Wybrednie, roślinnie i pysznieTakiego konkursu jeszcze nie widzieliście. Prowadząca Tabitha Brown, propagatorka roślinnego jedzenia, zbierze w swojej kuchni czwórkę utalentowanych kucharzy. Zmierzą się ze sobą o najlepszy wegański posiłek.
Z wizytą u InyIna Garten zaprosi do swojego domu znanych przyjaciół. Będzie dobre jedzenie, ciekawe rozmowy i mnóstwo zabawy.
Wielki wyścig foodtrucków 15Dziewięć foodtrucków zmierzy się ze sobą o najlepsze danie na czterech kółkach.
Posiekani 50"Posiekani" to pełen emocji konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość.
Słodka potyczka Takiego pojedynku jeszcze nie widzieliście. W programie zetrze się ze sobą pięcioro najbardziej utalentowanych cukierników Ameryki. Upieką swoje popisowe ciasta, na których widok pocieknie Wam ślina
Kulinarne wyzwanie MichaelaMichael Symon nieugięty szef kuchni, nagradzany restaurator i wielbiciel dobrego smaku kocha pojedynki. W programie zmierzy się z najlepszymi kucharzami Ameryki.
Budżetowe wyzwanie Jak gotować ekonomicznie jednocześnie nie tracąc na smaku i wartościach odżywczych? Trójka utalentowanych amatorów stanie przed wyzwaniem wykonania posiłku, który miałoby być jednocześnie pyszny i tani.
Bójka na plażyW rywalizacji na plaży zetrą się ze sobą dwie drużyny ze Wschodniego i z Zachodniego Wybrzeża Ameryki.
Posiekani juniorzy 8W programie zobaczymy zmagania młodych kucharzy, którzy będą musieli wykazać się przed jury kulinarnymi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem.
Buddy kontra Duff 3Dwóch gigantów cukiernictwa po raz kolejny zmierzy się ze sobą. Tortowy boss Buddy Valastro stanie do walki z asem ciast Duffem Goldmanem.
Kuchnia z pasjąZapraszamy do Freedom, miasteczka pośrodku niczego, w którym mieści się szczególna restauracja The Lost Kitchen. Jej właścicielką jest Erin French, która łączy swoją pasję do gotowania z przyjemnością goszczenia.
Pyszności DuffaDuff Goldman słynie ze swoich niesamowitych wypieków i genialnych deserów. Na co dzień uwielbia też pichcić wytrawne potrawy na różne okazje i wymyślać niebanalne menu dla swoich biesiadników.