TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Pieprzne kotlety wieprzowe

Informacje kluczowe

  • Poziom trudności
    › Łatwy
  • Czas przygotowania
    › 20 min
  • Czas gotowania
    › 6 min
  • Porcja dla
    › 4 porcje

Składniki

  • 480ml bulion warzywny

  • 120g soli

  • 100g br?zowego cukru

  • 2 ?y?ki sto?owe ziaren czarnego pieprzu, delikatnie rozbitych
  • 500g kostek lodu
  • 4 (grubo?ci 2.5cm do 3cm) kotletów wieprzowych z ko?ci?
  • 2 ?y?eczki soli
  • 75g suszonych plasterków jab?ka
  • 2 ?y?ki sto?owe oliwy z oliwek
  • 1 du?a cebula, pokrojona w d?ugie paski
  • 360ml bulionu roso?owego
  • 1 ?y?ki sto?owe grubo zmielonego czarnego pieprzu
  • 1 ?y?eczka suszonego tymianku