TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Zasadzka na restaurację

Następny

odcinek: - 12:45 18 Czerwiec

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego. W specjalnym odcinku przypomnimy najlepsze przepisy z odcinków "Pascal po polsku" i "Pascal po francusku", a wszystko okrasimy dodatkową porcją porad i trików. Jak poprawnie mrozić owoce, jak zrobić dobry winegret, jak przechowywać sałatę, samodzielnie uwędzić rybę i marynować czosnek? Pascal za odpowiedź na te pytania! Z pewnością pokochacie także "pascalowy" przepis na sałatkę z serem i... dwukolorowymi burakami.

Kilka słów o programie

Willie Degel znany jest z tego, że swoje restauracje trzyma silną ręką. Jego metoda to kamery, które pokazują każdy centymetr restauracji. Dzięki temu Willie ma na oku lokal, obsługę oraz klientów. W „Zasadzce na restaurację” Willie prezentuje swoje sposoby właścicielom podupadających restauracji, którzy próbują odkryć problemy swoich firm i szukają dla nich ratunku.

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group