TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Kobieta na Dzikim Zachodzie

Kilka słów o programie

?ycie na rancho to nie przelewki. Jednak autorka bestsellerowej ksi??ki kucharskiej Ree Drummond znalaz?a recept? na owocne ?ycie jako Kobieta na Dzikim Zachodzie. Ogl?dajcie, jak Ree w kolejnym sezonie powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrz?dzanym na rozmaite okazje. Powitalne przyj?cie domowe to dla Ree okazja przygotowania pysznej pol?dwicy wo?owej z wy?mienitym purée z grillowanym czosnkiem - potrawy, która nigdy nie zawodzi. Po dniu ci??kiej pracy na farmie trzeba nakarmi? potrzebuj?c? energii rodzin?! Ree wyczarowuje wi?c wyborne uczty z potrawami, takimi jak: klasyczny kowbojski bekon z fasol?, ogromne sandwicze klubowe, pizza ze ?wie?ymi zio?ami i krewetkami w stylu chi?skim. Cieszcie si? od?wie?aj?cym wiejskim stylem ?ycia dzi?ki idealnej gospodyni programu, serwuj?cej doskona?e jedzenie.

 

Prezentowany przez: Ree Drummond

Ann Marie "Ree" Drummond (z domu Smith) urodzia si? 6 stycznia 1969. Jest wszechstronn? blogerk?, autork? ksi??ek, fotografem, osobowo?ci? telewizyjn? i matk? 4 dzieci. W Polsat Food Network prowadzi program "Kobieta na dzikim Zachodzie" w którym pokazuje ciekawe posi?ki dla ca?ej rodziny.

Więcej z tego programu

 

Przepis pochodzi z Kobieta na Dzikim Zachodzie