TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

KWIECIEŃ 2018

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

25 Kwiecień 2018

00:15

Mordercza kuchnia 11

+Szczegóły
00:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Szesnaście najsłynniejszych gwiazd żywności na świecie będzie bezlitośnie sabotować siebie nawzajem. Walka odbywa się w pięciu etapach pod czujnym okiem gospodarza, Altona Browna. Ostatecznie najbardziej przebiegły i wymyślny szef kuchni wychodzi z walki poobijany poobijany, ale zwycięski i dumny jak paw zgarnia nagrodę 75 000 dolarów. W konkursie startuje: Aarti Sequeira, Cat Cora, Richard Blais, Melissa D'Arabian, Eric Greenspan, Justin Warner, Kelsey Nixon, Josh Elkin, Rocco Dispirito, Duff Goldman, Fabio Viviani, Claire Robinson, Bobby Deen, Sherry Yard, Alex Guarnaschelli i Marcel Vigneron.
01:15

Szef kuchni poszukiwany 2

+Szczegóły
01:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Właściciele dobrze prosperującej francuskiej restauracji w Karolinie Północnej w USA poszukują szefa kuchni. Kevin i Stacey potrzebują kucharza, który będzie kontynuował ich dzieło. Anne Burrell proponuje im czterech wykwalifikowanych kucharzy, którzy zostaną sprawdzeni w działaniu. Szefowie kuchni najpierw zajmą się przygotowaniem słodkich i pikantnych naleśników, a następnie stworzeniem dania z wykorzystaniem królika. Po tym zadaniu dwie osoby przejdą do finału - wieczornego serwisu, który wyłoni zwycięzcę.
02:15

Akcja: Restauracja! 13

+Szczegóły
02:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Trzy lata temu Sarah i Justin otworzyli Bistro SiP w Holly Springs w Karolinie Północnej, ale ich biznes już podupada. Chociaż Sara ma doświadczenie w zarządzaniu hotelem i restauracją, jej mąż, Justin, poniża cały personel i nie pozwala swojej żonie przejąć kontroli ani podejmować decyzji. Poza próbą naprawienia ich związku i wynegocjowania zdrowej równowagi kontroli, szef kuchni Robert Irvine i jego zespół muszą przeprowadzić pełną renowację jadalni i znaleźć sposób, aby maksymalnie mała kuchnia była tak wydajna, jak to tylko możliwe.
03:05

Posiekani 24

+Szczegóły
03:05, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Jurorzy już wkrótce zasiądą do mistrzowskiego posiłku, gdy czwórka gwiazd powróci do kuchni, by powalczyć o pierwsze miejsce w wielkim finale. Kto zdobędzie najwyższą nagrodę na cele dobroczynne w historii Posiekanych?
03:55

Apetyczny tydzień z Rachael 5

+Szczegóły
03:55, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Nie cierpisz jedzenia, które podają w stołówce w pracy? Nie masz budżetu, żeby codziennie jadać obiady w restauracjach? Rachael Ray pokaże ci, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień.
04:50

Wielki wyścig food trucków 6

+Szczegóły
04:50, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Siedem zespołów food trucków rozpoczyna wyścig po wielką wygraną. Najpierw będą sprzedawać swoje oryginalne dania na molo w Santa Monica. Następnie wyruszą historyczną drogą Route 66, by po drodze zatrzymać się w Lake Havasu City w Arizonie. Wezmą tam udział w pierwszej konkurencji: drużyna, która jako pierwsza sprzeda 20 porcji swojej wersji tradycyjnej ryby z frytkami, dostanie premię, która może ją uchronić przed eliminacją.
05:40

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
05:40, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Na ranczu Drummondów wre praca, gdyż cała rodzina zajmuje się pędzeniem bydła, a Ree gotuje dla nich solidny obiad: pizzę pepperoni z domowej roboty sosem i pyszną pizzę z czterema serami z sałatką pomidorową z siekaną bazylią.
06:15

Posiekani 25

+Szczegóły
06:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Czwórka młodych kucharzy pojawia się w kuchni, by wziąć udział we wstępnych eliminacjach. Nastolatków zaskoczy mętny produkt, będą też z trudem łączyć białko z przetworzonym serem, a chipsy z cukierkami.
07:15

Słodka rywalizacja

+Szczegóły
07:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Program o wypiekach, który śledzi się z wypiekami na twarzy. Członkowie jednej rodziny pod bacznym okiem scenarzystki serialu „Przepis na życie” Agnieszki Pilaszewskiej będą piec ciasta, które w każdym z odcinków oceniać będzie gość – znana gwiazda. W każdej odsłonie „Słodkiej rywalizacji” bierze udział jedna para bohaterów, których łączy bzik na punkcie pieczenia. Matka i córka, ciotka i kuzyn, narzeczony z narzeczoną spotkają się w jednej kuchni, a ich zadaniem będzie stworzenie słodkiego wypieku z wykorzystaniem wylosowanego wcześniej składnika. Jakie pomysły będą mieć na użycie słodkiej wanilii? Czy maliny podadzą na ciepło, czy na zimno? Czy ich przepisy będą oparte na tradycji, czy będą eksperymentować? Każdy z nich ma inną wizję ciasta, tortu, ciasteczek. Dla jednych ważny będzie smak przygotowywanych wypieków, dla innych wygląd. Dzięki tej różnorodności widzowie poznają oryginalne przepisy i nowe ujęcie klasycznych receptur, a także innowacyjne „sztuczki” przydatne przy pieczeniu, zdobieniu, sposobie podania. Walkę między „formą a treścią” oceni prowadząca program Agnieszka Pilaszewska oraz zaproszony do studia gwiazdorski ekspert. Rywalizacja jeszcze nigdy nie smakowała tak słodko! Prowadząca: Agnieszka Pilaszewska
07:45

Rewolucja na talerzu 2

+Szczegóły
07:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Według najnowszych badań, jeżeli decydujemy się jeść na mieście, najczęściej wybieramy fast food. Dlaczego? Jest tani, szybki i łatwo dostępny. Chętnie więc sięgamy po apetycznie wyglądające hamburgery, pizze czy kebab, szybko zapominając, jakie są niezdrowe. W tym odcinku Agata i Olga pokazują, jak przyrządzić smacznie i zdrowo kebaba z kurczaka, hamburgery i domową pizzę na cienkim cieście. Czy wiesz, co jesz?
08:15

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
08:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Mężczyźni ścinają cedry i pobierają od Ladda mistrzowską lekcję puszczania kaczek nad strumieniem. Ree pichci prosty lunch z pysznymi rigatoni i udkami kurczaka.
08:45

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
08:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Na ranczu Drummondów wre praca, gdyż cała rodzina zajmuje się pędzeniem bydła, a Ree gotuje dla nich solidny obiad: pizzę pepperoni z domowej roboty sosem i pyszną pizzę z czterema serami z sałatką pomidorową z siekaną bazylią.
09:15

Iron Chef: Ameryka - kuchenne potyczki 8

+Szczegóły
09:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Lubi używać lokalnych i sezonowych produktów, inspirują ją północne Włochy. Holly Smith uczęszczała do Instytutu Kulinarnego w Baltimore i zdobyła uznanie jako szef kuchni. Na pojedynek wyzwie Cat Corę, która w interesujący sposób wykorzystuje śródziemnomorskie składniki. Zapowiada się pojedynek o włoskim charakterze!
10:15

Wyjątkowe słodycze 2

+Szczegóły
10:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA.
10:45

Wyjątkowe słodycze 2

+Szczegóły
10:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA.
11:15

Człowiek kontra jedzenie 2

+Szczegóły
11:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Adam jako pierwszy poradził sobie ze stekiem Don Shula w 20 minut.
12:15

Przy stole Siby 3

+Szczegóły
12:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Siba przygotuje wyjątkową wersję wołowego carpaccio w zupiełnie nowym wydaniu. Następnie Siba weźmie pod lupę klasyczną sałatkę caprese.
12:45

Przy stole Siby 3

+Szczegóły
12:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Siba podzieli się czterema fantastycznymi przepisami, które są bliskie jej sercu m.in. Curry w prawdziwym, unikalnym stylu Siby. Następnie prowadząca powróci do czasów uniwersyteckich i przygotuje przysmak, który sprzedawała w swoim food trucku.
13:15

Apetyczny tydzień z Rachael 5

+Szczegóły
13:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Nie cierpisz jedzenia, które podają w stołówce w pracy? Nie masz budżetu, żeby codziennie jadać obiady w restauracjach? Rachael Ray pokaże ci, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień.
14:15

Posiekani 27

+Szczegóły
14:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
To są potrawy, które wprowadzają w romantyczny nastrój! Będzie mnóstwo afrodyzjaków. Kucharze muszą włączyć swoją namiętność i zmierzyć się z ostrygami, które znajdują się w pierwszym koszyku. Podczas degustacji jurorzy krytykują szefa, który zostawił zmysłowe składniki na patelni. Na koniec dwa gotowe desery znajdujące się w koszyku mogą okazać się pułapką.
15:15

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
15:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Mężczyźni ścinają cedry i pobierają od Ladda mistrzowską lekcję puszczania kaczek nad strumieniem. Ree pichci prosty lunch z pysznymi rigatoni i udkami kurczaka.
15:45

Kobieta na Dzikim Zachodzie 6

+Szczegóły
15:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Na ranczu Drummondów wre praca, gdyż cała rodzina zajmuje się pędzeniem bydła, a Ree gotuje dla nich solidny obiad: pizzę pepperoni z domowej roboty sosem i pyszną pizzę z czterema serami z sałatką pomidorową z siekaną bazylią.
16:15

Kuchenne rewolucje

+Szczegóły
16:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Miało być pięknie. Klimatyczna restauracja, smaczne menu, pełno gości. Jednym słowem sukces. I spełnienie marzeń. I… klops! Bynajmniej nie na talerzu. Okazuje się, że oszczędności życia mogą przepaść raz na zawsze. Właścicielom restauracji potrzebna jest natychmiastowa pomoc. Wtedy pojawia się ONA. Symbol sukcesu w tej branży - Magda Gessler. Czy zdoła zaledwie przez cztery dni wyciągnąć upadający lokal z tarapatów?
17:15

Wiem, co jem 4

+Szczegóły
17:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Katarzyna Bosacka po raz kolejny weźmie pod lupę to, co jemy i sprawdzi czy na pewno jest to … jadalne. „Nazywam się Katarzyna Bosacka i jestem matką karmiącą. Mąż, troje dzieci, pies, dwie świnki morskie. Ktoś musi to całe towarzystwo wyżywić, najlepiej zdrowo, smacznie i różnorodnie. Od kilku lat mam dwa miejsca zamieszkania: dom i sklep. W tym drugim sprawdzam dla swojej rodziny i widzów składy produktów, ich wartości odżywcze, smak i jakość. Patrzę na ręce producentom żywności, a widziałam już niejedno: „kotlet sojowy a la schabowy o smaku kurczaka”, „herbatę z alkoholem instant” czy chleb na miodzie bez grama miodu. W czwartym sezonie programu przyjrzę się dokładnie ile jest mięsa w kabanosach, wybiorę najzdrowsze frytki i najmniej kaloryczne batony. Sprawdzę czy producenci majonezu nie robią sobie jaj i spróbuję, jak smakują bycze jądra z grilla. Wszystko po to, by śmiało powiedzieć, że „Wiem, co jem”!
17:45

Rewolucja na talerzu 2

+Szczegóły
17:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Według najnowszych badań, jeżeli decydujemy się jeść na mieście, najczęściej wybieramy fast food. Dlaczego? Jest tani, szybki i łatwo dostępny. Chętnie więc sięgamy po apetycznie wyglądające hamburgery, pizze czy kebab, szybko zapominając, jakie są niezdrowe. W tym odcinku Agata i Olga pokazują, jak przyrządzić smacznie i zdrowo kebaba z kurczaka, hamburgery i domową pizzę na cienkim cieście. Czy wiesz, co jesz?
18:15

Rewolucja na talerzu 2

+Szczegóły
18:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Pierogi to nasza duma narodowa i popisowe świąteczne danie. Nie zawsze mamy jednak czas, żeby je przygotować. Przekonamy was, że robienie pierogów nie musi być ani trudne, ani nudne. A same pierogi mogą być zdrowe i nietuczące.
18:45

Olbrzymie potrawy 1

+Szczegóły
18:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Josh Denny wyrusza w podróż po Ameryce, aby odnaleźć najsmaczniejsze potrawy możliwie jak największych rozmiarów. W każdym z odcinków spotka się z prawdziwymi pasjonatami potraw w rozmiarze XXL! Kanapka ważąca 3,5 kg, buritto tak duże, że nie da się go obiąć rękoma? To wszystko w Olbrzymich potrawach.
19:15

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous.
19:45

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Adam Richman podróżuje do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście.
20:15

Czas na grillowanie! 2

+Szczegóły
20:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Zaczynamy w Kansas City u braci, którzy zdobywają uznanie, grillując klasyczne żeberka w niezwykły sposób. Następnie jedziemy do Austin, żeby spróbować wyjątkowych kiełbasek i koktajlu z ich miniaturową wersją. A na koniec ulubiona knajpa Michaela z piwem i burgerami w Nowym Orleanie.
20:45

Czas na grillowanie! 2

+Szczegóły
20:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Startujemy z knajpy w Brooklynie, gdzie Michael spróbuje burgera, który nosi imię żony kucharza - musi więc być wyjątkowy! W Kansas City poznamy mistrzów grilla, którzy przygotowują soczyste i chrupiące burgery. Na koniec w Nowym Orleanie Michel odwiedzi knajpę, w której serwują najlepszą kanapkę z wołowiną i krewetkami po' boy.
21:15

Wielki wyścig food trucków 6

+Szczegóły
21:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Siedem zespołów food trucków rozpoczyna wyścig po wielką wygraną. Najpierw będą sprzedawać swoje oryginalne dania na molo w Santa Monica. Następnie wyruszą historyczną drogą Route 66, by po drodze zatrzymać się w Lake Havasu City w Arizonie. Wezmą tam udział w pierwszej konkurencji: drużyna, która jako pierwsza sprzeda 20 porcji swojej wersji tradycyjnej ryby z frytkami, dostanie premię, która może ją uchronić przed eliminacją.
22:15

Kuchenne rewolucje

+Szczegóły
22:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Miało być pięknie. Klimatyczna restauracja, smaczne menu, pełno gości. Jednym słowem sukces. I spełnienie marzeń. I… klops! Bynajmniej nie na talerzu. Okazuje się, że oszczędności życia mogą przepaść raz na zawsze. Właścicielom restauracji potrzebna jest natychmiastowa pomoc. Wtedy pojawia się ONA. Symbol sukcesu w tej branży - Magda Gessler. Czy zdoła zaledwie przez cztery dni wyciągnąć upadający lokal z tarapatów?
23:15

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:15, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous.
23:45

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:45, ¦roda 25 Kwiecieñ 2018
Adam Richman podróżuje do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście.