TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Grillowane warzywa z kolendrowym jogurtem

Informacje kluczowe

  • Poziom trudności
    › Łatwy
  • Czas przygotowania
    › 1/4 godz
  • Czas gotowania
    › 10 min
  • Porcja dla
    › 4 porcje

Składniki

  • 2 szklanki jogurtu greckiego
  • ¼ szklanki posiekanej kolendry
  • Sok z jednej cytryny
  • 1 ząbek czosnku, zmiażdżony
  • 3 lub 4 krople ostrego sosu
  • Sól i pieprz
  • 4 cukinie pokrojone w plastry
  • 2 małe, żółte dynie pokrojone w grubą kostkę
  • 1 bakłażan pokrojony w plastry
  • 2 pokrojone czerwone cebule
  • 12 pieczarek przekrojonych na pół
  • Oliwa z oliwek

Więcej przepisów od Ree Drummond

Scripps Networks International (UK) Limited © 2017

Part of the Scripps Networks Interactive, Inc. group