Food Network Poland
  • Start
  • Aktualności
  • Programy
  • Przepisy
  • Program TV
  • Kontakt
    Poprzedniśroda 6 lipcaNastępny
    wieczorem

    05:35

    Makłowicz w drodze 3

    Robert Makłowicz już od ponad 20 lat zwiedza różne zakątki świata, by pokazać lokalną kuchnię i związane z nią zwyczaje. Tym razem odwiedza Belgię, Chorwację i Norwegię. W programie odwiedza targi, producentów lokalnej żywności i trunków, a także godne polecenia lokale, w których spotykają się przede wszystkim miejscowi. Robert Makłowicz nie skupia się wyłącznie na kulinariach, ale także na najważniejszych jego zdaniem atrakcjach turystycznych, dlatego w programie zobaczymy również świątynie, zabytki oraz muzea. To propozycja zarówno dla miłośników jedzenia, jak i widzów ciekawych świata, lokalnych kultur i szeroko pojętej historii.

    06:05

    Makłowicz w drodze 3

    Robert Makłowicz już od ponad 20 lat zwiedza różne zakątki świata, by pokazać lokalną kuchnię i związane z nią zwyczaje. Tym razem odwiedza Belgię, Chorwację i Norwegię. W programie odwiedza targi, producentów lokalnej żywności i trunków, a także godne polecenia lokale, w których spotykają się przede wszystkim miejscowi. Robert Makłowicz nie skupia się wyłącznie na kulinariach, ale także na najważniejszych jego zdaniem atrakcjach turystycznych, dlatego w programie zobaczymy również świątynie, zabytki oraz muzea. To propozycja zarówno dla miłośników jedzenia, jak i widzów ciekawych świata, lokalnych kultur i szeroko pojętej historii.

    06:35

    Makłowicz w drodze 4

    W pierwszych trzech odcinkach programu zobaczymy przede wszystkim Lwów, co nie znaczy, że skupiamy się jedynie na atrakcjach niegdysiejszej stolicy Galicji. Poza wspaniałościami historycznymi i kulinarnymi, które to miasto oferuje, zobaczymy też między innymi Brody, niegdyś najważniejsze żydowskie miasto Galicji, miejsce narodzin pisarza Josepha Rotha. Odwiedzimy również słynne uzdrowisko Truskawiec oraz Podhorce i zahaczymy o kraniec Karpat Wschodnich u podnóży Borysławia, słynnego kiedyś z bogatych źródeł ropy naftowej. We wszystkich odcinkach towarzyszyć nam będzie wielka obfitość jedzenia - od tradycyjnej wschodniogalicyjskiej kuchni ukraińskiej, kuchni huculskiej i tej wzorowanej na niegdysiejszych polskich tradycjach tych ziem po kuchnie gruzińską, bałkańską i fusion. Następne cztery odcinki zrealizowane są w Kazachstanie. Oprócz wybudowanej od podstaw futurystycznej stolicy, której nazwa niedawno zmieniona została z Astany na Nursułtan, będziemy też w nowoczesnym mieście Ałmaty oraz tradycyjnym Szymkencie przy granicy z Uzbekistanem. Poza nowoczesnością (a w Kazachstanie jej nie brakuje, ropy i pieniędzy z jej wydobycia również) zobaczymy też życie koczowników w stepie, pędzących przed sobą stada koni, owiec i wielbłądów, postaramy się również nakreślić precyzyjną kulinarną panoramę tego wielkiego kraju.

    07:05

    Makłowicz w drodze 4

    W pierwszych trzech odcinkach programu zobaczymy przede wszystkim Lwów, co nie znaczy, że skupiamy się jedynie na atrakcjach niegdysiejszej stolicy Galicji. Poza wspaniałościami historycznymi i kulinarnymi, które to miasto oferuje, zobaczymy też między innymi Brody, niegdyś najważniejsze żydowskie miasto Galicji, miejsce narodzin pisarza Josepha Rotha. Odwiedzimy również słynne uzdrowisko Truskawiec oraz Podhorce i zahaczymy o kraniec Karpat Wschodnich u podnóży Borysławia, słynnego kiedyś z bogatych źródeł ropy naftowej. We wszystkich odcinkach towarzyszyć nam będzie wielka obfitość jedzenia - od tradycyjnej wschodniogalicyjskiej kuchni ukraińskiej, kuchni huculskiej i tej wzorowanej na niegdysiejszych polskich tradycjach tych ziem po kuchnie gruzińską, bałkańską i fusion. Następne cztery odcinki zrealizowane są w Kazachstanie. Oprócz wybudowanej od podstaw futurystycznej stolicy, której nazwa niedawno zmieniona została z Astany na Nursułtan, będziemy też w nowoczesnym mieście Ałmaty oraz tradycyjnym Szymkencie przy granicy z Uzbekistanem. Poza nowoczesnością (a w Kazachstanie jej nie brakuje, ropy i pieniędzy z jej wydobycia również) zobaczymy też życie koczowników w stepie, pędzących przed sobą stada koni, owiec i wielbłądów, postaramy się również nakreślić precyzyjną kulinarną panoramę tego wielkiego kraju.

    07:35

    Makłowicz w drodze 4

    W pierwszych trzech odcinkach programu zobaczymy przede wszystkim Lwów, co nie znaczy, że skupiamy się jedynie na atrakcjach niegdysiejszej stolicy Galicji. Poza wspaniałościami historycznymi i kulinarnymi, które to miasto oferuje, zobaczymy też między innymi Brody, niegdyś najważniejsze żydowskie miasto Galicji, miejsce narodzin pisarza Josepha Rotha. Odwiedzimy również słynne uzdrowisko Truskawiec oraz Podhorce i zahaczymy o kraniec Karpat Wschodnich u podnóży Borysławia, słynnego kiedyś z bogatych źródeł ropy naftowej. We wszystkich odcinkach towarzyszyć nam będzie wielka obfitość jedzenia - od tradycyjnej wschodniogalicyjskiej kuchni ukraińskiej, kuchni huculskiej i tej wzorowanej na niegdysiejszych polskich tradycjach tych ziem po kuchnie gruzińską, bałkańską i fusion. Następne cztery odcinki zrealizowane są w Kazachstanie. Oprócz wybudowanej od podstaw futurystycznej stolicy, której nazwa niedawno zmieniona została z Astany na Nursułtan, będziemy też w nowoczesnym mieście Ałmaty oraz tradycyjnym Szymkencie przy granicy z Uzbekistanem. Poza nowoczesnością (a w Kazachstanie jej nie brakuje, ropy i pieniędzy z jej wydobycia również) zobaczymy też życie koczowników w stepie, pędzących przed sobą stada koni, owiec i wielbłądów, postaramy się również nakreślić precyzyjną kulinarną panoramę tego wielkiego kraju.

    08:05

    Makłowicz w Polsce

    Kraina winem płynąca – tak wyglądały okolice Zielonej Góry w niezbyt odległych czasach, kiedy miasto nosiło jeszcze nazwę Grünberg in Schlesien. Dzisiaj, po latach PRL-owskiej zapaści, odradzają się uprawy winorośli i produkcja wina. Robert Makłowicz przypomina jej historię.

    08:35

    Makłowicz w Polsce

    Połoniny, wzgórza, rozległe widoki, dzika natura, autentyczni węglarze, ruiny cerkwi i wsi, w których kiedyś żyli Bojkowie i Łemkowie. Takie Bieszczady odnajduje Robert Makłowicz w drugiej dekadzie XXI wieku. Ale znajduje też nowych mieszkańców, często emigrantów z dużych miast, prowadzących piękne gospodarstwa agroturystyczne, stadniny koni, organizujących turystykę kwalifikowaną i pielęgnujących miejscowe tradycje kulinarne. Kociołek pasterski z baraniną i fasolą „piękny jaś”, hryczanki, fuczki i knysze, jagnięcina i krówki piwne – oto bieszczadzkie propozycje do jedzenia. Z niejadalnych – drezyny rowerowe i węgiel drzewny prosto z retorty. Po prostu, wyjedźcie w Bieszczady!

    09:10

    Sexy kuchnia Magdy Gessler 4

    Magda Gessler doskonale wie jak uwodzić w kuchni i po raz czwarty wraca ze swoim autorskim programem! A w nim zniewalające dania, które rozpalają zmysły i są prawdziwą ucztą dla podniebienia! Kolejna porcja afrodyzjaków i pikantnych historii - rozgrzejemy telewizory do czerwoności!

    09:40

    Sexy kuchnia Magdy Gessler 5

    Jaki jest przepis na idealne danie? Zdaniem Magdy Gessler należy dorzucić do niego przede wszystkim szczyptę miłości! Ikona telewizji będzie rozpalać zmysły Polaków już po raz piąty! Jej potrawy, które po prostu zniewalają smakiem, są intrygującym połączeniem kolorów i kształtów. Jakie afrodyzjaki naprawdę działają? Co zrobić, aby zachwycić najbliższą osobę pyszną kolacją i zdobyć jej serce? Aromatyczne ceviche, czarny makaron z owocami morza czy lekka kubańska sałatka? „Sexy kuchnia Magdy Gessler” to prawdziwa rewolucja w kuchni wszystkich par!

    10:10

    Pyszne miejscówki 8

    Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki, a my zebraliśmy wszystkie miejsca, które trzeba zobaczyć w całych Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Serwujemy obfite talerze najsmaczniejszych, najbardziej przepysznych i dekadenckich posiłków w kraju.

    11:10

    Kulinarny rejs po Polsce

    W tym odcinku „Kulinarnego rejsu po Polsce” Mikołaj Rey odkryje sok z brzozy. Dowie się również, kiedy i jak zbierać ten wartościowy i pyszny napój oraz jak wykorzystać go w kuchni. Następnie na talerzu Mikołaja zagoszczą mlecze i pędy sosny prosto z lasu w towarzystwie boczku z dzika. Kolejną potrawą będzie grillowany dziki węgorz na sposób azjatycki. Na koniec Mikołaj usmaży nie byle jaką jajecznicę ze strusiego jaja.

    11:45

    Sztuka mięsa

    Tym razem w kuchni Tomka gulasz z drobiowych serc w pomidorowo - śmietanowym sosie z kapustą. Tomek pokaże także jak zrobić delikatną wątróbkę.

    12:20

    Sztuka mięsa

    Tomek zabierze się dzisiaj za wyjątkowe mięso cielęce. Przygotuje z niej pieczoną górkę owiniętą naleśnikami i pyszne sznycle cielęce.

    12:50

    Sztuka mięsa 2

    W drugiej serii programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak ponownie zaprezentuje widzom swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku w swojej kuchni przygotuje dwa dania, no i oczywiście wyruszy w Polskę. Tym razem odwiedzi miejsca, w których można zjeść dobre mięso – restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą nam sekrety swoich najlepszych dań i zarażą widzów pasją do gotowania.

    13:25

    Sztuka mięsa 2

    W drugiej serii programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak ponownie zaprezentuje widzom swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku w swojej kuchni przygotuje dwa dania, no i oczywiście wyruszy w Polskę. Tym razem odwiedzi miejsca, w których można zjeść dobre mięso – restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą nam sekrety swoich najlepszych dań i zarażą widzów pasją do gotowania.

    14:00

    W kuchni szefa

    W każdym odcinku tego zabawnego programu kulinarnego uczestnicy podejmą wyzwanie, które wystawi ich zmysły na próbę, a polem bitwy będzie ich własna kuchnia. Trzech szefów kuchni lub celebrytów, każdy z innego kraju (Argentyna, Kolumbia i Meksyk), otrzyma w swoich domach kosz z niespodziankami, aby przygotować najbardziej kreatywne danie z najlepszą prezentacją. Trzech blogerów kulinarnych (Chantal, Gastronauta i Tulio Zuluaga) skomentuje pracę uczestników. Podczas wyzwania nasz gospodarz Chris Carpentier zaskoczy uczestników niespodzianką, która zmieni przebieg ich przepisu, faworyzując ich lub wpędzając w kłopoty. Kucharze będą wiedzieć, kto będzie oceniał ich dania, ale blogerzy kulinarni nie będą znali tożsamości autora każdego dania. Tutaj najważniejsze jest to, jak wygląda to, co przygotowali. Zwycięży danie, które wizualnie wygląda najbardziej atrakcyjnie i najbardziej kreatywnie.

    14:35

    Ugotowani 3

    Do walki o 5 tysięcy złotych staną mieszkańcy Warszawy: Aleksandra Kisiel – dziennikarka, na co dzień pracująca w redakcji kobiecego pisma, Aleksandra Jaźwiec – instruktorka nauki jazdy, Paweł Matławski – właściciel firmy zajmującej się sprowadzaniem artykułów sportowych oraz Kuba Łabno – wokalista oraz instruktor zajęć tanecznych dla dzieci. W warszawskim odcinku na stołach „Ugotowanych” zagoszczą między innymi: „Tłuściutkie pajdki, czyli staropolski przysmak z dzieciństwa”.

    15:35

    Wiem, co jem i wiem, co kupuję 2

    Uwaga smakosze, wielbiciele dobrej kuchni i udanych zakupów, rusza kolejny sezon waszego ulubionego programu „Wiem, co jem i wiem, co kupuję”. Katarzyna Bosacka tym razem policzy oka w rosole, doradzi, jak nie schrzanić białej kiełbasy i zapewni widzom szczyptę egzotyki. Pomarańcze, grejpfruty i banany. Czy wiecie, co jecie? Czy kasza jest dobra jak matka nasza, a soja to na pewno przyjaciółka twoja? Jak wybrać w sklepie niezłe ziółka? Co będzie zdrowsze, kefir czy maślanka? Dlaczego większość polędwic jest produkowanych ze schabu? Katarzynie Bosackiej nigdy nie zabraknie spożywczych inspiracji. A co z innymi produktami? Prowadząca sprawdzi, jak nie połamać sobie siekaczy na paście do zębów oraz jak nie naciąć się na noże kuchenne. I jeszcze coś o jeansach. To jak dopasować te idealne do figury i portfela, wie tylko Katarzyna Bosacka. Drżyjcie producenci, jednoczcie się konsumenci!

    16:20

    Król mięsa

    Gulasz, gotowane mięso gotowane, pieczeń... Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otworzy widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od 4 pokoleń prowadzi jego rodzina. Czy to w kuchni, czy na grillu, bohater jest tylko jeden: mięso.

    17:00

    Kolekcja smaków 2

    Już tej jesieni na antenie TVN Michel Moran, charyzmatyczny mistrz sztuki kulinarnej z Andaluzji zaprosi do wspólnego gotowania znane osobowości ze świata sztuki, muzyki i telewizji.     W tym sezonie Michel, razem ze swoimi gośćmi, przygotuje egzotyczne dania kuchni azjatyckiej, ale też polską klasykę w nowym wydaniu. Pojawi się też coś dla fanów kuchni wegetariańskiej oraz wegańskiej. Już od początku listopada 2021 r. widzowie będą mogli się przekonać, jak radzi sobie w kuchni Rafał Cieszyński, Joanna Przetakiewicz, Filip Chajzer, Reni Jusis, Ewa Kasprzyk, Natalia Przybysz, Ewa Gawryluk i Misiek Koterski. Michel uważa, że nie ma nic piękniejszego niż gotowanie dla kogoś... teraz zobaczymy, jak wygląda wspólne gotowanie z mistrzem Michelem. Kuchnia to najlepsze miejsce do rozmowy, zwierzeń i poznania się bliżej... I taki będzie drugi sezon programu Kolekcja smaków: pełen wspomnień, humoru, zaskakujących wyznań, śpiewu i pysznych patentów Szefa Kuchni.

    17:35

    MasterChef Junior 7

    W szóstym odcinku MasterChefa zabierzemy naszych kucharzy w podróż na Daleki Wschód, a konkretnie do Chin. Zadaniem uczestników będzie przygotowanie dwóch dań w chińskiej tradycji kulinarnej. Kucharze muszą wykazać się umiejętnościami gotowania na tradycyjnej chińskiej patelni i zaskoczyć jurorów swoimi potrawami. W drugiej części zawodnicy będą musieli zrobić danie, które można serwować na setki sposobów - tarty. Można je przyrządzić na słodko, ale też wytrawnie. W tej konkurencji na talerzach dzieciaków będzie kolorowo. Uczestnicy, którym nie powiedzie się w tej konkurencji, będą niestety musieli pożegnać się z programem.

    19:10

    Zasadzka w supermarkecie 2

    Alex Guarnaschelli jest gospodynią konkursu między czterema szefami kuchni w kuchni typu pop-up przed sklepem spożywczym. Znając temat przewodni każdej rundy, szefowie muszą oceniać kupujących, gdy ci wychodzą ze sklepu i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Jurorzy odsyłają do domu szefów kuchni z najmniej udanymi daniami, a ostatni zwycięski szef odchodzi z całorocznym zapasem artykułów spożywczych.

    20:15

    Akcja: Restauracja! 17

    Brytyjski kucharz i restaurator, Robert Irvine, wraca z nowym sezonem programu, w którym ratuje restauracje. W każdym odcinku weźmie na warsztat jedną restaurację, która wpadła w poważne tarapaty i tylko krok dzieli ją od upadku. Robert najpierw sprawdzi co powoduje, że lokal nie przynosi dochodu, a klienci omijają go szerokim łukiem. Potem zaproponuje właścicielom zmiany – przeorganizuje pracę na kuchni i stworzy nowe menu. Dodatkowo wraz ze swoją ekipą odświeży wnętrze restauracji tak, żeby zachowała swój charakter i jednocześnie była atrakcyjna dla klientów.

    21:20

    Bake Off Włochy 5

    50 aspirujących cukierników rywalizuje o 16 miejsc, aby zostać uczestnikami piątej edycji Bake off Italia.

    23:20

    Ogniem i patelnią

    Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania żelaznej damy kuchni Alex Guarnaschelli. Siejąca postrach na konkursach kulinarnych Alex stawi czoła trójce kucharzy w dwóch rundach. Kto wygra to kulinarne starcie?

    00:25

    Pojedynek na grille 2

    Pojedynek na grille powraca i jest większy niż kiedykolwiek! Najzdolniejsze i najbardziej godne podziwu umysły zajmujące się grillowaniem w Ameryce są gotowe do walki o upragniony tytuł Master of 'Cue i wyróżnioną rolę w Food Network Digital. Bobby Flay i Michael Symon ponownie zmierzą się jako kapitanowie drużyn, a dołączy do nich Eddie Jackson, który jest gotowy przenieść rywalizację na zupełnie nowy poziom! W tej bitwie o wysoką stawkę kapitanowie mogą stracić całą swoją drużynę i zostać znokautowanym przed finałem, więc są gotowi zrobić wszystko, co w ich mocy, aby pozostać w grze!

    01:25

    Barbecue na wypasie

    Locos X el Asado to program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący „El Laucha” wraz z przyjaciółmi przygotuje nietuzinkowe przepisy. Poznamy techniki gotowania, rodzaje mięsa, sosy oraz triki, które uwiodą podniebienia widzów. Odwiedzimy Buenos Aires i jego okolice, zapraszając do poznania wyjątkowych postaci, które zainspirują widzów do przygotowania grilla innego niż zwykle. Locos X el Asado to wyjątkowa propozycja prezentująca argentyński grill dla całej Ameryki Łacińskiej. Znajdziesz tu wszystko co musisz wiedzieć, zanim wrzucisz mięso na grill.

    01:55

    Czas na grillowanie! 4

    Miłośnicy mięsa, to Wasz czas! Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów i dań z grilla. Niezależnie od tego, czy chodzi o cheeseburgery giganty, czy wolno wędzone żeberka od których mięso delikatnie odchodzi, Michael spróbuje wszystkiego. Podejrzy jak robi się najpyszniejsze żarcie w jednych z najlepszych amerykańskich lokali.

    02:25

    Wielki wyścig food trucków 9

    Wielki Wyścig Food Trucków zmierza na Dziki Zachód, gdzie gospodarz Tyler Florence wita siedem zespołów zupełnie nowych operatorów food trucków. Podobnie jak pionierzy, będą wykorzystywać najbardziej charakterystyczne składniki Dzikiego Zachodu w wyzwaniach, które sprawdzą ich umiejętności kulinarne. Każdego tygodnia zespoły ścigają się przez pustynny krajobraz do nowego miasta, gdzie będą stawiać czoła nowym wyzwaniom, gotować niesamowite potrawy i, jak zawsze, starać się wyprzedać konkurencję. Drużyna, która zarobi najmniej, będzie musiała zejść ze szlaku, ale dwie drużyny, które wytrwają do końca, zmierzą się o nagrodę w wysokości 50 000 $.

    03:25

    Akcja: Restauracja! 16

    Brytyjski kucharz i restaurator, Robert Irvine, wraca z nowym sezonem programu, w którym ratuje restauracje. W każdym odcinku weźmie na warsztat jedną restaurację, która wpadła w poważne tarapaty i tylko krok dzieli ją od upadku. Robert najpierw sprawdzi co powoduje, że lokal nie przynosi dochodu, a klienci omijają go szerokim łukiem. Potem zaproponuje właścicielom zmiany – przeorganizuje pracę na kuchni i stworzy nowe menu. Dodatkowo wraz ze swoją ekipą odświeży wnętrze restauracji, tak żeby zachowała swój charakter i jednocześnie była atrakcyjna dla klientów. Czy 2 dni i 10.000 $ wystarczą aby dokonać niemożliwego? Czy jeden człowiek może odwrócić bieg upadającej restauracji i utorować drogę do pomyślnej przyszłości?

    04:25

    Wielka uczta z Mattem i Lisą

    Podobnie jak bazylia i pomidor, Matt Tebbutt i Lisa Faulkner to idealna para w kuchni. Tych dwoje szefów, łączy swoje siły i style, aby stworzyć interesującą kuchnię, która z pewnością zainspiruje i rozbawi każdego. Niezależnie od okazji, Matt i Lisa wraz ze swymi gośćmi pokażą łatwe do wykonania przepisy. Od pysznego makaronu truflowego z serem po piknikową sałatkę z kuskusem i fetą. Zobacz, co tym razem nam zgotują.

    04:55

    10 zadań specjalnych Michela Morana 4

    Gospodarzem programu jest Michel Moran – ceniony i lubiany kucharz, właściciel restauracji, juror polskiej edycji „MasterChef” i „MasterChef Junior”. To właśnie on, w nowym sezonie programu „10 zadań specjalnych…” podejmuje próbę sił oraz smaku, gdzie w towarzystwie znanych gwiazd TTV sprawdza swoje umiejętności w obliczu dziesięciu zadań specjalnych.

    Nawigacja

    • Start
    • Aktualności
    • Programy
    • Przepisy
    • Program TV
    • Kontakt
    • Ustawienia cookie

    Nasze programy

    • Z gruntu zdrowo
    • Przyślij przepis
    • Przyślij przepis 2
    • Polska na patelni
    • Patenciary
    • Sztuka mięsa
    • Zdrowo dla odmiany
    • Makłowicz w drodze
    • Sexy kuchnia Magdy Gessler
    • Zamiana szefów kuchni
    • Kuchnia dla odważnych

    Kontakt

    Food Network

    TVN Media Sp. z o.o.ul. Wiertnicza 16602-952 Warszawa
    NapiszFacebook
    Platforma ODRInformacje konsumenckieFormularz odstąpieniaPolityka prywatnościRegulaminKontakt
    Copyright © 1997-2022 TVN S.A. Korzystanie z materiałów redakcyjnych TVN S.A. / TVN Media Sp. z o.o. wymaga wcześniejszej zgody TVN S.A./ TVN Media Sp. z o.o. oraz zawarcia stosownej umowy licencyjnej Na podstawie art. 25 ust. 1 pkt. 1 b) ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych TVN S.A. / TVN Media Sp. z o.o. wyraźnie zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie artykułów zamieszczonych w programach oraz na stronach internetowych TVN S.A. / TVN Media Sp. z o.o. jest zabronione