TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

Food Network

Program TV

DZIŚ

CZERWIEC 2016

NdPnWtŚrCzPtSo
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

25 Czerwiec 2016

00:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Gdy konflikty wśród personelu zaczynają zagrażać restauracji, Vic, właściciel Colombo's Italian Steakhouse w Eagle Rock prosi o pomoc Charlesa.
00:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Dochodząc do siebie po wypadku na paralotni, z którego ledwo uszedł z życiem, Kevin, właściciel Gauchos Village w Glendale zauważa rozbieżność w przychodach i stanie zaopatrzenia w swojej restauracji.
01:00

Mordercza kuchnia

+Szczegóły
01:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
W specjalnym wiosennym odcinku dwójka kucharzy musi przyrządzić kanapkę z sałatką jajeczną na piknikowym kocu, zawiązanym wokół szyi. Następnie jeden z nich będzie pasł owce, przyrządzając obiad z jagnięciny. Kto zwycięży w tej konkurencji?
02:00

Sklepowy turniej Guy'a

+Szczegóły
02:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Nadeszła noc niezapomnianych postaci i apetycznych dań w markecie. Kucharze muszą zagrać w alfabet, zważyć kolację z restauracji serwującej steki, a następnie połączyć luksusowe i tanie składniki w jednym daniu.
03:00

Posiekani

+Szczegóły
03:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Czy ogniste koszyki w tej konkurencji specjalnej nie będą zbyt ostre dla kucharzy? W pierwszej rundzie muszą oni zmierzyć się z ostrymi paprykami habanero.
03:45

Wielkie żarcie u Guy'a

+Szczegóły
03:45, Sobota 25 Czerwiec 2016
Guy Fieri gotuje ze swoim synem, Hunterem, ucząc go, jak uwędzić kurczaka w brytfannie. Wspólnie ugotują zupę minestrone z wędzonym kurczakiem, pełną pomidorów, ziemniaków, cukinii, białej fasoli i kawałków uwędzonego na miękko kurczaka.
04:10

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem

+Szczegóły
04:10, Sobota 25 Czerwiec 2016
Matt Moran zwiedza region Riverland w poszukiwaniu różnorodnych wrażeń i smaków, począwszy od dorsza Murray, poprzez migdały, organiczne cytrusy, aż po kaczkę.
05:10

Kuchnia

+Szczegóły
05:10, Sobota 25 Czerwiec 2016
Sunny Anderson wyjawia swój przepis na śmietankową potrawę z kukurydzy i fasoli półksiężycowatej z kurczakiem, a pozostali kucharze gotują dania z granatów, imbiru, kabaczka i orzechów włoskich.
06:00

Kuchnia

+Szczegóły
06:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Gość specjalny Brian Boitano zagląda do Kuchni, by przyrządzić rigatoni z pikantną kiełbasą drobiową. Jeff Mauro przyrządza pyszne danie z zaledwie trzech mrożonych składników.
07:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
07:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ree Drummond przyrządza catering na miarę prawdziwej kowbojki i przynosi swojej rodzinie pyszne śniadanie, by następnie zaserwować bajeczny lunch.
07:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
07:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ree Drummond odwiedza lokalny sklep z wyposażeniem kuchni, by zebrać kolekcję akcesoriów w ramach prezentu weselnego. Gromadząc przedmioty, dzieli się przepisami na świetne potrawy, które można przyrządzić przy ich pomocy.
08:00

Rev Run: Niedzielne uczty

+Szczegóły
08:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Russy towarzyszy Rev Runowi i Justine w kuchni, gdzie przygotowują kolację inspirowaną menu luksusowego hotelu. Wspólnie przyrządzają wyśmienity sandwich klubowy, chrupiące kółka cebulowe i kaloryczny tort czekoladowy.
08:30

Rev Run: Niedzielne uczty

+Szczegóły
08:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Justine namawia swoją siostrę, Chelle, by wyjawiła sekretny przepis na duszone ogony, podczas gdy Justine piecze bułeczki do zanurzania w gęstym sosie pieczeniowym. Chelle proponuje też rodzinie kolorową mieszankę marchewki z kapustą.
09:00

Posiekani juniorzy

+Szczegóły
09:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Kolejna niezwykle utalentowana grupa młodych kucharzy utrudnia życie jurorom, wśród których znajdą się: Valerie Bertinelli z Polsat Food Network oraz szefowie kuchni - Sharone Hakman i Marcus Samuelsson.
10:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
10:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Dziś w programie Karol Okrasa gotuje karczochy i zaprezentuje nam technikę flambirowania. Następnie jego goście skosztują dań i wybiorą swoich faworytów.
10:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
10:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Karol Okrasa prezentuje doskonałe potrawy z woka. Przyprawia pyszne danie z kurczaka z mleczkiem kokosowym, a następnie smaży rybę w cieście, którą poda z sosem ananasowym.
11:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
11:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ewa Wachowicz postanowiła wyczarować w kuchni potrawy niezwykłe. Pokaże, jak przygotować filety z sandacza na makaronie z cukinii, podane z topinamburem i sosem grejpfrutowym. Na deser będzie ciasto biszkoptowe w kształcie piramidy.
11:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
11:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ewa Wachowicz zachęca do przyrządzania potraw rozgrzewających. Takich, jak zupa-krem z pieczonych pomidorów z dodatkiem papryczki chili. Albo pikantny gulasz zapiekany pod ciastem francuskim. Na deser będzie tarta z dynią na słodko.
12:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
12:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
W trakcie nowej wyprawy Guy wyszukuje potrawy z lądu i morza. W Syracuse w stanie Nowy Jork pewna podziemna knajpa sprzedaje kanapki z kurczakiem i sałatką Cezar oraz słodko-pikantne fajitas z kiełbasą.
12:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
12:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Guy podróżuje od wybrzeża do wybrzeża w poszukiwaniu rozpasanych potraw. Na Brooklynie znajduje bar w południowym stylu, który serwuje gofry z pieczonym kurczakiem, kanapkę z pikantną wieprzowiną na miękko i idealne pączki.
13:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
13:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Kent, właściciel Uptown Billiards w Portland uważa, że specjalista od mediów społecznościowych, który miał promować jego restaurację, nie spełnia swojego zadania. Charles przysyła Amber, która odkryje, że klienci restauracji są oszukiwani.
13:30

Powrót amerykańskich restauracji

+Szczegóły
13:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ekspert ds. remontów Ty Pennington i mistrzyni kucharska Amanda Freitag mają 36 godzin na to, by wyprodukować zapas kanapek, wyczarować kandadyjskie poutine i całkowicie wybebeszyć lokal Dena's Restaurant w Monroe w stanie Michigan.
14:00

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Po odwiedzeniu Manchesteru Luke kończy swą podróż po Zjednoczonym Królestwie, wracając do Londynu, gdzie pozna sekrety wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji.
14:30

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Luke podróżuje taksówką po Londynie, po drodze odkrywając różnorodność potraw i smaków angielskiej stolicy.
15:00

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
15:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Batony to niezwykle popularna przekąska – mogą być upieczone z muesli, czyli zdrowe i pożywne, a mogą też przybrać postać Nanaimo, czyli czystej rozpusty. Anna odsłania przed nami tajniki przyrządzania tych pyszności.
15:30

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
15:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Umiejętność przyrządzenia idealnego karmelu bardzo się przydaje – otwiera drogę do niezliczonej ilości deserów i słodyczy. Anna pokaże nam, jak przyrządzić tradycyjne jabłka w karmelu, klasyczny krem karmelowy oraz szarlotkę po francusku.
16:00

Nigella ekspresowo

+Szczegóły
16:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Domowa Boginii ma gotowe rozwiązania na koszmar niespodziewanych gości - dzięki pomysłowym rozwiązaniom i ukrytym w szafce przysmakom potrawi zmienić najprostsze danie w imponującą ucztę.
16:30

Nigella ekspresowo

+Szczegóły
16:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Szybkie, fantastyczne dania to prawdziwa bomba smaków. Nigella gotuje potrawy inspirowane kuchnią latynoską w ekspresowy sposób.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ladd przebywa na obozie futbolowym, a Ree przygotowuje lunch dla 120 głodnych dzieci oraz ich trenerów. Aby nakarmić ten tłum, przygotuje kanapki z pieczenią wołową, przyprawione czipsy ziemniaczane i owoce dla sportowców.
17:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Podczas gdy rodzina zajęta jest pracą na ranczu, Ree gotuje potrawy na niedzielny potlacz. Nie zabraknie na nim ulubionych klopsików, wielowarstwowej sałatki, która wygląda równie dobrze jak smakuje, oraz znakomite sernikowe kwadraty z jeżynami.
18:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
18:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Dziś w programie Karol Okrasa gotuje karczochy i zaprezentuje nam technikę flambirowania. Następnie jego goście skosztują dań i wybiorą swoich faworytów.
18:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
18:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Karol Okrasa prezentuje doskonałe potrawy z woka. Przyprawia pyszne danie z kurczaka z mleczkiem kokosowym, a następnie smaży rybę w cieście, którą poda z sosem ananasowym.
19:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
19:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ewa Wachowicz postanowiła wyczarować w kuchni potrawy niezwykłe. Pokaże, jak przygotować filety z sandacza na makaronie z cukinii, podane z topinamburem i sosem grejpfrutowym. Na deser będzie ciasto biszkoptowe w kształcie piramidy.
19:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
19:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ewa Wachowicz zachęca do przyrządzania potraw rozgrzewających. Takich, jak zupa-krem z pieczonych pomidorów z dodatkiem papryczki chili. Albo pikantny gulasz zapiekany pod ciastem francuskim. Na deser będzie tarta z dynią na słodko.
20:00

Rev Run: Niedzielne uczty

+Szczegóły
20:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Justine ma ochotę na klasyczne dania na poprawę nastroju, na niedzielną kolację robi więc pieczonego kurczaka, wędzoną fasolkę szparagową i kaszę kukurydzianą z serem cheddar. Rodzina snuje wspomnienia o przeszłości i plany na przyszłość.
20:30

Rev Run: Niedzielne uczty

+Szczegóły
20:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Rev Run i Justine szykują japońską ucztę dla swojej córki Miley. W menu znajdzie się zupa miso, kurczak w sosie teriyaki i sałatka z marchewką i sosem imbirowym. Następnie zrobią sushi dla całej rodziny - maki godne japońskiej restauracji.
21:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Po otrzymaniu licznych skarg dotyczących kradzieży i niestosownego dotykania podczas comiesięcznych "Kolacji w ciemności", właściciel Catharsis w Miami, Herman, prosi o pomoc Charlesa.
21:30

Powrót amerykańskich restauracji

+Szczegóły
21:30, Sobota 25 Czerwiec 2016
Ekspert ds. remontów Ty Pennington i mistrzyni kucharska Amanda Freitag mają 36 godzin na to, by wyprodukować zapas kanapek, wyczarować kandadyjskie poutine i całkowicie wybebeszyć lokal Dena's Restaurant w Monroe w stanie Michigan.
22:00

Posiekani juniorzy

+Szczegóły
22:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
Kolejna czwórka kucharzy - juniorów otrzymuje zadanie przyrządzenia idealnej potrawy na Święto Dziękczynienia, a degustować ją będą jurorzy: Martha Stewart oraz Chris Santos i Geoffrey Zakarian z Polsat Food Network.
23:00

Mordercza kuchnia

+Szczegóły
23:00, Sobota 25 Czerwiec 2016
W specjalnym wiosennym odcinku dwójka kucharzy musi przyrządzić kanapkę z sałatką jajeczną na piknikowym kocu, zawiązanym wokół szyi. Następnie jeden z nich będzie pasł owce, przyrządzając obiad z jagnięciny. Kto zwycięży w tej konkurencji?

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group