TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Kuchnia koreańska dla każdego

Następny

odcinek: Fish and Seafood - 18:30 21 Lipiec

Executive chef Judy Joo samples Korea's finest fish and seafood, from the biggest fish market in Seoul, Noranjin, to the remote clam tents near Busan.

Kilka słów o programie

Kuchnia Koreańska dla każdego jest fascynującym wprowadzeniem w prostą, pyszną i zdrową koreańską żywność. Szefowa kuchni i autorka Judy Joo wraca do Korei i rusza w niesamowitą podróż kulinarną w trakcie której odwiedza ludzi i miejsca będące jej inspiracją, dzieląc się z nami swoją pasją dla autentycznych, tradycyjnych i współczesnych dań koreańskich. Z powrotem w swojej kuchni pokazuje widzom proste przepisy, inspirując wszystkich do spróbowania koreańskich smaków i składników.

Judy Joo jest pochodzącą z Korei amerykańską szefową kuchni i autorką mieszkającą i pracującą w Londynie. Jej zamiłowanie do koreańskiej kuchni wzięło się z dzieciństwa i podglądania mamy gotującej tradycyjne koreańskie dania.

Judy Joo prowadzi nas przez tłoczne uliczne rynki, pokazuje modne trendy kulinarne Seulu, poznaje owoce morzai klasyczne tradycje południowych plaż Busan i zabiera nas na festiwale, zbiory oraz plantacje herbaty region Mokpo. Przedstawia nam też swoją rodzinę, która dzieli się swoimi kulinarnych tradycjami. 

Więcej z tego programu

 

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group