TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

Food Network Polsat

Program TV

DZIŚ

LUTY 2016

NdPnWtŚrCzPtSo
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29

12 Luty 2016

01:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
01:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Charles i jego zespół wtapiają się w personel Red Balls Rock-and-Roll Pizza w Moorpark w Kalifornii, by zbadać kwestię nieścisłości w zapasach produktów.
01:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
01:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Właściciel Encore Dinner Theatre w Tustin w Kalifornii wzywa Charlesa Stilesa i jego zespół. Tajemniczy Klienci mają za zadanie sprawdzić czy dramatyczny związek kelnera z aktorką nie wpływa źle na obsługę klientów.
02:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
02:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Właścicielka Black Rose Tavern widzi błędy w kasie i obawia się, że ktoś dopuszcza się kradzieży. Charles Stiles wysyła tajemniczych klientów, którzy dowiedzą się, że ktoś wykorzystuje jej działalność charytatywną do prywatnych celów.
02:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
02:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Nowym właścicielom Café Aldente w Studio City wydaje się, że ich pracownicy wciąż stosują dawne praktyki. Tajemniczy klienci pojawiają się w kawiarni, by przekonać się, czy ktoś ignoruje nowe zasady.
03:00

Sklepowy turniej Guy'a

+Szczegóły
03:00, Pi±tek 12 Luty 2016
W skład rodzinnych drużyn kucharzy wchodzą mężowie, żony, bracia, a nawet babcia. Gdy alejka z makaronem zostaje zamknięta, rodziny muszą uruchomić burzę mózgów, by wyczarować najlepszą pastę bez użycia makaronu.
04:00

Posiekani

+Szczegóły
04:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Pierwszą decyzję jurorzy podejmują na podstawie wyglądu potraw z krewetek i ciecierzycy. W następnej rundzie zestaw smaków w koszyku do baklawy może nieco zadziwić kucharzy!
04:45

Wielkie żarcie u Guy'a

+Szczegóły
04:45, Pi±tek 12 Luty 2016
Słyszeliście o Mieście Smaków lub Ostrym Mieście, a nie znacie Miasta Funky Fungo? Dziś zabierze was tam Guy Fieri dzięki smakom z Puerto Rico, takim jak pieczona łopatka wieprzowa.
05:10

Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching

+Szczegóły
05:10, Pi±tek 12 Luty 2016
Ching odkrywa naleśnikarnię o nazwie Stack, uczy się robić naleśnik z karkówki i stos naleśników z miodem. Poznaje także sekret przyrządzania pierogów z krewetkami i próbuje ogromnych kantońskich babeczek biszkoptowych o smaku waniliowym.
05:40

Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching

+Szczegóły
05:40, Pi±tek 12 Luty 2016
Antonio Coehlo jest właścicielem Antonio's, lokalu w Macau serwującego pyszne portugalskie jedzenie. Nagrodzony gwiazdką Michelina Antonio uwielbia śpiewać serenady i bawić swoich gości. Dla Ching gotuje popisową cataplanę z owoców morza.
06:10

Kuchnia

+Szczegóły
06:10, Pi±tek 12 Luty 2016
Katie Lee przyrządza modną, chrupiącą przekąskę z najbardziej poszukiwanym na Food Network letnim składnikiem. Ekipa Kuchni planuje letnią wycieczkę z przekąskami do samochodu w stylu owocowych batoników Marceli.
07:00

Bosonoga Contessa: Powrót do klasyki

+Szczegóły
07:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Ina prezentuje fantastyczne przepisy z czekoladą oraz sekrety profesjonalnego wyrobu czekolady w domu, uzyskane od zajmującej się produkcją czekolady przyjaciółki, Brigitte Browney.
07:30

Bosonoga Contessa

+Szczegóły
07:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Czekolada to zawsze popularna pozycja w menu. Ina sięga po swoje ulubione przepisy z czekoladą. Będą ciastka z kawałkami białej czekolady, trufle, tiramisu, czekoladowe brownie, a dla tych, którzy dbają o zdrowie - truskawki w czekoladzie.
08:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
08:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Anna ujawnia nam przepisy swojej babci na chleb z ziemniakami i serem cheddar, bekon w mące kukurydzianej, tartę z fasolą szparagową na cieście z parmezanem oraz strudel z serem brie i orzechami włoskimi.
08:30

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
08:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Anna korzysta z ostatnich dni lata i wyprawia kolację w ogrodzie. Podaje grillowanego łososia w balsamicznym sosie cebulowym, botwinę z orzeszkami piniowymi i prażonym czosnkiem, a na deser mrożony jogurt brzoskwiniowy i włoskie wafle.
09:00

Kuchnia Nigelli

+Szczegóły
09:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Nigella przyrządza wystawne danie z pieczonych owoców morza dla przyjaciół głodnych po pracy; parującą miskę pasty z salami dla wygłodniałych dzieci oraz sernik z czekoladą i masłem orzechowym dla głodnego tłumu.
09:30

Kuchnia Nigelli

+Szczegóły
09:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Nigella ma arsenał ekspresowych przepisów, aby nikt nie musiał czekać na jedzenie. Superszybka pieczeń jagnięca z rozmarynem i porto, szybkie roastini i błyskawiczny biszkopt z pomarańczami i jeżynami są doskonałe na kolację po pracy.
10:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
10:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Właścicielka Black Rose Tavern widzi błędy w kasie i obawia się, że ktoś dopuszcza się kradzieży. Charles Stiles wysyła tajemniczych klientów, którzy dowiedzą się, że ktoś wykorzystuje jej działalność charytatywną do prywatnych celów.
10:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
10:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Nowym właścicielom Café Aldente w Studio City wydaje się, że ich pracownicy wciąż stosują dawne praktyki. Tajemniczy klienci pojawiają się w kawiarni, by przekonać się, czy ktoś ignoruje nowe zasady.
11:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
11:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Ewa Wachowicz zaprasza na dania inspirowane kuchnią śródziemnomorską. Będzie focaccia serwowana z oliwą i octem balsamicznym. Na obiad będzie risotto z prawdziwkami. Na deser autorka upiecze polski sernik na kruchym spodzie ze śliwkami.
11:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
11:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Ewa Wachowicz postanowiła wyczarować w kuchni potrawy niezwykłe. Pokaże, jak przygotować filety z sandacza na makaronie z cukinii, podane z topinamburem i sosem grejpfrutowym. Na deser będzie ciasto biszkoptowe w kształcie piramidy.
12:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
12:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Karol Okrasa wybiera się na świąteczne zakupy i wyjaśnia, jak kupić świeżą rybę oraz najlepsze grzyby. Później zaprezentuje wigilijne potrawy: karpia nadziewanego pszenicą i zupę grzybową z suszonymi śliwkami i jałowcem.
12:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
12:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Karol Okrasa robi zakupy do sylwestrowego zimnego bufetu, z których potem przygotowuje masła smakowe, dipy, pasty smakowe oraz musy idealne na noworoczną ucztę.
13:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
13:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Właściciel Encore Dinner Theatre w Tustin w Kalifornii wzywa Charlesa Stilesa i jego zespół. Tajemniczy Klienci mają za zadanie sprawdzić czy dramatyczny związek kelnera z aktorką nie wpływa źle na obsługę klientów.
13:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
13:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Słysząc plotki, że klientom serwowane są potrawy spoza menum Esdras i Javi, właściele Mexicali Tacos w Los Angeles, wzywają po pomoc Charlesa.
14:00

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
14:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Anna i jej mąż Michael dostarczają catering na imprezę poświęconą produktom lokalnym. Ona przygotuje sałatkę z pomidorów, krewetki z kukurydzą w cieście z gęstym sosem ogórkowym i zapiekankę z kurczakiem, szynką i dżemem z cebuli.
14:30

Świeże smaki z Anną Olson

+Szczegóły
14:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Jest piękny dzień, więc Anna przygotowuje brunch w ogrodzie: muesli owocowo-orzechowe, jaja Benedykta na szalotce i mące kukurydzianej, gofry z kremem pomidorowym, słoneczne koktajle mleczne i wilgotny bochenek z daktylami i rodzynkami.
15:00

Nigella ekspresowo

+Szczegóły
15:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Nigella zdradza swoje ulubione przepisy na czekoladowe pyszności: wyborne, łatwe, wręcz staromodne ciasto czekoladowe, grzechu warty sernik czekoladowy, brownies a la ciągutki, z potrójną porcją czekolady, oraz czekoladę na gorąco z rumem.
15:30

Bosonoga Contessa: Powrót do klasyki

+Szczegóły
15:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Dziś w centrum uwagi znajdzie się czekolada. Na liście Iny są zarówno babeczki czekoladowe z polewą z masła orzechowego, czekoladowe lody, czekoladowo-pomarańczowe fondue, trufle i blok z białej czekolady.
16:00

Posiekani

+Szczegóły
16:00, Pi±tek 12 Luty 2016
W pierwszych koszykach wśród czterech produktów do przystawek kucharze znajdą połączenie falafela i pasty daktylowej. W rundzie z daniem głównym muszą poradzić sobie z nieznanym gatunkiem ryby.
17:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
17:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Ewa Wachowicz zachęca do przyrządzania potraw rozgrzewających. Takich, jak zupa-krem z pieczonych pomidorów z dodatkiem papryczki chili. Albo pikantny gulasz zapiekany pod ciastem francuskim. Na deser będzie tarta z dynią na słodko.
17:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
17:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Ewa Wachowicz sięgnie po receptury tradycyjnej kuchni polskiej. Najpierw ugotuje zupę z brukwi. Na danie główne zrobi gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. A na deser przysmak z Poznania: rogale świętomarcińskie.
18:00

Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching

+Szczegóły
18:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Ching odwiedza największy na świecie targ rybny Tskiji. Następnie wybiera się do popularnego lokalu z sushi - Sushi Kuni, który znajduje się w pobliżu targu, by pobrać mistrzowską lekcję od właściciela Yoshimitsu Kokaba.
18:30

Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching

+Szczegóły
18:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Ching odkrywa restaurację syczuańską, która ma bzika na punkcie przypraw i serwuje ogniste potrawy o wyrazistym smaku. Gotując z szefem kuchni Waiem, Ching przyrządza krewetki cesarza w sosie chilli i pikantną, chrupiącą wołowinę.
19:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
19:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Gdy Chris, właściciel Spring Street Smoke House w Los Angeles dostrzega spadek w ilości cennych skrawków tłuszczu, prosi o pomoc Charlesa.
19:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
19:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Gdy Peter, właściciel food trucku Roll 'n' Lobster w Los Angeles zauważa nadmierne ilości mięsa z homarów, zaczyna podejrzewać, że jego nowi kierowcy używają jego pojazdu do celów prywatnych.
20:00

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
20:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
20:30

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

+Szczegóły
20:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Robert Makłowicz zwabiony egzotycznymi potrawami odwiedza różne zakątki globu, poznając przy okazji miejscową kulturę i zwyczaje.
21:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
21:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Karol Okrasa robi zakupy, opowiadając o walorach smakowych różnych produktów. Dziś w menu: zraziki wołowe w sosie porterowym z kluseczkami z mąki gryczanej.
21:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
21:30, Pi±tek 12 Luty 2016
Karol Okrasa robi zakupy na potrawy z kapusty, by ugotować zupę tatrzańską na wędzonce z perełkami sera bundz i upiec babeczki z kapusty kiszonej.
22:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
22:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Ewa Wachowicz sięgnie po receptury tradycyjnej kuchni polskiej. Najpierw ugotuje zupę z brukwi. Na danie główne zrobi gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. A na deser przysmak z Poznania: rogale świętomarcińskie.
22:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
22:30, Pi±tek 12 Luty 2016
W tym odcinku „Ewa gotuje” autorka programu przygotuje roladki z cukinii – nadziewane kaszą i cielęciną. Do tego będzie sos kurkowy. Na deser pani Ewa upiecze szybkie ciasto z jabłkami i gruszkami, które po przekrojeniu przypomina salceson!
23:00

Sklepowy turniej Guy'a

+Szczegóły
23:00, Pi±tek 12 Luty 2016
Gdy alejki z nabiałem, mięsem i owocami morza są zamknięte, cztery fantastyczne mamy muszą uruchomić wyobraźnię, by zrobić niezwykłe śniadanie. Najlepsza mama otrzyma idealny prezent na Dzień Matki, bon na zakupy wart 20 tysięcy dolarów.
24:00

Człowiek kontra jedzenie

+Szczegóły
00:00, Sobota 13 Luty 2016
Adam Richman pałaszuje słynne półkilogramowe kanapki w Katz's Delicatessen.
24:30

Człowiek kontra jedzenie

+Szczegóły
00:30, Sobota 13 Luty 2016
Adam Richman przeżuwa potężne kanapki w Mother's Restaurant.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group