TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Posiekani, sezon 26

Następny

odcinek: - 12:45 18 Czerwiec

Czas na podsumowanie polskich i francuskich kulinarnych wojaży Pascal Brodnickiego. W specjalnym odcinku przypomnimy najlepsze przepisy z odcinków "Pascal po polsku" i "Pascal po francusku", a wszystko okrasimy dodatkową porcją porad i trików. Jak poprawnie mrozić owoce, jak zrobić dobry winegret, jak przechowywać sałatę, samodzielnie uwędzić rybę i marynować czosnek? Pascal za odpowiedź na te pytania! Z pewnością pokochacie także "pascalowy" przepis na sałatkę z serem i... dwukolorowymi burakami.

Kilka słów o programie

Poniedziałki o 22:00

“Posiekani” to teleturniej kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Czworo przyszłych szefów kuchni rywalizuje ze sobą, a ocenia ich trzech ekspertów sztuki kulinarnej. Mają zamienić zwykłe produkty w fantastyczne trzydaniowe posiłki. Po każdym daniu jeden z zawodników odpada z konkurencji. Wyzwanie? Mają zaledwie kilka sekund na zaplanowanie dania i tylko 30 minut, żeby ugotować wyjątkowy posiłek z tajemniczych składników, które otrzymają dosłownie na chwilę przed rozpoczęciem odliczania czasu! I to nie koniec stresów. Po przygotowaniu potrawy, będą musieli stanąć przed sędziami, którzy nie szczędzą słów krytyki. Program poprowadzi charyzmatyczny Ted Allen. „Posiekani” to program o emocjach, sztuce kulinarnej i umiejętnościach. Wygra tylko jeden! Oglądajcie koniecznie

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group