TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Share to:

Food Network

Program TV

DZIŚ

WRZESIEŃ 2016

NdPnWtŚrCzPtSo
---- 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

30 Wrzesień 2016

00:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Nowym właścicielom Café Aldente w Studio City wydaje się, że ich pracownicy wciąż stosują dawne praktyki. Tajemniczy klienci pojawiają się w kawiarni, by przekonać się, czy ktoś ignoruje nowe zasady.
00:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
00:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Gdy Joe i Fran, właściciele Geppino's Sicilian Kitchen, słyszą skargi klientów na temat skradzionych przedmiotów, Joe podejrzewa, że winny może być chłopak ich córki. Dzięki tajemniczym klientom odnajdziecie złodzieja.
01:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
01:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Gdy Lee, właściciel Old Vinings Inn w Atlancie, słyszy plotki o nieoficjalnym zwiedzaniu jego zabytkowej restauracji z czasów wojny secesyjnej, wzywa Charlesa, by przeprowadził śledztwo w tej sprawie.
01:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
01:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Uche, właściciel The Anchor Bar and Tattoo w Atlancie, wzywa Charlesa, ponieważ zaobserwował spadek w sprzedaży jedzenia i tatuaży. Tajemniczy klienci Meagen i Justin sprawdzają, czy oba zjawiska są ze sobą powiązane.
02:00

Mordercza kuchnia

+Szczegóły
02:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Dwóch kucharzy przyrządza fast food, jednocześnie nosząc ze sobą kartonowy samochód. Jeden z zawodników musi przygotować danie z muszli św. Jakuba pod wodą. Kolejny kucharz musi upiec pączki na potężnym pączku, który ma na sobie.
03:00

Niezwykłe torty weselne

+Szczegóły
03:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Marc przyjmuje zamówienie na tort weselny z motywem żurawia z origami. Pierwszym wyzwaniem jest zniechęceniem pary młodej do projektu ich autorstwa. Następnym wykreowanie żurawia z czekolady. Oto prawdziwy sprawdzian kreatywności!
03:45

Wielkie żarcie u Guy'a

+Szczegóły
03:45, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Jak wiecie, Guy Fieri uwielbia włoską kuchnię, a dziś przyrządza łatwą lasagne z białego indyka - z warstwami makaronu, sera ricotta, cukinii, pikantnej kiełbasy z indyka, grzybów i mozarelli.
04:10

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem

+Szczegóły
04:10, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Matt wraca do stanu Wiktoria, by poznać jednego z zaledwie trzech hodowców solirodu na świecie, łowi czarne leszcze, wybiera idealną sałatę i dusi wołowinę, by nakarmić drużynę głodnych piłkarzy.
05:10

Kuchnia

+Szczegóły
05:10, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Gość specjalny Brian Boitano zagląda do Kuchni, by przyrządzić rigatoni z pikantną kiełbasą drobiową. Jeff Mauro przyrządza pyszne danie z zaledwie trzech mrożonych składników.
06:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
06:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ree Drummond i basset Charlie otrzymali zaproszenie na paradę zwierzaków i składkowy piknik. Ree piecze udka kurczaka z cytryną, robi meksykańską sałatkę z makaronem, sałatkę pico de gallo z arbuzem i owsiane ciasteczka z cukrem brązowym.
06:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
06:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ree Drummond wyjawia, jakie potrawy najlepiej poprawiają jej humor. W menu będzie kurczak i kluski, quesadilllas z krewetkami i papryką, pasta z sosem pomidorowym i tosty z cynamonem.
07:00

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
07:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Zrobienie kruszonki może być łatwiejsze niż nam się wydaje, a łącząc ją z owocami otrzymamy smakowite desery. W tym odcinku Anna pokaże nam krok po kroku, w jaki sposób przygotować pyszności z jabłkami i owocami leśnymi.
07:30

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
07:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Anna zdradza tajniki przygotowania ciasta półfrancuskiego – to znakomita okazja, by nauczyć się od prawdziwego mistrza, w jaki sposób osiągnąć klasyczne połączenie bogatego smaku i puszystej lekkości.
08:00

Kuchnia

+Szczegóły
08:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Nadszedł Dzień Ojca i z tej okazji serwujemy naszym tatom pyszne burrito ze stekiem i jajkami. Rachael Ray dołączy do nas w specjalnej części programu o nazwie Kuchenna skrzynka z narzędziami.
09:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
09:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Gdy Lee, właściciel Old Vinings Inn w Atlancie, słyszy plotki o nieoficjalnym zwiedzaniu jego zabytkowej restauracji z czasów wojny secesyjnej, wzywa Charlesa, by przeprowadził śledztwo w tej sprawie.
09:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
09:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Uche, właściciel The Anchor Bar and Tattoo w Atlancie, wzywa Charlesa, ponieważ zaobserwował spadek w sprzedaży jedzenia i tatuaży. Tajemniczy klienci Meagen i Justin sprawdzają, czy oba zjawiska są ze sobą powiązane.
10:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
10:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ostatnio w mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin. Ewa pokaże, jak uwędzić szynkę, karczek i boczek. Do wędlin zrobi sałatki. Na deser będzie słodka klasyka w nowoczesnym wydaniu – tiramisu oraz tort hiszpański w pucharkach.
10:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
10:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
W ostatnim przed wakacjami odcinku Ewa zaprasza na chłodnik ogórkowy z wędzonym łososiem i przepiórczym jajkiem. Będzie sznycel po wiedeńsku, czyli cienko rozbity kotlet cielęcy w panierce z bułki tartej, a na deser serniczki z owocami.
11:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
11:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Karol prezentuje dwie doskonałe potrawy z ryb złowionych w Biebrzy: biebrzańskie pulpety rybne w rosole z warzywami i biebrzańskie ryby w zalewie korzenno-warzywnej.
11:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
11:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
W czasie potopu szwedzkiego ponad 300 lat temu miała miejsce wielka bitwa z wojskami szwedzkimi. Po bitwie część żołnierzy zaciężnych wojsk polskich - Szwajcarów nauczyła miejscową ludność wyrabiać sery, które produkuje się do dziś.
12:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
12:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Dochodząc do siebie po wypadku na paralotni, z którego ledwo uszedł z życiem, Kevin, właściciel Gauchos Village w Glendale zauważa rozbieżność w przychodach i stanie zaopatrzenia w swojej restauracji.
12:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
12:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Po otrzymaniu licznych skarg na nowego szefa kuchni, Pascala, właściciel Bistro Bordaux w Evanston prosi Charlesa o wyjaśnienie sprawy.
13:00

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
13:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
W tym odcinku poznamy klasyczne, także zupełnie nowe, przepisy na ciasta bez wykorzystania mąki, takie jak: włoskie ciasto z syropem z czerwonych pomarańczy, franuska tarta czekoladowa i ciasteczka waniliowe.
13:30

Wypieki z Anną Olson

+Szczegóły
13:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ciasteczka biscotti znajdziemy w większości szanujących się kawiarni, a dzisiaj dowiemy się od Anny, jak upiec je w domu – te klasyczne, chrupiące, jak i w wersji “na miękko”.
14:00

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem

+Szczegóły
14:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Matt wraca do stanu Wiktoria, by poznać jednego z zaledwie trzech hodowców solirodu na świecie, łowi czarne leszcze, wybiera idealną sałatę i dusi wołowinę, by nakarmić drużynę głodnych piłkarzy.
15:00

Posiekani

+Szczegóły
15:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Czy ogniste koszyki w tej konkurencji specjalnej nie będą zbyt ostre dla kucharzy? W pierwszej rundzie muszą oni zmierzyć się z ostrymi paprykami habanero.
16:00

Ewa Gotuje

+Szczegóły
16:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ewa gotuje owoce morza i potrawy rybne. Ośmiornicę przyrządzi Martin Gimenez Castro, zwycięzcą I edycji TOP CHEF. Będzie węgierska zupa halaszle uznawana za najlepszą zupę rybną na świecie, a na deser ciastka z oczkiem z masą czekoladową.
16:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
16:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Tym razem Ewa będzie gotować na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym i warzywa z sosem czosnkowym. Natomiast na deser Ewa upiecze ciasto mleczne, przy czym placek będzie czekoladowy – z powodu dodania do niego kakao.
17:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ree Drummond wybiera się z córkami na objazd po uczelniach. Wypełnia więc lodówkę śniadaniowym zestawem burrito, makaronem w stylu Ladda, sosem chipotle do surowych warzyw oraz babeczkami z kremem.
17:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie

+Szczegóły
17:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ree Drummond urządza z najlepszą przyjaciółką babską imprezę przy basenie. Hyacinth wciela się w gospodynię przyjęcia, a Ree zajmuje się gotowaniem przysmaków, które przyrządza w domu.
18:00

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem

+Szczegóły
18:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Matt odwiedza swój drugi dom - region Bathurst-Orange. Pozna tam farmera produkujacego w 100 proc. ekologiczne jaja i spotka się z kimś w sprawie jabłek. Wreszcie uda się na farmę owiec rodziny Moran, gdzie powitają go ojciec i syn.
19:00

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
19:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
W tym odcinku Karol Okrasa przyrządza zupę z serwatki, chrzanu, jaj i wędzonki oraz marynowaną dynię z chrzanie z wątróbkami drobiowymi, wędzoną szynką i prażonym jabłkiem. Będzie też prezentacja ekologicznych wędlin.
19:30

Gotowanie z Okrasą

+Szczegóły
19:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Karol odwiedza ekologiczne gospodarstwo rodzinne w Mszanie w Beskidzie Niskim, którego właściciel wraz z synami hoduje kozy i produkuje doskonałe sery. Karol przyrządzi pierożki z kozią bryndzą i pstrąga pieczonego z kozim serem i papryką.
20:00

Ewa gotuje

+Szczegóły
20:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Nowe, wiosenne propozycje kulinarne Ewy Wachowicz. Rozpoczynamy od przyrządzenia śledzia pod jarzynową pierzynką. Z kolei na deser odrobina karnawałowej słodyczy – z myślą o Ostatkach pani Ewa zrobi domowe rurki z kremem.
20:30

Ewa Gotuje

+Szczegóły
20:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Ewa gotuje owoce morza i potrawy rybne. Ośmiornicę przyrządzi Martin Gimenez Castro, zwycięzcą I edycji TOP CHEF. Będzie węgierska zupa halaszle uznawana za najlepszą zupę rybną na świecie, a na deser ciastka z oczkiem z masą czekoladową.
21:00

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Kristian, właściciel Tavern on Main, obawia się, że ktoś z jego personelu kradnie datki z dorocznej imprezy charytatywnej restauracji. Charles Stiles wysyła tajemniczych klientów, którzy sprawdzą, czy pracownicy nie zabierają zamiast dawać.
21:30

Tajemniczy klient

+Szczegóły
21:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Andy, właściciel 55 Degree Wine oraz Link-n-Hops w Los Angeles uważa, że niezgodności w jego restauracji oraz sklepie z winem są ze sobą powiązane. Charles Stiles wysyła tajemniczych klientów, Destiney i Roba, którzy przeprowadzą śledztwo.
22:00

Mordercza kuchnia

+Szczegóły
22:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Dwóch kucharzy hałasuje na gruzach z czasów starożytnej Grecji. Następnie zawodnicy pracują po omacku w konkurencji gotowania risotto z owocami morza. Wezmą też udział w pojedynku, w którym nie zabraknie małych oszustw.
23:00

Na tropie jedzenia

+Szczegóły
23:00, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
W poszukiwaniu najlepszych sekretnych posiłków w San Francisco, Adam dociera do Boxing Room, lokalu inspirowanego Luizjaną w rejonie Hayes Valley.
23:30

Na tropie jedzenia

+Szczegóły
23:30, Pi±tek 30 Wrzesieñ 2016
Poszukując ukrytych skarbów Los Angeles, Adam odwiedza okolicę, w której Skid Row graniczy z Little Tokyo, a w niej spelunę o nazwie The Escondite, w której Adam skosztuje nieziemskich burgerów.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2015

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group