Wybrednie, roślinnie i pysznie

Wybrednie, roślinnie i pysznie
Wybrednie, roślinnie i pysznie
Takiego konkursu jeszcze nie widzieliście. Prowadząca Tabitha Brown, propagatorka roślinnego jedzenia, zbierze w swojej kuchni czwórkę utalentowanych kucharzy. Zmierzą się ze sobą o najlepszy wegański posiłek.

Przed nimi trzy rundy, w trakcie których będą musieli zadowolić podniebienia jurorów i spełnić specjalne życzenia zaproszonych gości. Nagroda, 10 tysięcy dolarów, powędruje do tego, kto skomponuje najlepsze danie. Myślicie, że kuchnia roślinna jest nudna i monotonna? Nic bardziej mylnego. Jeśli szukacie inspiracji na wegańskie smaki, ten program jest właśnie dla Was.

Wybrednie, roślinnie i pysznie 🥗 premiera od 26 lutego, w każdą niedzielę o godz. 17:15

podziel się: