TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

LUTY 2017

NdPnWtŚrCzPtSo
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

20 Luty 2017

00:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
00:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Willie zostaje wezwany, żeby pomóc Mike’owi, właścicielowi i szefowi kuchni w restauracji Trends w Staten Island w Stanie Nowy Jork. Biznes upada, więc Mike skazany jest na łaskę personelu, który wymknął mu się spod kontroli. Sytuacja jest jeszcze bardziej skomplikowana, ponieważ Nick, jego syn, a zarazem manager restauracji często nie pojawia się w pracy zamiast dawać reszcie dobry przykład. Mike marzy o tym, że któregoś dnia przekaże synowi restaurację. Jednak jeśli Willie nie zdoła zmobilizować chłopaka do pracy, niedługo nie będzie co dziedziczyć.
01:01

Kulinarne podróże z Guyem Fierim 17

+Szczegóły
01:01, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Guy Fieri odwiedza lokale, które wkładają w swoją pracę serce i duszę. W kalifornijskim Carlsbad rodzinny włoski lokal pozostaje wierny staremu przepisowi na ravioli.
01:30

Posiekani 26

+Szczegóły
01:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
W kuchni “Posiekanych” ze swoimi daniami będą paradować cztery uczestniczki, które są zawodowymi modelkami. W koszyku ze składnikami na przystawkę znajdą tuńczyka i chipsy z jarmużu. W drugiej rundzie szefowe kuchni będą musiały do swoich dań włączyć rybę i nasiona. Natomiast w koszyku deserowym znajdą coś mrożonego i coś chrupiącego.
02:30

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem 2

+Szczegóły
02:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Matt Moran podróżuje do regionu Southern Forests w Australii Zachodniej w poszukiwaniu cukinii, kalafiorów i wołowiny, a także by poznać i gotować dla człowieka, który stworzył odmianę jabłek Pink Lady.
03:20

Posiekani 24

+Szczegóły
03:20, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Jurorzy już wkrótce zasiądą do mistrzowskiego posiłku, gdy czwórka gwiazd powróci do kuchni, by powalczyć o pierwsze miejsce w wielkim finale. Kto zdobędzie najwyższą nagrodę na cele dobroczynne w historii Posiekanych?
04:10

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
04:10, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
04:35

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
04:35, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
05:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
05:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Podczas wieczornego spaceru Ree Drummond wymyśla szybkie i zdrowe posiłki. Marzy się jej niebiański wrap z humusem, sałatka ze stekiem i imbirem, sałatka z grillowaną nektarynką i pikantne danie ze smażonym kalafiorem, gotowe w parę minut.
05:25

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
05:25, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ree gotuje cztery pyszne zupy, począwszy od lubianej przez dzieci zupy z hamburgerem. Zupa pomidorowa świetnie nadaje się do zamrażania, zupa z kiełbasą, ziemniakami i jarmużem to jednogarnkowe cudo, a zupa szpinakowa to balsam dla duszy.
06:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
06:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Rodzina Drummondów świętuje otwarcie nowego biura. Ree przyrządza bufet z krewetkami, trzema sosami, kremem z awokado, klasyczyny sos remoulade, a do tego pikantne włoskie klopsiki, daktyle w bekonie i słodkie brownie na patyku.
06:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
06:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ree Drummond pichci piękny brunch dla trzech pokoleń kobiet w rodzinie. W menu znajdą się pyszne babeczki owsiano-orzechowe z syropem klonowym, quiche dla kowbojek i wykwitne pomarańcze w szampanie. Oto kobiecy brunch wysokiej jakości.
07:00

Pyszne 25 2

+Szczegóły
07:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Kuchnia to jej żywioł. Anna Starmach uwielbia kombinować i eksperymentować. Gotowanie, mieszanie i smakowanie nigdy się jej nie znudzi. Pyszne i tanie danie w dwadzieścia pięć minut? Żaden problem! Anna Starmach na antenie TVN Style w wyśmienitym towarzystwie. Zielony szpinak, złota dynia, mięsisty bakłażan, soczysty kabaczek, słodziutkie figi, chrupiące orzechy i aromatyczne grzyby, to tylko kilku z jej pysznych towarzyszy. Prowadząca wie, jak najlepiej korzystać z bogactwa polskich ogrodów, pól i sadów. Anna odsłania przed widzami nowe horyzonty kulinarne. Czy można „odkryć Amerykę” przygotowując dania z porów? Czy zwykła papryka może nas jeszcze czymś zaskoczyć, a marchewka uzależnić od swojego smaku? Oczywiście! Wystarczy spróbować risotta z porem i małymi krewetkami, muffinek czekoladowych z papryczką chilli i niesamowitych placuszków z marchwi. Niebo w gębie. Prowadząca zna tysiące prostych przepisów, dzięki którym można wyczarować prawdziwe cuda z pomidora, jabłek czy cukinii. Wszystko za dwadzieścia złotych i w dwadzieścia pięć minut. Nie będziemy już dalej zachęcać. „Pyszne 25” trzeba po prostu obejrzeć i wziąć się za gotowanie. Z Anną Starmach najbliższy czas będzie pyszny. Smacznego.
07:30

Pyszne 25 2

+Szczegóły
07:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Kuchnia to jej żywioł. Anna Starmach uwielbia kombinować i eksperymentować. Gotowanie, mieszanie i smakowanie nigdy się jej nie znudzi. Pyszne i tanie danie w dwadzieścia pięć minut? Żaden problem! Anna Starmach na antenie TVN Style w wyśmienitym towarzystwie. Zielony szpinak, złota dynia, mięsisty bakłażan, soczysty kabaczek, słodziutkie figi, chrupiące orzechy i aromatyczne grzyby, to tylko kilku z jej pysznych towarzyszy. Prowadząca wie, jak najlepiej korzystać z bogactwa polskich ogrodów, pól i sadów. Anna odsłania przed widzami nowe horyzonty kulinarne. Czy można „odkryć Amerykę” przygotowując dania z porów? Czy zwykła papryka może nas jeszcze czymś zaskoczyć, a marchewka uzależnić od swojego smaku? Oczywiście! Wystarczy spróbować risotta z porem i małymi krewetkami, muffinek czekoladowych z papryczką chilli i niesamowitych placuszków z marchwi. Niebo w gębie. Prowadząca zna tysiące prostych przepisów, dzięki którym można wyczarować prawdziwe cuda z pomidora, jabłek czy cukinii. Wszystko za dwadzieścia złotych i w dwadzieścia pięć minut. Nie będziemy już dalej zachęcać. „Pyszne 25” trzeba po prostu obejrzeć i wziąć się za gotowanie. Z Anną Starmach najbliższy czas będzie pyszny. Smacznego.
08:00

Kuchnia 8

+Szczegóły
08:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ucieknijcie przed zimą, jedząc dania Sunny'ego Andersona - kebab i ryż z ananasem i odwrócone do góry nogami ciasto z mango według przepisu Marceli Valladolid. Infolinia Kuchni odpowie na pytania widzów o tajniki zimowego gotowania.
09:00

Sklepowy turniej Guy'a 7

+Szczegóły
09:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Profesjonalni lekkoatleci Rich Aurilia, Jennifer Lacy, Marcel Reece i Takeo Spikes dobiorą się w pary z kulinarnymi gwiazdami takimi jak: Lorena Garcia, Robert Irvine, Brian Malarkey and Marc Murphy w największym konkursie gwiazd w “Sklepowym turnieju Guy’a”! Te energiczne duety maja stworzyć konkursową kolację przy użyciu tylko siedmiu produktów z alejki ekspresowej. Następnie rzut kostką zdecyduje, jakich składników będą musieli użyć w kolejnej rundzie. Potem drużyny przebiegną sztafetę po sklepie, łapiąc za każdym razem tylko po jednym składniku, których następnie użyją do stworzenia najlepszego dania. Zwycięska drużyna będzie mogła wydać 30.000 dolarów na zakupy przeznaczone dla organizacji charytatywnej.
10:00

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
10:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
10:30

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
10:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
11:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Poszukując ukrytych skarbów Los Angeles, Adam odwiedza okolicę, w której Skid Row graniczy z Little Tokyo, a w niej spelunę o nazwie The Escondite, w której Adam skosztuje nieziemskich burgerów.
11:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Adam odwiedza południowo-wschodnią część Atlanty, okolicę, w którą rzadko zapuszczają się turyści. W tym zapomnianym nieco rejonie znajduje się perełka, która serwuje najlepsze grillowane potrawy w Atlancie.
12:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
12:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Willi przyjeżdża do pizzeria Joey D’s Pizzeria w Metuchen w stanie New Jersey i chce pomóc jej właścicielowi, Joey’emu rozwiązać problemy rodzinne, które pogrążają interes. Osiem lat temu Joey postawił wszystko na szali, żeby spełnić swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Ryzyko się opłaciło, bo wkrótce lokal stał się najpopularniejszy w okolicy. Ale dziś, po dziesięciu latach sukcesów, dwudziestokilkuletnie pasierbice Joey’a przejęły kontrolę nad interesem. Ich niewłaściwe zachowanie odstrasza klientów i jeśli Willie nie pomoże ich powtrzymać, Joey może wszystko stracić.
13:00

Pyszne 25 2

+Szczegóły
13:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Kuchnia to jej żywioł. Anna Starmach uwielbia kombinować i eksperymentować. Gotowanie, mieszanie i smakowanie nigdy się jej nie znudzi. Pyszne i tanie danie w dwadzieścia pięć minut? Żaden problem! Anna Starmach na antenie TVN Style w wyśmienitym towarzystwie. Zielony szpinak, złota dynia, mięsisty bakłażan, soczysty kabaczek, słodziutkie figi, chrupiące orzechy i aromatyczne grzyby, to tylko kilku z jej pysznych towarzyszy. Prowadząca wie, jak najlepiej korzystać z bogactwa polskich ogrodów, pól i sadów. Anna odsłania przed widzami nowe horyzonty kulinarne. Czy można „odkryć Amerykę” przygotowując dania z porów? Czy zwykła papryka może nas jeszcze czymś zaskoczyć, a marchewka uzależnić od swojego smaku? Oczywiście! Wystarczy spróbować risotta z porem i małymi krewetkami, muffinek czekoladowych z papryczką chilli i niesamowitych placuszków z marchwi. Niebo w gębie. Prowadząca zna tysiące prostych przepisów, dzięki którym można wyczarować prawdziwe cuda z pomidora, jabłek czy cukinii. Wszystko za dwadzieścia złotych i w dwadzieścia pięć minut. Nie będziemy już dalej zachęcać. „Pyszne 25” trzeba po prostu obejrzeć i wziąć się za gotowanie. Z Anną Starmach najbliższy czas będzie pyszny. Smacznego.
13:30

Pyszne 25 2

+Szczegóły
13:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Kuchnia to jej żywioł. Anna Starmach uwielbia kombinować i eksperymentować. Gotowanie, mieszanie i smakowanie nigdy się jej nie znudzi. Pyszne i tanie danie w dwadzieścia pięć minut? Żaden problem! Anna Starmach na antenie TVN Style w wyśmienitym towarzystwie. Zielony szpinak, złota dynia, mięsisty bakłażan, soczysty kabaczek, słodziutkie figi, chrupiące orzechy i aromatyczne grzyby, to tylko kilku z jej pysznych towarzyszy. Prowadząca wie, jak najlepiej korzystać z bogactwa polskich ogrodów, pól i sadów. Anna odsłania przed widzami nowe horyzonty kulinarne. Czy można „odkryć Amerykę” przygotowując dania z porów? Czy zwykła papryka może nas jeszcze czymś zaskoczyć, a marchewka uzależnić od swojego smaku? Oczywiście! Wystarczy spróbować risotta z porem i małymi krewetkami, muffinek czekoladowych z papryczką chilli i niesamowitych placuszków z marchwi. Niebo w gębie. Prowadząca zna tysiące prostych przepisów, dzięki którym można wyczarować prawdziwe cuda z pomidora, jabłek czy cukinii. Wszystko za dwadzieścia złotych i w dwadzieścia pięć minut. Nie będziemy już dalej zachęcać. „Pyszne 25” trzeba po prostu obejrzeć i wziąć się za gotowanie. Z Anną Starmach najbliższy czas będzie pyszny. Smacznego.
14:00

Osobisty szef kuchni 1

+Szczegóły
14:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Aubrey Ngcungama prosi Neilla o przygotowanie menu z kanapek i przekąsek w stylu tapas, z chorizo i tortillą z ciecierzycą, krokietami z makaronem i serem, jagnięcymi klopsikami z sosem tzatziki i obłędnie czekoladowymi brownie.
14:30

Osobisty szef kuchni 1

+Szczegóły
14:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Po wycieczce do pobliskiej plantacji oliwek Neill przyrządza kolację na bazie oliwek. W menu znajdą się: ravioli z grzybami i sosem holenderskim z oliwą z oliwek i ciasto z czerwonymi pomarańczami, oliwą z oliwek i gęstą śmietaną.
15:00

Rewolucja na talerzu 2

+Szczegóły
15:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Kurczak jest mięsem lubianym, a co ważniejsze chudym i zdrowym. Najczęściej jednak ląduje na naszych talerzach, jako smażony kotlet w panierce. A szkoda! Ma w sobie tyle pełnowartościowego białka, że często nazywany jest mięsem fitness. Jak zatem przyrządzać kurczaka, żeby uniknąć kalorycznej panierki?
15:30

Rewolucja na talerzu 2

+Szczegóły
15:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Czy zrobienie dietetycznych i jednocześnie smacznych placków jest w ogóle możliwe? Tak! Sprawdźcie, jakie nowe rewolucyjne przepisy przygotowały prowadzące. Agata pokaże wam na jakim oleju najlepiej jest smażyć placki, a Olga zdradzi kilka ciekawostek na temat niedocenianego, choć popularnego u nas ziemniaka.
16:00

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
16:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
16:30

Ewa Gotuje 8

+Szczegóły
16:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
17:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Podczas wieczornego spaceru Ree Drummond wymyśla szybkie i zdrowe posiłki. Marzy się jej niebiański wrap z humusem, sałatka ze stekiem i imbirem, sałatka z grillowaną nektarynką i pikantne danie ze smażonym kalafiorem, gotowe w parę minut.
17:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
17:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ree gotuje cztery pyszne zupy, począwszy od lubianej przez dzieci zupy z hamburgerem. Zupa pomidorowa świetnie nadaje się do zamrażania, zupa z kiełbasą, ziemniakami i jarmużem to jednogarnkowe cudo, a zupa szpinakowa to balsam dla duszy.
18:00

Osobisty szef kuchni 1

+Szczegóły
18:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Sandy Geffen zaprasza Neila do pomocy w urządzeniu niezapomnianego przyjęcia z kolacją, na którym gościć będzie jej mama. Neil podaje świeże linguini z cytryną i serem pecorino oraz ugotowanego i upieczonego kurczaczka.
18:30

Osobisty szef kuchni 1

+Szczegóły
18:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Barbara Lenhard prosi Neilla, by zachwycił jej przyjaciółki, ten przyrządza więc risotto z szafranem, kalmarami i koprem włoskim, jagnięcinę z pieczonymi ziemniakami, a na deser pikantne śliwki z ricottą i orzechowy plaster miodu.
19:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
19:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Adam odwiedza Oahu na Hawajach, by w Chinatown spróbować niesamowitej pizzy, gigantycznej kanapki i tradycyjnej hawajskiej potrawy, tak pilnie strzeżonej, że niegdyś uznano ją za nielegalną.
19:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
19:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Pierwszym przystankiem Adama w Portland jest Burnside Brewing Company, lokalny browar znany z trafnego doboru własnego piwa do pysznego barowego jedzenia.
20:00

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
20:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
20:30

Ewa Gotuje 7

+Szczegóły
20:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Ewa Wachowicz, piękna Miss Polski, producentka i prezenterka TV oraz wielbicielka dobrego jedzenia zaprasza do swojej kuchni. Przygotowuje pyszne potrawy, łącząc najnowsze trendy w gotowaniu z polską tradycją kulinarną.
21:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
21:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Willie zostaje wezwany, żeby pomóc Mike’owi, właścicielowi i szefowi kuchni w restauracji Trends w Staten Island w Stanie Nowy Jork. Biznes upada, więc Mike skazany jest na łaskę personelu, który wymknął mu się spod kontroli. Sytuacja jest jeszcze bardziej skomplikowana, ponieważ Nick, jego syn, a zarazem manager restauracji często nie pojawia się w pracy zamiast dawać reszcie dobry przykład. Mike marzy o tym, że któregoś dnia przekaże synowi restaurację. Jednak jeśli Willie nie zdoła zmobilizować chłopaka do pracy, niedługo nie będzie co dziedziczyć.
22:00

Posiekani 26

+Szczegóły
22:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
W kuchni “Posiekanych” ze swoimi daniami będą paradować cztery uczestniczki, które są zawodowymi modelkami. W koszyku ze składnikami na przystawkę znajdą tuńczyka i chipsy z jarmużu. W drugiej rundzie szefowe kuchni będą musiały do swoich dań włączyć rybę i nasiona. Natomiast w koszyku deserowym znajdą coś mrożonego i coś chrupiącego.
23:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:00, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Adam odwiedza Oahu na Hawajach, by w Chinatown spróbować niesamowitej pizzy, gigantycznej kanapki i tradycyjnej hawajskiej potrawy, tak pilnie strzeżonej, że niegdyś uznano ją za nielegalną.
23:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:30, Poniedzia³ek 20 Luty 2017
Pierwszym przystankiem Adama w Portland jest Burnside Brewing Company, lokalny browar znany z trafnego doboru własnego piwa do pysznego barowego jedzenia.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group