TERAZ NA ANTENIE

WKRÓTCE

Udostępnij:

Food Network

Pasztet z grzybami

Informacje kluczowe

  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
    › 1/2 godz
  • Czas gotowania
    › 1 godz
  • Porcja dla

Składniki

  • 1½ kg - ?opatki wieprzowej
  • 600 g - podgardla wieprzowego
  • 200 g - w?tróbki wieprzowej
  • 2 - marchewki
  • 2 - pietruszki
  • 2 - cebule
  • ½ - selera
  • 2 - li?cie laurowe
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • 150 g - mro?onych prawdziwków
  • 150 g - mro?onych podgrzybków
  • 150 g - mro?onych kurek
  • 5 - jajek
  • ga?ka muszkato?owa do smaku
  • sól i pieprz
  • 1 ?y?ka - mas?a do sma?enia