Pyszne 25 2
Kuchnia to jej żywioł. Anna Starmach uwielbia kombinować i eksperymentować. Gotowanie, mieszanie i smakowanie nigdy się jej nie znudzi. Pyszne i tanie danie w dwadzieścia pięć minut? Żaden problem! Anna Starmach na antenie TVN Style w wyśmienitym towarzystwie. Zielony szpinak, złota dynia, mięsisty bakłażan, soczysty kabaczek, słodziutkie figi, chrupiące orzechy i aromatyczne grzyby, to tylko kilku z jej pysznych towarzyszy. Prowadząca wie, jak najlepiej korzystać z bogactwa polskich ogrodów, pól i sadów. Anna odsłania przed widzami nowe horyzonty kulinarne. Czy można „odkryć Amerykę” przygotowując dania z porów? Czy zwykła papryka może nas jeszcze czymś zaskoczyć, a marchewka uzależnić od swojego smaku? Oczywiście! Wystarczy spróbować risotta z porem i małymi krewetkami, muffinek czekoladowych z papryczką chilli i niesamowitych placuszków z marchwi. Niebo w gębie. Prowadząca zna tysiące prostych przepisów, dzięki którym można wyczarować prawdziwe cuda z pomidora, jabłek czy cukinii. Wszystko za dwadzieścia złotych i w dwadzieścia pięć minut. Nie będziemy już dalej zachęcać. „Pyszne 25” trzeba po prostu obejrzeć i wziąć się za gotowanie. Z Anną Starmach najbliższy czas będzie pyszny. Smacznego.