Sztuka mięsa 3 O mięsie – niebanalnie i do rzeczy. „Sztuka mięsa” to autorski program kulinarny, gdzie w rolach głównych zobaczymy wołowinę, wieprzowinę czy drób. Nikt nie wgryzie się w ten temat lepiej niż Tomek Jakubiak!
Szokujące potrawy Każdy kraj ma swoje tradycyjne potrawy, które jego mieszkańcy jedzą na co dzień. Dla turystów nie jest to już takie oczywiste!
Apetyt na miłośćSłodka ambrozja, pikantne ostrygi i aromatyczny cynamon to powszechnie znane afrodyzjaki. Czy powiedzenie „przez żołądek do serca” jest prawdziwe? W każdym odcinku trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla.
Knajpy na kółkachDzięki swoim przemyślanym potrawom, sprytnym ciężarówkom i obecności w mediach społecznościowych, food truck’i stały się ważnymi nośnikami możliwości ekonomicznych i wzrostu, uruchamiając przemysł o wartości 2 miliardów dolarów w miastach w całej Ameryce.
Zasadzka na restaurację 4Dokładnie w momencie, kiedy pracownicy myślą, że nikt nie patrzy, Willie Degal sprawdza co dokładnie robią. Czas na zasadzkę na restaurację.
Starcie na grilleW świecie zawodowego grilla trzy legendy stoją razem na szczycie, Peg Leg Porker – mistrz grilla od trzech generacji, Diva Q zdobyła ponad 400 nagród na całym świecie, I Big Moe – zdobywca nagród we wszystkich kategoriach.
Amy Schumer uczy się gotować - #zostańwdomuOto urywki z życia przezabawnej Amy Schumer i jej rodziny. W tym dziwnym czasie kwarantanny wszyscy mają swoje zmartwienia i problemy, a Amy chce nas trochę rozbawić i przy okazji nauczyć się gotować.
Najlepsze żarcie w życiu 8 Niektóre dania w życiu są warte odstania nawet kilku godzin w kolejce, a okazuje się że dla niektórych z nas nawet 24 godziny, to nic strasznego!
Wiejskie włoskie gotowanieSzef kuchni Roberto Valbuzzi na co dzień zarządza zespołem i tworzy wyrafinowane dania w swojej restauracji.
Kulinarne podróże z Guyem FierimZnany amerykański restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących FOOD NETWORK, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w swojej czerwonej strzale w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia.