TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Program TV

DZIŚ

LISTOPAD 2017

Nd Pn Wt Śr Cz Pt So
--- 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

23 Listopad 2017

00:00

Sklepowy turniej Guy'a 6

+Szczegóły
00:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Czwórka kucharzy okazuje swoją wdzięczność, gdy Guy Fieri przyznaje im niewiarygodnie niski budżet na przygotowanie uczty z okazji Święta Dziękczynienia.
01:00

Wojna na babeczki 7

+Szczegóły
01:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Najpyszniejszy pojedynek na antenie Food Network! Każdego tygodnia czworo najlepszych dekoratorów babeczek zmierzy się w 3- etapowych eliminacjach. Zmagania uczestników oceni surowe jury, które wyłoni wielkiego zwycięzcę! Zwycięzcę, który zdobędzie wyjątkowo słodką nagrodę - 10 000 $.
02:00

Na ratunek restauracjom 1

+Szczegóły
02:00, Czwartek 23 Listopad 2017
W otwartej 365 dni w roku Duffy's Tavern pracuje cała galeria odmieńców. Właściciel lokalu, okrzyknięty ich królem, marzy jednak o restauracji z prawdziwego zdarzenia. Czy specjaliści "Na ratunek restauracjom" potrafią mu pomóc?
02:50

Posiekani 24

+Szczegóły
02:50, Czwartek 23 Listopad 2017
Czwórka nowych gwiazd dumnie wkracza do kuchni z nadzieją na dotarcie do wielkiego finału. Na początek muszą skomponować hiszpańskie mięso z lekkim ciastkiem, rozebrać produkt wielkich rozmiarów i okiełznać drobne, cierpkie owoce.
03:40

Giada w domu 6

+Szczegóły
03:40, Czwartek 23 Listopad 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
04:10

Proste gotowanie z Kelsey 3

+Szczegóły
04:10, Czwartek 23 Listopad 2017
Kelsey Nixon pokaże wam jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady, proste techniki gotowania pomogą wam zostać szefem własnej kuchni!
04:35

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
04:35, Czwartek 23 Listopad 2017
Odcinek ziemniaczany. W programie Ewa Wachowicz przygotuje zupę ziemniaczaną inaczej – z serkiem mascarpone. Zrobi też zapiekankę z ziemniaków i wieprzowiny oraz pączki z ziemniaka.
05:00

Ewa gotuje 13

+Szczegóły
05:00, Czwartek 23 Listopad 2017
W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka programu przyrządzi bakłażany, zapiekane z ostrym sosem pomidorowym i serem feta. Na deser będzie sernik na zimno – z masą na bazie jogurtu i galaretki.
05:25

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
05:25, Czwartek 23 Listopad 2017
Dziś w centrum uwagi rewelacyjne dodatki na wielką ucztę Święta Dziękczynienia. Ree Drummond przyrządza potrawkę z dzikim ryżem i brokułami, bataty, sos z brukselki i syrop owocowy z orzechem szarym oraz bułeczki w kształcie koniczyny.
06:00

Posiekani 25

+Szczegóły
06:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Z okazji Święta Dziękczynienia, czwórka kucharzy biorąca udział w specjalnym konkursie, poświęca swój czas i talent jadłodajniom dla ubogich. Zawodnicy przyrządzają przystawki z resztek, by następnie odkryć zaskakujący motyw przewodni i kłopotliwy koszyk deserowy.
07:00

Tajemniczy klient 8

+Szczegóły
07:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Gdy Chai, właściciel nazwanej jego imieniem restauracji w Honolulu, zauważa brak licznych paragonów, prosi o pomoc Charlesa Stilesa. Tajemniczy klienci sprawdzą, czy personel tylko się myli, czy postępuje nieuczciwie.
07:30

Tajemniczy klient 9

+Szczegóły
07:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Właściciel Lenny's Deli w Los Angeles prosi Charlesa o sprawdzenie piekarza, którego podejrzewa o nieprawidłowości w realizacji zamówień na ciasta. Tajemniczy klienci Kiel i Kendall odkryją jeszcze większy problem w barze.
08:00

Kobieta na Dzikim Zachodzie 7

+Szczegóły
08:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Życie na rancho to nie przelewki. Jednak autorka bestsellerowej książki kucharskiej Ree Drummond znalazła receptę na owocne życie jako Kobieta na Dzikim Zachodzie. Oglądajcie, jak Ree w kolejnym sezonie powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje.
08:30

Kobieta na Dzikim Zachodzie 9

+Szczegóły
08:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Dziś w centrum uwagi rewelacyjne dodatki na wielką ucztę Święta Dziękczynienia. Ree Drummond przyrządza potrawkę z dzikim ryżem i brokułami, bataty, sos z brukselki i syrop owocowy z orzechem szarym oraz bułeczki w kształcie koniczyny.
09:00

Jak zrobić biznes na jedzeniu 1

+Szczegóły
09:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Przyjdź do programu z pomysłem… wyjdź z wielką fortuną! Uczestnicy zmierzą się z surową oceną ekspertów, którzy zadecydują czy innowacyjne pomysły bohaterów warte są wielkiej inwestycji.
10:00

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
10:00, Czwartek 23 Listopad 2017
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje brokuły w tempurze oraz puree z kalafiora. Na danie główne będą pikantne żeberka i surówka z marchewki, a na deser ciasto wymagające precyzyjnego podejścia, bo wszystkie produkty będą dokładnie zważone!
10:30

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
10:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Tym razem zapraszamy na odcinek warzywny. Pani Ewa przygotuje tort jarzynowy oraz bezmięsne szaszłyki. Na deser będzie ciasto ucierane z morelami. W przygotowaniu jest bardzo proste, a smakuje wyśmienicie.
11:00

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
11:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous.
11:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
11:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Adam Richman podróżuje do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście.
12:00

Niezwykłe torty weselne 2

+Szczegóły
12:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Cukiernia Christopher Garren's Cakes pomaga pewnej parze uczcić rocznicę ślubu w dobrym stylu, a zespół Cake Girls starają się stworzyć tort w stylu lat 60. w nowoczesnym wydaniu.
13:00

Giada w domu 6

+Szczegóły
13:00, Czwartek 23 Listopad 2017
EPISODE SYNOPSIS NOT FOUND
13:30

Proste gotowanie z Kelsey 3

+Szczegóły
13:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Kelsey Nixon pokaże wam jak w szybki i prosty sposób przygotować smaczne dania. Jej niezawodne rady, proste techniki gotowania pomogą wam zostać szefem własnej kuchni!
14:00

Domowa kuchnia Valerie 2

+Szczegóły
14:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Valerie Bertinelli jest znana jako odnosząca sukcesy aktorka ale lubi również przyrządzać smaczne potrawy. Przygotowuje proste i łatwe posiłki czerpiąc inspirację z rodzinnych przepisów, które przechodziły z pokolenia na pokolenie. Dołącz do Valerie, która podzieli się z Wami sprawdzonymi przepisami oraz zamiłowaniem do gotowania !
14:30

Domowa kuchnia Valerie 2

+Szczegóły
14:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Valerie Bertinelli jest znana jako odnosząca sukcesy aktorka ale lubi również przyrządzać smaczne potrawy. Przygotowuje proste i łatwe posiłki czerpiąc inspirację z rodzinnych przepisów, które przechodziły z pokolenia na pokolenie. Dołącz do Valerie, która podzieli się z Wami sprawdzonymi przepisami oraz zamiłowaniem do gotowania !
15:00

Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem 2

+Szczegóły
15:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Matt Moran zwiedza region Riverland w poszukiwaniu różnorodnych wrażeń i smaków, począwszy od dorsza Murray, poprzez migdały, organiczne cytrusy, aż po kaczkę.
16:00

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
16:00, Czwartek 23 Listopad 2017
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje brokuły w tempurze oraz puree z kalafiora. Na danie główne będą pikantne żeberka i surówka z marchewki, a na deser ciasto wymagające precyzyjnego podejścia, bo wszystkie produkty będą dokładnie zważone!
16:30

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
16:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Tym razem zapraszamy na odcinek warzywny. Pani Ewa przygotuje tort jarzynowy oraz bezmięsne szaszłyki. Na deser będzie ciasto ucierane z morelami. W przygotowaniu jest bardzo proste, a smakuje wyśmienicie.
17:00

Kulinarny rejs po Polsce

+Szczegóły
17:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Mikołaj Rey podczas swoich wypraw po Polsce smakuje lokalnych specjałów, by na ich bazie stworzyć własne potrawy. Odwiedza miejsca, w których produkuje się wyjątkowe produkty i specjały regionalne, by na ich bazie przygotować niezwykłe potrawy.
17:30

Kulinarny rejs po Polsce

+Szczegóły
17:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Mikołaj Rey podczas swoich wypraw po Polsce smakuje lokalnych specjałów, by na ich bazie stworzyć własne potrawy. Odwiedza miejsca, w których produkuje się wyjątkowe produkty i specjały regionalne, by na ich bazie przygotować niezwykłe potrawy.
18:00

Posiekani 25

+Szczegóły
18:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Z okazji Święta Dziękczynienia, czwórka kucharzy biorąca udział w specjalnym konkursie, poświęca swój czas i talent jadłodajniom dla ubogich. Zawodnicy przyrządzają przystawki z resztek, by następnie odkryć zaskakujący motyw przewodni i kłopotliwy koszyk deserowy.
19:00

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Adam odwiedza Round Rock Donuts w pobliżu Austin w Teksasie. Właściciel lokalu Dale Cohrs stworzył teksański pączek z dziurką w 1978 roku. Przysmak ten jest potężny, waży kilogram i ma średnicę długości 35 cm.
19:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
19:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Adam Richman odwiedza lokal Coyote Bluff w teksańskim mieście Amarillo, by rozprawić się z pikantnym "burgerem z piekła rodem".
20:00

Ewa gotuje 17

+Szczegóły
20:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Odcinek ziemniaczany. W programie Ewa Wachowicz przygotuje zupę ziemniaczaną inaczej – z serkiem mascarpone. Zrobi też zapiekankę z ziemniaków i wieprzowiny oraz pączki z ziemniaka.
20:30

Kulinarny rejs po Polsce

+Szczegóły
20:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Mikołaj Rey podczas swoich wypraw po Polsce smakuje lokalnych specjałów, by na ich bazie stworzyć własne potrawy. Odwiedza miejsca, w których produkuje się wyjątkowe produkty i specjały regionalne, by na ich bazie przygotować niezwykłe potrawy.
21:00

Polowanie na torty 2

+Szczegóły
21:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Każde perfekcyjne przyjęcie nie może odbyc się bez perfekcyjnego tortu. Organizatorzy przyjęć poszukują tortu idealnego! W każdym z odcinków spotkamy się z trzema różnymi pomysłami. Kiedy w końcu finalny projekt zostanie wybrany, czy uda mu się dotrzeć na czas, w jednym kawałku?
21:30

Wojna na babeczki 7

+Szczegóły
21:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Najpyszniejszy pojedynek na antenie Food Network! Każdego tygodnia czworo najlepszych dekoratorów babeczek zmierzy się w 3- etapowych eliminacjach. Zmagania uczestników oceni surowe jury, które wyłoni wielkiego zwycięzcę! Zwycięzcę, który zdobędzie wyjątkowo słodką nagrodę - 10 000 $.
22:30

Sexy kuchnia Magdy Gessler

+Szczegóły
22:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Dla Magdy Gessler kuchnia meksykańska jest jedną z najlepszych na świecie i zarazem jedną z najtrudniejszych do przyrządzenia. W odcinku trzecim pojawi się klasyka kuchni azteckiej. Podobno gotowanie tego dania poza Meksykiem jest istnym grzechem. Jednak Magda Gessler kuchennych wyzwań się nie boi. Co zaserwuje na początek? Jedwabistą wieprzowinę z czekoladowo-paprykowym sosem molle. W tradycyjnym sosie znajdą się najostrzejsze papryki chili: poblano, habanero i jalapeno. Połączone z prawdziwie gorzką czekoladą i orzechami to danie będzie miało wyjątkowy smak! Po ostro-słodkiej przystawce, przyjdzie pora na szampański deser. Magda zaprezentuje szybki sposób na słodkie zakończenie kolacji. Przygotuje truskawki zabaione z odrobiną szampana. Bąbelki nie tylko dodadzą charakterystycznego wyrazu deserowi. Dzięki truskawkom podanym z lampką szampana grzeczna kolacja może zamienić się…. w upojną noc.
23:00

Makłowicz w drodze

+Szczegóły
23:00, Czwartek 23 Listopad 2017
Lienzer Dolomiten i Dolina Drawy – to geograficzne wyznaczniki wschodniotyrolskiej krainy mniej u nas znanej niż choćby narciarski Tyrol Południowy, stanowiący dziś część Włoch. Pierwszym celem podróży jest górskie schronisko Dolomiten Hütte, które oferuje nieziemskie widoki i tradycyjną kuchnię. Robert zamawia serowe kluski Käsespätzle, a sam na tarasie z widokiem na Spitz Kofel gotuje Osttiroler Gerstensuppe czyli krupnik z pęcaku. Słynny miejscowy sznaps powstaje w rodzinnej destylarni, która przerabia owoce z przydomowego sadu. Kolejne etapy podróży to główne miasto doliny – Lienz (nie mylić z Linz) – i stacja narciarska Kals am Grossglockner, u stóp najwyższego szczytu Austrii.
23:30

Człowiek kontra jedzenie 1

+Szczegóły
23:30, Czwartek 23 Listopad 2017
Adam Richman odwiedza lokal Coyote Bluff w teksańskim mieście Amarillo, by rozprawić się z pikantnym "burgerem z piekła rodem".

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group