TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

SIERPIEŃ 2018

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

16 Sierpień 2018

00:15

Paul Hollywood i miejskie wypieki 1

+Szczegóły
00:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Paul jest w Warszawie, w cukierni Odette której klimatu nie powstydziłyby się najlepsze paryskie lokale. Wspólnie z Jarkiem Nowakowskim, szefem kuchni, Paul tworzy nową wersję polskiej babki - biszkopt o smaku cytrynowo-miodowo-kokosowym.
00:40

Paul Hollywood i miejskie wypieki 1

+Szczegóły
00:40, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W Nowym Jorku Paul odkrywa nowe odmiany pączka z dziurką o świeżych, zaskakujących smakach. Poznaje Jima Laheya, który zrobił furorę w internecie za sprawą przepisu na domowy wypiek chleba, który według Paula jest niewiarygodnie prosty.
01:10

Za Donalem… do Europy 2

+Szczegóły
01:10, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W łączącym historię i nowoczesność Stambule Donal pochłania iście królewskie śniadanie. Można tu znaleźć najlepsze jedzenie uliczne na świecie, więc Donal wędruje od kebabu do kebabu, aż dociera do owczej głowy! Będzie też pyszna baklava.
01:35

Za Donalem… do Europy 2

+Szczegóły
01:35, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Amsterdam to szalone postacie i świeże jedzenie. Kulinarna scena miasta przeżywa odrodzenie, a Donal chce wybrać z niej to, co najlepsze. Wybiera się z pewnym małżeństwem na ryby, by później ugotować pyszną potrawę z tego, co złowią.
02:05

Akcja: Restauracja! 12

+Szczegóły
02:05, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Dziś wraz z Robertem Irvine’m i jego ekipą zawitamy w Nashwille, w restauracji, którą od 16 lat prowadzi Julie. Już na początku możemy Wam zdradzić, że Robert, aby ocalić tę restaurację, będzie musiał być o wiele bardziej ostrzejszy niż zwykle! Od samego początku zaczęło się nietypowo; do Roberta przyszły dwa niezależne zgłoszenia od byłych pracowników knajpy, z prośbą o pomoc właścicielce, Julie, wspaniałej kucharce i osobie oddanej całym sercem pasji gotowania, jednak niemającej zielonego pojęcia o prowadzeniu biznesu. Julie ledwie wiąże koniec z końcem i jeśli nikt nie pokaże jej, jak powinna zarządzać restauracją – ta pójdzie na dno. Kobieta sama nie wie czy kocha Roberta, czy go nienawidzi; czy zgodzić się na udział w programie, co oznacza przyznanie się do porażki, czy też zrezygnować. Zapada decyzja! Ekipa przystępuje do pracy. Okazuje się, że na gwałt potrzebna jest ekipa deratyzacyjna oraz ekipa sprzątająca, wszystko opóźnia się, remont przeciąga… Na domiar złego w okolicy zdarza się awaria prądu… czy pech da w końcu spokój Julie a remont dojdzie do skutku?
02:55

Posiekani 24

+Szczegóły
02:55, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Jurorzy już wkrótce zasiądą do mistrzowskiego posiłku, gdy czwórka gwiazd powróci do kuchni, by powalczyć o pierwsze miejsce w wielkim finale. Kto zdobędzie najwyższą nagrodę na cele dobroczynne w historii Posiekanych?
03:45

Przy stole Siby 2

+Szczegóły
03:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Siba stawia sobie trzy wyzwania: ze zwykłego sera spróbuje wyczarować rewelacyjne sałatki, potem zmierzy się w pojedynku z Lukiem Dalem Robertsem. Na koniec zajmie się przyjemnością w postaci niesamowitych lodów zapiekanych w cieście.
04:10

Przy stole Siby 2

+Szczegóły
04:10, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W tym odcinku liczy się zwłaszcza nowoczesne spojrzenie, więc Siba odświeża przepis na suszonego tuńczyka i sałatkę z gniecionej pszenicy. Zainteresuje się też modą na azjatycką kuchnię i smaki w Kapsztadzie, pichcąc pyszne słodkie żeberka.
04:35

Człowiek, ogień i wyżerka 1

+Szczegóły
04:35, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Trzy razy w roku Mark Skudlarek rozpala swój zdumiewający trzykomorowy piec w Cambridge Pottery w Cambridge w stanie Wisconsin, gdzie odbywa się uczta przy grillu, pełna pysznego jedzenia.
05:00

Człowiek, ogień i wyżerka 4

+Szczegóły
05:00, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Ulubiony sposób Rogera na wędzoną wieprzowinę to podanie jej w kanapce. W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop, knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej, ale przepysznej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue zapakowanymi w smakowitą tortillę. Roger odwiedza też lokal Top Hat Barbecue w Blount Springs w stanie Alabama. To miejsce od ponad 50 lat serwuje swoją najlepiej sprzedającą się kanapkę w ten sam sposób.
05:25

Polowanie na torty 2

+Szczegóły
05:25, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Każde perfekcyjne przyjęcie nie może odbyc się bez perfekcyjnego tortu. Organizatorzy przyjęć poszukują tortu idealnego! W każdym z odcinków spotkamy się z trzema różnymi pomysłami. Kiedy w końcu finalny projekt zostanie wybrany, czy uda mu się dotrzeć na czas, w jednym kawałku?
05:50

Tajemniczy klient 8

+Szczegóły
05:50, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W obawie, że pracownicy nieco przesadzają z cyfrowymi filmikami, które mają promować restaurację, właściciele Amalfi's w Portland proszą Charlesa Stilesa o wsparcie. Tajemniczy klienci przybywają z pomocą.
06:15

Polowanie na torty 2

+Szczegóły
06:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Każde perfekcyjne przyjęcie nie może odbyc się bez perfekcyjnego tortu. Organizatorzy przyjęć poszukują tortu idealnego! W każdym z odcinków spotkamy się z trzema różnymi pomysłami. Kiedy w końcu finalny projekt zostanie wybrany, czy uda mu się dotrzeć na czas, w jednym kawałku?
06:45

Polowanie na torty 2

+Szczegóły
06:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Każde perfekcyjne przyjęcie nie może odbyc się bez perfekcyjnego tortu. Organizatorzy przyjęć poszukują tortu idealnego! W każdym z odcinków spotkamy się z trzema różnymi pomysłami. Kiedy w końcu finalny projekt zostanie wybrany, czy uda mu się dotrzeć na czas, w jednym kawałku?
07:15

Ugotowani 5

+Szczegóły
07:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Kolejna czwórka bohaterów stanie do walki o uznanie i zwycięstwo. Tym razem po raz pierwszy przy stole zasiądą mieszkańcy Lublina. Ósmy odcinek to zderzenie czterech silnych charakterów. Przez mieszkania uczestników przetoczy się prawdziwa burza emocji. Będziecie świadkami męskiej rywalizacji, bezlitosnej krytyki i wyjątkowo ostrej punktacji. Jako pierwsza, kulinarnej ocenie, podda się pani windykator Anna Kraciuk. Niecodzienny sposób na przystawkę w jej wykonaniu, swoimi pomysłami, będą próbowali przebić: Aneta Rytel – właścicielka sklepu z dekoracjami, Jakub Wrona – agent nieruchomości oraz Marek Niewiadomski – właściciel stadniny koni. W programie dowiecie się jak przygotować „Afrykańskie czoko-boko”, poznacie przepis na „Kubańskie tygryski”, będziecie mieli okazję zasmakować w „Łososiowej sakiewce na zielonej kołderce”, nie ominie was też „Słodka międzynarodówka”. Podczas czterech kolacji uczestnicy zrobią wszystko, aby pokazać się od jak najlepszej strony i zdyskredytować przeciwnika, wytykając rywalom nawet najdrobniejsze błędy. Dzielą ich poglądy, zainteresowania i upodobania kulinarne, łączy jeden cel: przygotować bezkonkurencyjną kolację, która przyniesie im upragnione zwycięstwo. Kto okaże się najlepszym strategiem? Kto komu zajdzie za skórę? Komu puszczą nerwy? A Kto pokona swoich rywali wygrywając program? Gorąca atmosfera, ciekawa kuchnia i niezwykle emocjonująca rywalizacja!
08:15

Wiem, co jem i wiem, co kupuję 2

+Szczegóły
08:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Uwaga smakosze, wielbiciele dobrej kuchni i udanych zakupów, rusza kolejny sezon waszego ulubionego programu „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”. Katarzyna Bosacka tym razem policzy oka w rosole, doradzi, jak nie schrzanić białej kiełbasy i zapewni widzom szczyptę egzotyki. Pomarańcze, grejpfruty i banany. Czy wiecie, co jecie? Czy kasza jest dobra jak matka nasza, a soja to na pewno przyjaciółka twoja? Jak wybrać w sklepie niezłe ziółka? Co będzie zdrowsze, kefir czy maślanka? Dlaczego większość polędwic jest produkowanych ze schabu? Katarzynie Bosackiej nigdy nie zabraknie spożywczych inspiracji. A co z innymi produktami? Prowadząca sprawdzi, jak nie połamać sobie siekaczy na paście do zębów oraz jak nie naciąć się na noże kuchenne. I jeszcze coś o jeansach. To jak dopasować te idealne do figury i portfela, wie tylko Katarzyna Bosacka. Drżyjcie producenci, jednoczcie się konsumenci!
09:00

Wiem, co jem i wiem, co kupuję 2

+Szczegóły
09:00, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Uwaga smakosze, wielbiciele dobrej kuchni i udanych zakupów, rusza kolejny sezon waszego ulubionego programu „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”. Katarzyna Bosacka tym razem policzy oka w rosole, doradzi, jak nie schrzanić białej kiełbasy i zapewni widzom szczyptę egzotyki. Pomarańcze, grejpfruty i banany. Czy wiecie, co jecie? Czy kasza jest dobra jak matka nasza, a soja to na pewno przyjaciółka twoja? Jak wybrać w sklepie niezłe ziółka? Co będzie zdrowsze, kefir czy maślanka? Dlaczego większość polędwic jest produkowanych ze schabu? Katarzynie Bosackiej nigdy nie zabraknie spożywczych inspiracji. A co z innymi produktami? Prowadząca sprawdzi, jak nie połamać sobie siekaczy na paście do zębów oraz jak nie naciąć się na noże kuchenne. I jeszcze coś o jeansach. To jak dopasować te idealne do figury i portfela, wie tylko Katarzyna Bosacka. Drżyjcie producenci, jednoczcie się konsumenci!
09:45

Cukier ponad normę 1

+Szczegóły
09:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Duff powraca na europejskie szlaki aby spróbować tradycyjnej strucli z jabłkami w legendarnej restauracji Berghoff, następnie odwiedzi lokal, w którym spróbuje deseru godnego Króla!
10:15

Człowiek, ogień i wyżerka 1

+Szczegóły
10:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Trzy razy w roku Mark Skudlarek rozpala swój zdumiewający trzykomorowy piec w Cambridge Pottery w Cambridge w stanie Wisconsin, gdzie odbywa się uczta przy grillu, pełna pysznego jedzenia.
10:45

Człowiek, ogień i wyżerka 4

+Szczegóły
10:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Ulubiony sposób Rogera na wędzoną wieprzowinę to podanie jej w kanapce. W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop, knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej, ale przepysznej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue zapakowanymi w smakowitą tortillę. Roger odwiedza też lokal Top Hat Barbecue w Blount Springs w stanie Alabama. To miejsce od ponad 50 lat serwuje swoją najlepiej sprzedającą się kanapkę w ten sam sposób.
11:15

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Pierwszym przystankiem Adama w Nowym Orleanie jest bar kanapkowy o nazwie Parkway Bakery and Tavern. Ten nowoorleański lokal ukrywa poza oficjalnym menu potrawę, której Adam chce spróbować.
11:45

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
11:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Adam wybiera się do Filadelfii w poszukiwaniu potraw spoza menu i sekretnych restauracji w mieście bogatym w ślady amerykańskiej historii. Pierwszym celem podróży Adama jest modna restauracja PYT.
12:15

Codzienne gotowanie z Sunny Anderson 5

+Szczegóły
12:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Menu Sunny to smak i cenne wartości odżywcze choć miejsce na deser też się znajdzie. Łosoś w imbirowej glazurze i deser lodowy – to będzie kulinarne mistrzostwo świata.
12:45

Codzienne gotowanie z Sunny Anderson 5

+Szczegóły
12:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Niezależnie od tego, czy gotujesz dla siebie, czy dla przyjaciół, śniadanie zasługuje na szczególną uwagę. To menu pobudzi cię do życia. Łatwe śniadanie z patelni, cynamonowy pudding i orzeźwiający hiszpański napój o smaku brzoskwiniowym. Zacznij dobrze dzień!
13:15

Przy stole Siby 2

+Szczegóły
13:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Siba stawia sobie trzy wyzwania: ze zwykłego sera spróbuje wyczarować rewelacyjne sałatki, potem zmierzy się w pojedynku z Lukiem Dalem Robertsem. Na koniec zajmie się przyjemnością w postaci niesamowitych lodów zapiekanych w cieście.
13:45

Przy stole Siby 2

+Szczegóły
13:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W tym odcinku liczy się zwłaszcza nowoczesne spojrzenie, więc Siba odświeża przepis na suszonego tuńczyka i sałatkę z gniecionej pszenicy. Zainteresuje się też modą na azjatycką kuchnię i smaki w Kapsztadzie, pichcąc pyszne słodkie żeberka.
14:15

Apetyczny tydzień z Rachael 5

+Szczegóły
14:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Nie cierpisz jedzenia, które podają w stołówce w pracy? Nie masz budżetu, żeby codziennie jadać obiady w restauracjach? Rachael Ray pokaże ci, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień.
15:15

Iron Chef: Ameryka 11

+Szczegóły
15:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Iron Chef, czyli Bobby Flay zmierzy się w kulinarnym pojedynku z Michaelem Voltaggio - szefem kuchni restauracji z Los Angeles. Pojedynek będą sędziować: Mario Rizzotti, Karine Bakhoum i Hal Rubenstein.
16:15

Kuchenne rewolucje 3

+Szczegóły
16:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Restauracja Valencia (Warszawa). Widok na panoramę Warszawy z 38. piętra budynku Intraco. Właśnie to urzekło pana Antoniego, obecnego właściciela restauracji Valencia, tak bardzo, że postanowił zaryzykować. Odkupił lokal i stał się restauratorem. Ponieważ ta branża jest dla niego obca poprosił o pomoc brata Artura, który ma więcej doświadczenia. Ten z kolei zaprosił do współpracy swoją synową Ulę. I tak Antoni jest prezesem, Artur dyrektorem, a Ula menedżerką. I jest pięknie, ale niestety tylko za oknem. Interes się nie kręci, na kuchni jest napięta atmosfera, a na sali gości brak. Na zaproszenie pana prezesa, Magdę Gessler czekają rewolucje na wysokościach. W tej restauracji trzeba zmienić wszystko. Ludzi, którzy muszą zrozumieć, że nie są na stanowiskach, a w pracy. Wystrój, żeby było przytulniej. A także nazwę. Jednak czy po tych wszystkich zabiegach restauracja oprócz widoków na centrum miasta, będzie miała w końcu ciekawe widoki na przyszłość?
17:15

10 zadań specjalnych Michela Morana 2

+Szczegóły
17:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Po sukcesie pierwszej edycji programu 10 Zadań Specjalnych Michela Morana, stacja TTV znów zaprasza widzów na spotkanie z sympatycznym kucharzem. Jesienią 2017 roku po raz kolejny będziemy mogli przekonać się jak z kulinarnymi wyzwaniami radzi sobie powszechnie ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji MasterChef i MasterChef Junior, gospodarz trzech sezonów kulinarnego poradnika Doradca Smaku. Michel Moran, niczym agent specjalny 007, podejmie znów próbę sił oraz smaku i będzie musiał sprawdzić swoje umiejętności w obliczu dziesięciu zadań specjalnych. Tym razem Michel Moran znów ma przed sobą kulinarne wyzwania, przed którymi każdy z nas może stanąć także w swojej domowej kuchni, a wtedy z pewnością przyda się wsparcie agenta do kulinarnych zadań specjalnych. Nowością będą goście specjalni! W każdym odcinku Michela odwiedzi inny gość, dla którego kucharz przygotowuje posiłek. Kolejne zadania specjalne zostały wybrane właśnie po to, by goście mogli posmakować dań i ocenić ich wygląd i smak oraz pracę Michela, którą mają okazję poobserwować, czasem pomagać, a czasem też poprzeszkadzać. Będą naprawdę szczerzy i jeśli będzie im smakować, nie będą szczędzić pochwał, ale jeśli gość będzie mieć uwagi do jakiegoś dania, też odważnie to powie, nie zawsze bowiem danie może trafić w gust wymagających oceniających z programu Gogglebox! Program 10 Zadań Specjalnych Michela Morana jest wspaniałą propozycją dla każdego, kto chciałby dowiedzieć się jak ugościć kulturystę, czym zdrowo nakarmić dziecko uzależnione od niezdrowych przekąsek i w jaki sposób wykorzystać w kuchni dary lasu. Jak przystało na kuchnię agenta do zadań specjalnych, pomysłowe, wykwintne, ale też proste i zdrowe dania powstaną szybko, sprawnie i we wspaniałej atmosferze w towarzystwie gości.
17:45

Król kanapek 4

+Szczegóły
17:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Jeff przygotuje kanapki na słodko: z topionymi piankami, kremem z dodatkiem burbona oraz czekoladą. Wcześniej jednak odwiedzi cukiernię Angel Food Bakery, by nauczyć się przyrządzania ciastek z pianką. Na koniec, by było jeszcze bardziej słodko - zrobi ciastko z domową bitą śmietaną i napój czekoladowy z domowymi lodami waniliowymi.
18:15

Król kanapek 4

+Szczegóły
18:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Tym razem Jeff zainspiruje się Dalekim Wschodem. Pozna sekrety azjatyckich kanapek na targu w Chicago i spróbuje przyrządzić własną wersję wietnamskiej kanapki z wieprzowiną i marynowanymi warzywami. Zrobi też sajgonki z krewetkami i sosem z orzeszków ziemnych. Na koniec ugotuje azjatycką zupę z kurczakiem.
18:45

Cukier ponad normę 1

+Szczegóły
18:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Duff zmierzy się z wyjątkowym donatem z syropem klonowym oraz bekonem! Na drugim końcu miasta będzie miał szansę dowiedzieć się jak powstają wyjątkowe, puszyste Sno Ballz!
19:15

Ugotowani 5

+Szczegóły
19:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Nigdy wcześniej się nie spotkali i nic o sobie nie wiedzą. Teraz będą musieli odkryć przed sobą domowe zakamarki i najskrytsze kulinarne tajemnice. Czas na amatorów kuchni z Warszawy. Czym zaskoczą widzów? Kto tym razem rzuci na kolana swoich rywali niezapomnianym menu, a kto urzeknie niezwykłą osobowością i wyjątkowym pomysłem na kolację? Podczas czterech warszawskich uczt spotkają się: Marcelina Plichta – właścicielka firmy zajmującej się dystrybucją artykułów dziecięcych, Marcin Wilczek – kierownik postprodukcji w branży telewizyjnej, Tomasz Komorowski – właściciel firmy importującej kamień budowlany oraz Izabela Dajwłowska-Przewłocka – wróżka Zobaczycie czterech niezwykłych bohaterów i cztery pomysły na wyjątkowe kolacje. Czy „Pavlova Pi¶a Colada” sprosta kulinarnym wymaganiom uczestników? Czy „Krwiste tango” podbije ich serca? Kto rozsmakuje się w aromatycznej „ Zadymce” a komu przypadnie do gustu „Leśny napęd 4x4” W dziewiątym odcinku będziecie mieli niepowtarzalną okazję zobaczyć, jak się powozi prawdziwą bryczką. Dowiecie się, kto się boi wróżb, a kto chciałby poznać swoją przyszłość. Będzie swojsko i wykwintnie. Nie zabraknie smaków tradycyjnych i międzynarodowych. W programie pojawią się a nawet elementy prosto z Argentyny. Komu tym razem z barwnej czwórki uda się wyjść z opresji zwycięską kolacją? Przyjazna atmosfera, wyjątkowa kuchnia i jak zwykle emocjonująca rywalizacja o kulinarne uznanie i nagrodę w wysokości pięciu tysięcy złotych!
20:15

Kuchenne rewolucje 3

+Szczegóły
20:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Karczma u Jędzy (Kraków). Karczma u Jędzy miała być spełnieniem marzeń Sylwii i Bogdana. Ona kosmetyczka, on budowlaniec. Bez żadnego doświadczenia postanowili otworzyć restaurację na obrzeżach Krakowa. A że lubią częste wypady do Zakopanego zamarzyli o góralskiej chacie. Wszystko robili sami i wszystko robili dla siebie. Wszystko działo się jak w bajce, niestety w złej scenerii. Młode małżeństwo, a wokół blokowiska, brzydkie magazyny, deski i karty. Wszystko miała odczarować Jędza, ale zamiast tego odstrasza klientów. Właściciele wierzą jednak w szczęśliwe zakończenie tej historii. A na swoją wróżkę wybrali Magdę Gessler. Mają nadzieję, że dzięki sztuczkom i czarom znanej restauratorki krakowska Jędza przestanie straszyć. Jednak życie to nie bajka. I czasami wygrywa ten czarny charakter.
21:15

5 topowych restauracji 1

+Szczegóły
21:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Jeśli kochasz desery lodowe i słodycze, ten odcinek jest dla ciebie! Szalone smaki, owocowe smakołyki, ręcznie robione ciastka wypełnione czekoladą niczym lawa. Po tym programie już na pewno będziesz chciał ominąć obiad, by przejść od razu do deseru. I znów poczujesz się jak dziecko!
21:45

5 topowych restauracji 2

+Szczegóły
21:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
W tym odcinku od razu przechodzimy do rzeczy! Pokażemy Wam najlepsze jedzenie z topowych restauracji. Od opiekanych kiełbasek na Święto Dziękczynienia w Nowym Orleanie po kalifornijski szwedzki stół pełen słodkich deserów. Sprawdź, gdzie znajdziesz najlepsze tradycyjne jedzenie na Święto Dziękczynienia.
22:15

Kulinarne podróże z Guyem Fierim 26

+Szczegóły
22:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Guy Fieri odwiedza kobiety podbijające świat kuchni! W Houston, gotująca babcia serwuje rodzinne przepisy, takie jak domowe tamale i chile z niespodzianką. W restauracji w Orlando tworzone są prawdziwe mięsne arcydzieła. Dodatkowo, pewna bombowa piekarnia zdradzi swoje słodkie i pikantne sekrety.
22:45

Kulinarne podróże z Guyem Fierim 26

+Szczegóły
22:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Guy Fieri rusza w podróż po tradycyjnych smakach wielu odmiennych kultur. Skosztuje specjałów kuchni meksykańskiej, portorykańskiej i żydowskiej.
23:15

Na tropie jedzenia 1

+Szczegóły
23:15, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Adam jest w rodzinnym mieście, gdzie odkryje ciekawe potrawy, których nie sposób znaleźć w menu. Na początek poszuka sekretnej restauracji ze stekami, serwującej intrygujący przysmak w postaci kotletów cielęcych.
23:45

Człowiek kontra jedzenie 2

+Szczegóły
23:45, Czwartek 16 Sierpieñ 2018
Adam przebywa w mieście Sarasota na Florydzie, by korzystać z plaż, pływać łódkami i objadać się smażonymi w piwie hot dogami w urządzonym w angielskim stylu lokalu The Old Salty Dog.