Powrót do listy

Na słodko i na słono

Na słodko i słono
Beza z pysznym kremem kawowym, a może kawowy dodatek do mięsnego dania? Jeden składnik, a tyle pomysłów!
W nowym programie „Na słodko i na słono” nasza mistrzyni kuchni Agata Duniak-Majcher przygotuje dania w obu wersjach! Dodatkowo pokaże widzom kuchenne porady, które przyspieszą i ułatwią gotowanie.
Agata Duniak-Majcher rzuciła wszystko i uciekła do… cukierni. Po latach pracy w kancelarii postanowiła pójść za prawdziwą pasją i spełnić największe marzenie. W ten sposób stała się właścicielką niewielkiej cukierni na warszawskim Mokotowie, a jej profil na Instagramie śledzi już prawie 10 tysięcy fanów. Teraz czas na dotarcie do kolejnych miłośników gotowania!
W wyjątkowym odcinku programu Agata pokaże, w jaki sposób możemy wykorzystać aromatyczną kawę. I wcale nie chodzi o słynne tiramisu! Widzowie przekonają się, że pyszny napój może dodać charakteru daniu głównemu z mięsem w roli głównej. A na słodko? Beza z pysznym kremem kawowym poleca się do… kawy lub herbaty. Mistrzyni wypieków zdradzi przy okazji kilka trików, dzięki którym każda beza będzie idealna