TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Makaron serowo – truflowy

Informacje kluczowe

  • Poziom trudności
    › Łatwy
  • Czas przygotowania
    › 1/4 godz
  • Czas gotowania
    › 1/2 godz
  • Porcja dla
    › 2 porcje

Składniki

  • 300 g makaronu
  • 2 cienko pokrojone pory
  • 600 ml mleka
  • 45 g mas?a
  • 45 g m?ki
  • 1 ?y?ka sto?owa musztardy w proszku
  • olej truflowy
  • 60 g bu?ki tartej
  • 225 g startego sera cheddar
  • 75 g startego parmezanu

Sk?adniki na sa?atk?:

  • 4 li?cie m?odej sa?aty, pokrojone wzd?u?
  • gar?? posiekanego szczypiorku
  • oliwa z oliwek
  • 1 ?y?eczka musztardy dijon
  • bia?e wino vinegar
  • sok z po?owy cytryny