TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

MARZEC 2017

NdPnWtŚrCzPtSo
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

23 Marzec 2017

00:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
00:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Willie pomaga Nickowi, właścicielowi Pita Grill w Hoboken w stanie New Jersey. Nick ostatnio osiągnął cel życia – został współwłaścicielem małej restauracji opartej na franczyzie. Nick zainwestował wszystkie pieniądze w ten biznes i liczy na to, że mu się powiedzie. Jednakże niesforny personel , bardziej zainteresowany zabawą niż obsługą klientów, może zniszczyć jego marzenia i pozbawić go wszystkiego. Willie to ostatnia nadzieja Nicka. Jeśli on mu nie może, to Pita Grill będzie musiało się zamknąć na dobre.
01:01

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
01:01, Czwartek 23 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
01:30

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
01:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Gdy Chris, właściciel Spring Street Smoke House w Los Angeles dostrzega spadek w ilości cennych skrawków tłuszczu, prosi o pomoc Charlesa.
02:00

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
02:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Gdy Peter, właściciel food trucku Roll 'n' Lobster w Los Angeles zauważa nadmierne ilości mięsa z homarów, zaczyna podejrzewać, że jego nowi kierowcy używają jego pojazdu do celów prywatnych.
02:30

Na ratunek restauracjom 1

+Szczegóły
02:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Właściciel restauracji Piraba marzy o radykalnych zmianach, jednak o ciekawe pomysły jest równie trudno, co o stałych klientów. Czy program "Na ratunek restauracjom" ocali podstarzałą restaurację?
03:20

Posiekani: Kanada 10

+Szczegóły
03:20, Czwartek 23 Marzec 2017
It's do(nut) or die as the chefs ramp up for the first round. Octopus challenges the chefs to come up with three very different entrees, but ultimately, it's all about the pastry.
04:10

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
04:10, Czwartek 23 Marzec 2017
Za nami święta Wielkiej Nocy, a żołądek apeluje o umiar w jedzeniu i piciu. W kolejnym odcinku programu pani Ewa proponuje lekką zupę z zielonego groszku i szybką tortillę de patatas. Na deser będą ciastka z fasoli i orzeszki z ciecierzycy.
04:35

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
04:35, Czwartek 23 Marzec 2017
W tym odcinku „Ewa gotuje” pojawi się znana receptura kuchni chińskiej – kurczaka w warzywach 5 smaków. Na deser będzie ciasto wedle przepisu na tradycyjny polski placek na maślance. Zamiast maślanki pani Ewa wykorzysta mus z mandarynek.
05:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
05:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Kowboj Josh zabiera Aleksa na praktyki na ranczu, po których będą gotowi na solidny lunch. Ree przyrządza burgery z pizzą, pyszną i szybką sałatkę włoską i mrożony napój owocowy.
05:25

Kobieta na Dzikim Zachodzie 11

+Szczegóły
05:25, Czwartek 23 Marzec 2017
Ree wydaje dla swojego syna Todda niespodziankowy lunch urodzinowy z jego ulubionymi daniami: burgerami z warkoczami z cebuli duszonymi w piwie oraz brownie z ciemną czekoladą z sosem truskawkowym i gorącym sosem karmelowym.
06:00

Kuchnia 4

+Szczegóły
06:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Dziś w Kuchni uczymy się oszczędzania. Ekipa omawia smaczne sposoby wykorzystania resztek warzyw, a następnie zastanawia się, jak najwydajniej wykorzystać spiżarnię. Będą również zwierzenia dotyczące oszczędzania w kuchni.
07:00

Wypieki z Anną Olson 2

+Szczegóły
07:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Biszkopt z owocami i bitą śmietaną składa się z warstw ciasta, śmietany i owoców, co daje duże pole do popisu. Anna tworzy angielski biszkopt z sherry, ciasto cytrynowo-jagodowe, biszkopt kokosowy i potrójny biszkopt czekoladowo-wiśniowy.
07:30

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
07:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
08:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 5

+Szczegóły
08:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Ree pichci ucztę na miarę Dzikiego Zachodu dla rodziny, która ciężko pracuje przy budowie nowych zagród na ranczu. Zaserwuje kurczaka pieczonego z cytrusami i fasolę z serem.
08:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 11

+Szczegóły
08:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Ree wydaje dla swojego syna Todda niespodziankowy lunch urodzinowy z jego ulubionymi daniami: burgerami z warkoczami z cebuli duszonymi w piwie oraz brownie z ciemną czekoladą z sosem truskawkowym i gorącym sosem karmelowym.
09:00

Ewa Gotuje 19

+Szczegóły
09:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Ewa Wachowicz zaprasza na szybkie potrawy: makaron z patelni z kurczakiem, papryką i kiełbasą chorizo i domowe pesto z pietruszki i orzechów laskowych. Na deser zrobi sernik dyniowy z imbirem, którego spód powstanie na biszkoptach.
09:30

Ewa Gotuje 19

+Szczegóły
09:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Ewa Wachowicz przygotowuje roladki wołowe. Do mięsa poda kaszę gryczaną z warzywami. Zamiast ogórka konserwowego w roladkach będą zielone oliwki. Natomiast na deser pani Ewa upiecze szybkie ciasto z owocami z kompotu.
10:00

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
10:00, Czwartek 23 Marzec 2017
W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz zaprasza na roladki z łososia, smażone w plastrach bekonu podane na musie z selera naciowego, z rukolą i białym ryżem. Na deser będzie sernik na czekoladowym spodzie.
10:30

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
10:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Ewa Wachowicz zaprasza na typowo polską, tradycyjną kuchnię. Zrobi gęsie nóżki w sosie na bazie czerwonego wina z suszoną żurawiną. Do tego jabłka z cynamonem, duszone w pitnym miodzie. Na deser będą domowe babeczki z gorzką czekoladą.
11:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam podróżuje do Austin w Teksasie, by odwiedzać najbardziej popularne i najlepiej ukryte restauracje i potrawy w światowej stolicy muzyki na żywo.
11:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam podróżuje do Bostonu, by wydobyć na światło dzienne mniej znane dania i sekretne restauracje miasta, które już słynie ze swojej sceny kulinarnej.
12:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
12:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Po pomoc do Willie’ego zgłosiła się Melissa O’Connell, żona, matka oraz właścicielka The Pepper Jack Grill w Staten Island w stanie Nowy Jork. Melissa traktuje swój personel jak rodzinę i jak w każdej rodzinie pełno tu dysfunkcji. Ich sprzeczki, picie alkoholu oraz nieprofesjonalne zachowanie odstraszają klientów i szkodzą restauracji. Mimo problemów Melissa nie chce zrezygnować z biznesu, bo obiecała to młodszej córce. Jednak jeśli Willie jej nie pomoże, być może Melissa będzie zmuszona zamknąć interes.
13:00

Wypieki z Anną Olson 2

+Szczegóły
13:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Biszkopt z owocami i bitą śmietaną składa się z warstw ciasta, śmietany i owoców, co daje duże pole do popisu. Anna tworzy angielski biszkopt z sherry, ciasto cytrynowo-jagodowe, biszkopt kokosowy i potrójny biszkopt czekoladowo-wiśniowy.
13:30

Świeże smaki z Anną Olson 3

+Szczegóły
13:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Zapraszamy na popołudnie pełne przepisów na poprawiające humor potrawy, które świetnie nadają się do schowania na później. Takie potrawy w zamrażalniku są niczym pieniądze w banku, więc Anna sięga po swoje najlepsze pomysły.
14:00

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Luke zwiedza Northumberland, a następnie udaje się na południowy Zachód, by podziwiać architektoniczne cuda Manchesteru.
14:30

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
14:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Po odwiedzeniu Manchesteru Luke kończy swą podróż po Zjednoczonym Królestwie, wracając do Londynu, gdzie pozna sekrety wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji.
15:00

Rewolucja na talerzu 3

+Szczegóły
15:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Klopsy. Potrawy mięsne królują na naszych stołach. Jedną z nich są klopsy, które często podajemy z ziemniakami. Małe klopsiki i większe klopsy to niestety przeważnie tłuste mięso, smalec, masło, śmietana, mąka i tarta bułka. Czas na rewolucję!
15:30

Rewolucja na talerzu 3

+Szczegóły
15:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Zapiekanki są idealnym rozwiązaniem dla zapracowanych. Sprawdzają się, jako szybkie dania przygotowywane ze składników, które mamy w lodówce. Niestety często opierają się na makaronie, sosach i tłustych serach, które zawierają w sobie mąkę i śmietanę. Czas na rewolucję, której efektem jest dobranie do zapiekanek zdrowych, smacznych i aromatycznych składników. Nie rezygnujemy przy tym z serów, wybieramy jednak takie, które nie przeszkadzają dbać o linię i są zdrowsze.
16:00

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
16:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Ewa Wachowicz zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią niemiecką. Zrobi golonkę gotowaną w kapuście i zapiekaną w piwie, podaną z chrzanem i musztardą. Na deser będzie „ukłucie pszczoły”, jedno z najbardziej znanych niemieckich ciast.
16:30

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
16:30, Czwartek 23 Marzec 2017
W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przygotuje knedle twarogowe w pysznym sosie wiśniowo-rumowym, okraszone omastą z orzechów w cynamonie. Na deser pani Ewa upiecze ptysie z owocami i kremem waniliowym. Będzie też wersja słona.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
17:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Kowboj Josh zabiera Aleksa na praktyki na ranczu, po których będą gotowi na solidny lunch. Ree przyrządza burgery z pizzą, pyszną i szybką sałatkę włoską i mrożony napój owocowy.
17:30

Twój portfel nasza dieta

+Szczegóły
17:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawayki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu.
18:00

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
18:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Luke podróżuje taksówką po Londynie, po drodze odkrywając różnorodność potraw i smaków angielskiej stolicy.
18:30

Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie

+Szczegóły
18:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Luke wybiera się do Anglii Południowo-Zachodniej, do historycznego hrabstwa Wiltshire, by odwiedzić najciekawsze miejsca w Zjednoczonym Królestwie.
19:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
19:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam rozpoczyna podróż po Wisconsin od polowania na najlepszy gatunek sera. Ekipa odwiedza Wisconsin Cheese Mart, połączenie lokalnego targu z restauracją.
19:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
19:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam udaje się do Wietrznego Miasta, by odkrywać najlepsze restauracje. Najpierw zagląda do Scofflaw, lokalu inspirowanego czasami prohibicji, słynącego z oryginalnego menu.
20:00

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
20:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Za nami święta Wielkiej Nocy, a żołądek apeluje o umiar w jedzeniu i piciu. W kolejnym odcinku programu pani Ewa proponuje lekką zupę z zielonego groszku i szybką tortillę de patatas. Na deser będą ciastka z fasoli i orzeszki z ciecierzycy.
20:30

Ewa gotuje 14

+Szczegóły
20:30, Czwartek 23 Marzec 2017
W tym odcinku „Ewa gotuje” pojawi się znana receptura kuchni chińskiej – kurczaka w warzywach 5 smaków. Na deser będzie ciasto wedle przepisu na tradycyjny polski placek na maślance. Zamiast maślanki pani Ewa wykorzysta mus z mandarynek.
21:00

Zasadzka na restaurację 2

+Szczegóły
21:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Willie pomaga Nickowi, właścicielowi Pita Grill w Hoboken w stanie New Jersey. Nick ostatnio osiągnął cel życia – został współwłaścicielem małej restauracji opartej na franczyzie. Nick zainwestował wszystkie pieniądze w ten biznes i liczy na to, że mu się powiedzie. Jednakże niesforny personel , bardziej zainteresowany zabawą niż obsługą klientów, może zniszczyć jego marzenia i pozbawić go wszystkiego. Willie to ostatnia nadzieja Nicka. Jeśli on mu nie może, to Pita Grill będzie musiało się zamknąć na dobre.
22:00

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
22:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Gdy Chris, właściciel Spring Street Smoke House w Los Angeles dostrzega spadek w ilości cennych skrawków tłuszczu, prosi o pomoc Charlesa.
22:30

Tajemniczy klient 6

+Szczegóły
22:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Gdy Peter, właściciel food trucku Roll 'n' Lobster w Los Angeles zauważa nadmierne ilości mięsa z homarów, zaczyna podejrzewać, że jego nowi kierowcy używają jego pojazdu do celów prywatnych.
23:00

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:00, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam rozpoczyna podróż po Wisconsin od polowania na najlepszy gatunek sera. Ekipa odwiedza Wisconsin Cheese Mart, połączenie lokalnego targu z restauracją.
23:30

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:30, Czwartek 23 Marzec 2017
Adam udaje się do Wietrznego Miasta, by odkrywać najlepsze restauracje. Najpierw zagląda do Scofflaw, lokalu inspirowanego czasami prohibicji, słynącego z oryginalnego menu.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group