TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Andy Bates i uliczne przysmaki

Następny

odcinek: - 12:45 18 Czerwiec

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego. W specjalnym odcinku przypomnimy najlepsze przepisy z odcinków "Pascal po polsku" i "Pascal po francusku", a wszystko okrasimy dodatkową porcją porad i trików. Jak poprawnie mrozić owoce, jak zrobić dobry winegret, jak przechowywać sałatę, samodzielnie uwędzić rybę i marynować czosnek? Pascal za odpowiedź na te pytania! Z pewnością pokochacie także "pascalowy" przepis na sałatkę z serem i... dwukolorowymi burakami.

Kilka słów o programie

Andy Bates, znany jako Pie Man, wie wszystko o tzw. „szybkim jedzeniu”. Andy jest jedną z najbardziej elektryzujących twarzy na brytyjskiej scenie kulinarnej. Słynie z pożywnej i zdrowej kuchni serwowanej z budki na rynku ulicznym Whitecross w Londynie. Andy rusza w miasto szukać najlepszych klasyków kulinarnych i współczesnych perełek. Dołącz do niego i odkryj opowieści stojące za przepisami oraz poznaj fascynujących ludzi spotykanych przez niego podczas podróży. 

Prezentowany przez: Andy Bates

Andy Bates to ceniony, brytyjski ekspert sztuki kulinarnej. Andy specjalizuje się w kuchni “ulicznej”, czyli tzw. szybkim jedzeniu, jednakże w zdrowym wydaniu.

Od 2011 roku prowadzi swój autorski program telewizyjny „Andy Bates i uliczne przysmaki”. Podczas kręcenia kolejnych odcinków programu Andy przemierzył Wielką Brytanię, odwiedzając miejsca tętniące życiem, o bogatych tradycjach kulinarnych. W trakcie swoich wojaży odwiedzał regionalne targi z żywnością, lokalnych producentów, brał udział w miejscowych świętach i festiwalach kulinarnych, co szczegółowo przedstawia widzom w swoim programie. W swoim programie Andy przedstawia także nowatorskie, „uliczne” interpretacje tradycyjnych angielskich potraw.

Więcej z tego programu

 

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group