TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

Food Network

Program TV

DZIŚ

SIERPIEŃ 2016

NdPnWtŚrCzPtSo
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

30 Sierpień 2016

00:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Damian, właściciel Doffo Winery w Temecula w stanie Kalifornia kontaktuje się z Charlesem po tym, jak z lokalu zaczynają znikać baryłki z winem. Tajemniczy klienci Jamie i Kendall spróbują ustalić, którzy pracownicy są za to odpowiedzialni.
00:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Właściciele lokalu Hot Red Bus w pobliżu Los Angeles proszą Charlesa o pomoc, gdy dowiadują się, że ich restauracja jest otwarta w dniu wolnym od pracy. Tajemnicza klientka Kendall sprawdzi, co dzieje się za zamkniętymi drzwiami.
01:00

Posiekani

+Szczegóły
01:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Dziś kucharze biorą na warsztat znalezione w koszach burgery, precle i owocowe niespodzianki, przeznaczone na samochodowy piknik Posiekanych.
02:00

Rachael Kontra Guy:Pojedynek Gwiazd

+Szczegóły
02:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Celebryci pozostający w programie muszą wykreować, zrobić zakupy, ugotować i zapakować autorskie produkty spożywcze, które odzwierciedlają ich osobowość, by następnie je sprzedać.
03:00

Niezwykłe torty weselne

+Szczegóły
03:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Cake Girls tworzą tort pana młodego przypominający perską fontannę, natomiast w Cake Alchemy trwają prace nad tortem 3D na imprezę zaręczynową. W tym samym czasie cukiernia Christopher Garren's Cakes próbuje stworzyć projekt sukni ślubnej.
03:45

Wielkie żarcie u Guy'a

+Szczegóły
03:45, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy idzie na całość, smażąc kotlety schabowe, chrupiące steki tomahawk, które podaje z dużą ilością pikantnego sosu z miechunki pomidorowej i zielonych pomidorów, wywołując istną eksplozję smaków.
04:10

Andy Bates i uliczne przysmaki Brazylii

+Szczegóły
04:10, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Andy Bates podróżuje do Rio de Janeiro, by delektować się jedzeniem na plaży i egzotyczną mieszanką różnych kuchni. Dzięki inspiracjom przyrządzi pyszną jagnięcinę z sosem chimmichurri i własną wersję bliskowschodniej przekąski - esfiha.
04:40

Andy Bates i uliczne przysmaki Brazylii

+Szczegóły
04:40, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Andy podróżuje do Salwadoru, gdzie czekają na niego dwie ulubione rozrywki: piłka nożna i uliczne jedzenie! Degustację rozpocznie od grillowanej mięsnej przekąski przed meczem, pysznej kanapki z burgerem i doskonałych krewetek z grilla.
05:10

Kuchnia

+Szczegóły
05:10, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Załoga Kuchni odbywa naradę, by przygotować was na sportowe emocje. Mają świeże wskazówki dotyczące planowania imprez, ciekawe przepisy na gotowanie na wolnym ogniu i dwie meczowe potrawy, które zachwycą gości.
06:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
06:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Córka Ree urządza maraton filmowy, więc Ree komponuje menu w stylu Juliusza Cezara, w którym znajdzie się lasagne, sałatka Cezara i neapolitańskie lody.
06:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
06:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Ree jest sama w ośnieżonym domu, ma więc doskonałą okazję, by zadbać o linię i nieco poćwiczyć. Zanim wybierze się na spacer, zje na obiad pysznego burgera z sałatą o niskiej zawartości węglowodanów.
07:00

Wypieki Z Anną Olson

+Szczegóły
07:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Anna piecze klasyczne czekoladowe ciasto z bitą śmietaną. Następnie daje widzom zaawansowaną lekcję, przyrządzając pyszne ciasto w kolorze czerwonym, które z pewnością zrobi wrażenie. Następnie piecze pyszne ciasto z musem czekoladowym.
07:30

Wypieki Z Anną Olson

+Szczegóły
07:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Ganache służy jako baza do trufli i wypełnienie tart, ciastek i ciast. Anna przyrządza prosty ganache do tarteletek, a następnie tworzy ciastka czekoladowe z roztopionym środkiem. Na koniec zaprezentuje śmietankowe trufle czekoladowe.
08:00

Kuchnia

+Szczegóły
08:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Gdy w Kuchni odbywa się halloweenowa impreza, jej gospodarze radzą, jak ulepszyć pączki z cydrem z supermarketu i zorganizować doskonałą imprezę. Czy przetrwają przerażający test dotykowy?
09:00

Posiekani

+Szczegóły
09:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Dziś kucharze biorą na warsztat znalezione w koszach burgery, precle i owocowe niespodzianki, przeznaczone na samochodowy piknik Posiekanych.
10:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
10:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
W tym odcinku Ewa Wachowicz przyrządzi zupę serową z pulpetami drobiowymi. Robi się ją na wodzie, a mięsny smak pochodzi od pulpetów, które gotowane są na samym końcu. Na deser będzie szarlotka, którą pani Ewa od lat raczy swoich gości.
10:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
10:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Ewa Wachowicz zaprasza na pasztet z królika i golonki. Na deser przyrządzi ciasteczka adwentowe o różnych smakach według receptury z Ustronia na Śląsku Cieszyńskim, gdzie tradycja wypieku takich smakołyków jest od lat bardzo mocna.
11:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
11:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Karol Okrasa przyrządza apetyczny twarożek z warzywami na chrupiących grzankach oraz naleśniki cynamonowe z owocami i sosem czekoladowym.
11:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
11:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Karol Okrasa przyrządza dwie potrawy: tuńczyka w sosie sezamowym z sałatką z kandyzowanych gruszek oraz vitello tonato, czyli cielęcinę w sosie tuńczykowym.
12:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
12:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy Fieri wybiera się do Cincinnati, by odwiedzić trzy solidne restauracje na jednej ulicy. Najpierw wyrazisty pub, w którym małżeństwo serwuje hot dogi i kanapki, później belgijski bar sprzedający prawdziwe gofry i precle serowo-piwne.
12:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
12:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy poznaje smak minionych lat. W Duluth włoska restauracja podaje domowej roboty lasagne i muffalettę. W Oregon wegański bar sprzedaje kanapki z tofu i mrożone ciasto z masłem orzechowym.
13:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
13:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy rzuca się na talerze pełne niezawodnych smakołyków. W Baltimore przytulny bar z makaronem zaprasza na obłędne ravioli. W Oregon, food truck z kanapkami tworzy mięsno-serowe arcydzieła.
13:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
13:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy nadrabia zaległości w temacie zupy! W Baltimore prawdziwy irlandzki pub podaje zupę z owoców morza. W Oregon, modny bar oferuje 80 rodzajów zup. A w Cincinnati, wietnamska knajpa serwuje fantastyczną zupę pho.
14:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
14:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy rusza na smakowitą rundkę po ulicach Baltimore. Najpierw zajrzy nieopodal Dundalk Avenue, do słynnego lokalu, który serwuje kraba na tacy. Następnie w Hamilton lokal z ekologiczną żywnością podaje klopsy w bekonie.
14:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
14:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
W Baltimore Guy odwiedza znany lokal, który podaje świetne skrzydełka. W Oregon soulowa knajpa świetnie wędzi drób na grillu. Wreszcie w Des Moines bar w południowym stylu serwuje prawdziwego pieczonego kurczaka.
15:00

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
15:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
W Des Moines Guy Fieri kosztuje rozmaitych skrzydełek w nagradzanym grill barze i prawdziwego kurczaka z ryżem w knajpie ekwadorskiej. W Oregon targ owoców morza oferuje świeżo złowione kraby Dungeness.
15:30

Kulinarne podróże z Guyem Fierim

+Szczegóły
15:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Guy zwiedza najpopularniejsze lokalne bary. W Des Moines zawita do zabytkowej restauracji drive-in, słynącej z niemal stuletniego przepisu na chili. W New Jersey Guy odwiedza malowniczo położony nadmorski bar, oferujący świeże ryby od lat 30. XX wieku.
16:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
16:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Ewa Wachowicz przygotuje obiad inspirowany kuchnią włoską. Przyrządzi zupę-krem z cukinii z płatkami parmezanu i świeżą bazylią. Jako danie główne zaproponuje nadziewane piersi z kurczaka, a na deser kruche ciasto z gruszkami i czekoladą.
16:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
16:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
W tym odcinku „Ewa gotuje” autorka programu przygotuje indycze piersi z bakaliami i rozmarynem. Do tego sałatę lodową z sosem słodko-kwaśnym. Na deser będzie tort tiramisu z malinami, danie niebywale smaczne, a do tego bardzo efektowne.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Kobieta na Dzikim Zachodzie gotuje na rodzinne spotkanie w formie biwaku nad potokiem. Przygotowuje przyprawy do hot dogów z serem i bekonem i quesadillas do pieczenia nad ogniskiem.
17:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Córka Ree Drummond, Paige i jej przyjaciółka Stanton proszą o chińskie danie na kolację z noclegiem, więc Ree pichci dla nich ucztę inspirowaną Azją, doskonałą na pełną zabawy imprezę w piżamach.
18:00

Andy Bates i uliczne przysmaki Brazylii

+Szczegóły
18:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Andy Bates wybiera się na festiwal Parintins nad Amazonką. Pozna tam smak ulicznego jedzenia, próbując Mingau - treściwej potrawy przypominającej owsiankę, dostanie wielki talerz wołowiny z purée z ziemniaków i rybę Bodo prosto z rzeki.
18:30

Andy Bates i uliczne przysmaki Brazylii

+Szczegóły
18:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Andy Bates udaje się do Praia do Forte w Salwadorze. Podczas rybnej uczty na plaży skosztuje grillowanego homara prosto z morza, podanego na desce surfingowej. Pozna też Moqueca, tradycyjną brazylijską potrawkę z ryb.
19:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
19:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Karol Okrasa proponuje dziś belgijskie przysmaki: mule z chili i piwem oraz gulasz flamandzki z wołowiny z piwem.
19:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
19:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Karol Okrasa prezentuje dziś wyśmienite przepisy na grilla - w menu znajdzie się pieczony w folii łosoś z białym winem i grillowaną cytryną, podany z sałatką truskawkową oraz polędwiczki wieprzowe z grillowanym ananasem i sosem tzatziki.
20:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
20:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Tym razem Ewa zaprosi na oliwkową ucztę, inspirowaną kuchnią hiszpańską. Zacznie od przekąsek z winogron, łososia i oliwek. Zrobi też szaszłyki z królika i sałatkę z pomarańczy. Na deser będą ciasteczka orzechowe w kształcie półksiężyca.
20:30

Ewa gotuje

+Szczegóły
20:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Tym razem Ewa Wachowicz przygotuje kurczaka z oliwkami. Zacznie jednak od zrobienia szybkich przekąsek z oliwkami oraz mozzarellą i serem kozim. Na deser Ewa upiecze torcik orzechowo-migdałowy, z dżemem i ciemną polewą.
21:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Właściciele lokalu Hot Red Bus w pobliżu Los Angeles proszą Charlesa o pomoc, gdy dowiadują się, że ich restauracja jest otwarta w dniu wolnym od pracy. Tajemnicza klientka Kendall sprawdzi, co dzieje się za zamkniętymi drzwiami.
21:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Nico, właściciel Capo's Speakeasy w Las Vegas, ponownie prosi Charlesa o pomocy, tym razem jednak chodzi o problem w domu. Rob i Kiel wybierają się tam incognito, by sprawdzić czym tak naprawdę zajmuje się osobisty kucharz Nico.
22:00

Na ratunek restauracjom

+Szczegóły
22:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Frankie's, podupadły, zatłuszczony lokal, dni świetności ma już za sobą. W obliczu malejących zysków, imiennik restauracji gotów jest pożegnać się z zaniedbanym lokalem. Czy dzięki naszym ekspertom znów uwierzy w siebie?
23:00

Człowiek kontra naród smakoszy

+Szczegóły
23:00, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Adam ląduje w Oahu. Odwiedza Hank's Haute Dogs, gdzie próbuje kiełbasek w stylu Chicago w hawajskim wydaniu. Uraczy się też 30-centymetrowym hawajskim hot dogiem z aromatycznego, pieczonego na wolnym ogniu prosięcia.
23:30

Człowiek kontra naród smakoszy

+Szczegóły
23:30, Wtorek 30 Sierpieñ 2016
Adam odwiedza Nowy Jork. Zanim wyruszy na ulice miasta, zrobi szybki objazd, by obejrzeć wyścig NASCAR. Następnie zajrzy do Campi's na długą kanapkę z megastekiem i pikantnym sosem mięsnym, będącym specjalnością lokalu.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group