TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Niesamowita kuchnia azjatycka wed?ug Ching

Kilka słów o programie

Udajcie sie? w podro?z? z charyzmatyczna? Ching-He Huang, by przez?yc? doskona?a? kulinarna? przygode? w jej rodzinnej Azji, gdzie Ching odkrywa wspania?e regionalne dania i tworzy w?asne przepisy na przepyszne potrawy. Rozpoczynaja?c swoja? wyprawe? w Hong Kongu, Ching poznaje tutejszych pomys?owych szefo?w kuchni, kto?rzy pichca? bu?eczki z pieczonym kurczakiem po syczuan?sku, makaron z homarem, muszle s?w. Jakuba i pieczone prosie?. Ching demonstruje swoje magiczne zdolnos?ci w Kowloon, gotuja?c z miejscowym szefem kuchni z?ote sajgonki, bu?eczki z wieprzowina?, krewetki z chilli i jagnie?cine? obsmaz?ana? w woku. Nagradzany mistrz kucharski uwzgle?dnia s?abos?c? Ching do s?odyczy, funduja?c jej wizyte? w nales?nikarni, by zaraz potem nakarmic? ja? pikantna? potrawa? z kraba w popularnym lokalu. Poda?z?ajcie s?ladami Ching. 

Prezentowany przez: Ching-He Huang

Ching-He Huang jest prawdziw? pasjonatk? chi?skiej kuchni, uwielbia uliczne targi i zna najlepszych dostawców i producentów z San Francisco. Tam w?a?nie szuka najbardziej smakowitych i naj?wie?szych sk?adników, z których tworzy proste i pyszne domowe dania.