
06:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Świętujcie Dzień Matki, przyrządzając proste, lecz eleganckie danie brunchowe - jajka zapiekane z zielonymi papryczkami chili. Poznajcie też prosty przepis na idealne ciastka z kawałkami czekolady oraz koktajl, który pokocha każda mama!
07:00

Tajemniczy klient 7

+Szczegóły
07:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Po udanej batalii z pewną siecią fast food o prawa do autorskiej kanapki, właściciel Devine Pastabilities w San Diego obawia się, że teraz ktoś z jego knajpy próbuje wykraść jego kulinarne kreacje.
07:30

Tajemniczy klient 7

+Szczegóły
07:30, Pi±tek 26 Maj 2017
W obawie o to, czy stali klienci nie cieszą się zbytnimi przywilejami, Larry, właściciel knajpy 730 South w Denver, prosi Charlesa Stilesa o pomoc. Tajemniczy Klienci odkryją, że źródłem problemu może być jeden z pracowników baru.
08:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 8

+Szczegóły
08:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Ree Drummond uwielbia makaron, a cztery dania przygotowuje w mgnieniu oka. Gotuje pastę z kurczakiem i mozarellą, krewetki królewskie dla siebie i dziewczynek, pastę puttanesca dla jednej osoby oraz szybkie muszelki z serem dla chłopców.
08:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 13

+Szczegóły
08:30, Pi±tek 26 Maj 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
09:00

Kolacja u Tiffani 1

+Szczegóły
09:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Czas na mecz - Tiffani zaprasza przyjaciół - Rossa Mathews, Jilian Barberie i Tima Meadowsa na wieczór pełen sportowych emocji.
09:30

Kolacja u Tiffani 1

+Szczegóły
09:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Gwiazda serialu "Białe kołnierzyki", Tim DeKay i jego rodzina spotkają się z Tiffani, jej mężem Bradym i ich córką Harper na rodzinnej uczcie. Tiffani przyrządza potrawy przyjazne dzieciom, które uwielbiają również dorośli.
10:00

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
10:00, Pi±tek 26 Maj 2017
W tym programie kuchnia hiszpańska. Pani Ewa zrobi przystawkę z oliwek, chleba, sera i warzyw i szybką sałatkę z tuńczykiem i oliwkami. A na danie główne zapiekankę ziemniaczaną, a na deser będzie herbaciane ciasto gruszkowo-daktylowe.
10:30

Ewa Gotuje 18

+Szczegóły
10:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Ewa gotuje owoce morza i potrawy rybne. Ośmiornicę przyrządzi Martin Gimenez Castro, zwycięzcą I edycji TOP CHEF. Będzie węgierska zupa halaszle uznawana za najlepszą zupę rybną na świecie, a na deser ciastka z oczkiem z masą czekoladową.
11:00

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
11:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam Richman podróżuje do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście.
11:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
11:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam odwiedza Round Rock Donuts w pobliżu Austin w Teksasie. Właściciel lokalu Dale Cohrs stworzył teksański pączek z dziurką w 1978 roku. Przysmak ten jest potężny, waży kilogram i ma średnicę długości 35 cm.
12:00

Zasadzka na restaurację

+Szczegóły
12:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Willie Degel jedzie do pizzerii Agnello’s w Nowym Jorku. Musi pomóc królom pizzy pogodzić się z ich parterami biznesowymi. Doświadczona wieloma poważnymi chorobami właścicielka zwraca się do Williego, żeby pomógł jej rodzinie razem pracować i dalej budować rodzinny interes. Willie musi skorzystać z pomocy swojej ekipy, żeby dowiedzieć się, gdzie tkwi problem restauracji i pozbyć się wichrzycieli, którzy mącą w rodzinnych relacjach.
13:00

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
13:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Babcia Anny nauczyła ją wiele na temat gotowania, Anna chętnie przyrządza więc potrawy z jej repertuaru. Wiele babć przyrządza gołąbki, a Anna z dumą prezentuje przepis swojej babci.
13:30

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
13:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Anna i jej mąż Michael uwielbiają gotować dla siebie nawzajem… i dziś wypada kolej Anny. Możecie być zaskoczeni, gdy okaże się, że jego ulubione potrawy to proste, świeże dania o domowych smakach.
14:00

Extra Virgin 4

+Szczegóły
14:00, Pi±tek 26 Maj 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
14:30

Extra Virgin 4

+Szczegóły
14:30, Pi±tek 26 Maj 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
15:00

Szczypta smaku 2

+Szczegóły
15:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Sportowy tryb życia stał się modny. Jeśli chcemy się dobrze czuć, schudnąć albo po prostu dobrze wyglądać, bez skrupułów ulegnijmy tej modzie! Pamiętajmy jednak - by uprawiać sport trzeba dobrze jeść, dostarczać sobie energii i takich składników, które pozwolą nam dłużej być w formie. Jednak dieta sportowa wcale nie musi ograniczać się do białego ryżu z kurczakiem czy bułki z bananem ;) Agata i Olga w kolejnym odcinku "Szczypty Smaku" przygotują trzy przepyszne przepisy, które urozmaicą dietę aktywnych kobiet. Dziewczyny pokażą, jak na śniadanie przygotować zdrową, domową granolę. Na obiad zaproponują lekkie lecz pożywne roladki z indyka. Podzielą się też pomysłem na energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu, która doda energii przed wieczornym treningiem. Oglądajcie "Szczyptę Smaku", uprawiajcie sport i... jedzcie pysznie!
15:30

Szczypta smaku 2

+Szczegóły
15:30, Pi±tek 26 Maj 2017
W kolejnym odcinku "Szczypty Smaku" nasze prowadzące - Agata i Olga zabiorą nas w pełną aromatycznych przygód podróż do krainy kulinarnej rozpusty - Hiszpanii. Wspólnie z dziewczynami odkryjemy smaki prostych, małych przekąsek, czyli tapas. Dowiemy się jak przygotować chrupiące grzanki z pyszną i zdrową pastą z krewetek i awokado. Poznamy przepis na pomidory nadziewane boczniakami i dojrzewającą szynką. Przyjrzymy się także jak szybko i łatwo przyrządzić wspaniałą, pachnąca pomarańczami sałatkę z kurczakiem i orzeszkami pinii. Będzie hiszpańsko, smakowicie i gorąco! Oglądajcie "Szczyptę Smaku" Olé!
16:00

Ewa Gotuje 18

+Szczegóły
16:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Tym razem Ewa będzie gotować na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym i warzywa z sosem czosnkowym. Natomiast na deser Ewa upiecze ciasto mleczne, przy czym placek będzie czekoladowy – z powodu dodania do niego kakao.
16:30

Ewa Gotuje 18

+Szczegóły
16:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Ewa Wachowicz zaprasza na dania tradycyjnej kuchni polskiej: zrobi domowy chleb na domowym zakwasie - do pieczenia należy zabrać się 4-5 dni wcześniej oraz bigos na kiszonej, czerwonej kapuście. Na deser Ewa zrobi ucierane ciasto cytrynowe.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 8

+Szczegóły
17:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Czarna fasola jest głównym składnikiem dzisiejszego menu Ree Drummond. Doskonale komponuje się z guacamole z mango i pizzą taco, znajdzie się również w wegetariańskich burritos i szybkim burgerze z czarną fasolą.
17:30

Doradca smaku

+Szczegóły
17:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Choć Michel to rodowity Francuz, tym razem zaprezentuje hiszpański temperament. Przyrządzi zupę de puchero. Oprócz niej w odcinku- warzywa grillowane, stek, pieczeń cielęca i kurczak orientalny. Będzie pysznie!
18:00

Extra Virgin 4

+Szczegóły
18:00, Pi±tek 26 Maj 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
18:30

Extra Virgin 4

+Szczegóły
18:30, Pi±tek 26 Maj 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
19:00

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam Richman odwiedza lokal Coyote Bluff w teksańskim mieście Amarillo, by rozprawić się z pikantnym "burgerem z piekła rodem".
19:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam odwiedza Wietrzne Miasto, by mieć okazję opychania się włoską wołowiną, kanapkami i pizzą pieczoną w głębokim naczyniu.
20:00

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
20:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Z okazji Dnia Matki Ewa Wachowicz podpowie, jak wyręczyć kulinarnie nasze drogie mamy. Na śniadanie – tost francuski, później błyskawiczna zupa-krem z porów, a na deser mus czekoladowy. Potrawy szybkie w realizacji, smaczne i efektowne.
20:30

Ewa Gotuje 18

+Szczegóły
20:30, Pi±tek 26 Maj 2017
W tym odcinku autorka programu podpowie, jak zrobić zupę z… „Jasia”. Na danie główne poda placuszki z indyka oraz surówkę z pora, a na deser kruche ciasto z masą śliwkową. Śliwki suszone w dymie będą też dodatkiem do zupy fasolowej.
21:00

Niezwykłe torty weselne 2

+Szczegóły
21:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Merci Beaucoup Cakes dostaje zadanie stworzenia tortu pana młodego w stylu Los Angeles, z drużyną Lakersów jako motywem przewodnim. Musi więc być duży, z piłkami do koszykówki, w fioletowym i złotym kolorze. Czy Marc sprosta temu zadaniu?
22:00

Na ostro! 1

+Szczegóły
22:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Chefs Aarón Sánchez and Roger Mooking hit Rocky's home turf looking for spicy food that packs a punch. Contenders include a spicy Philly Cheesesteak known at 'The Heater,' and killer Sicilian dishes in the famous Italian Market. The hot-and-spicy-heavyweight hails from Old City, as the boys challenge each other to finish off a rack of infamous Hellfire Ribs.
22:30

Na ostro! 1

+Szczegóły
22:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Chefs Aarón Sanchez and Roger Mooking seek out food that's hotter than a Hollywood disaster flick. From an East L.A. taco joint known for spicy tacos, to diablo burgers in Hollywood, the climax of their quest is the hottest sushi roll in town.
23:00

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:00, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam Richman odwiedza lokal Coyote Bluff w teksańskim mieście Amarillo, by rozprawić się z pikantnym "burgerem z piekła rodem".
23:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:30, Pi±tek 26 Maj 2017
Adam odwiedza Wietrzne Miasto, by mieć okazję opychania się włoską wołowiną, kanapkami i pizzą pieczoną w głębokim naczyniu.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group